Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?

Yanlız instadan cevap veren kız da aynı tirsi28 dimi kızlar :KK53: istediğimle sevişirim şu kadar saat seviştik kadın gibi kadınım aynı kaynım :KK70:
Cünkü kocasi benim pesimden kosuyor. Ve bunu kadina soyleyip soylememe konusunda tereddutteyim
Bunu eklememişim gerçi her türlü başıma kendi kadar taş yağdırdı ama umarım ufak tefek bişeydir.
Evli adam senaryolarını seviyor, yada yaşam biçimi böyle.

Yok ben sonuna ekleme yaptım ama genelde kafası bu ve mesajlarında da buna benzer şeyler yazan biri :KK66:

Ya anlattığı kız kendisi, ya da dediğiniz gibi senaryo yazıyor. Konuya bir şey yazmak içimden gelmedi, birilerinin herhalde sahte demesini bekledim ;)

Üyelikler 1 ay beklemiyor, bekliyorsa bu üyeliği almaya çalışan kişinin hatasıdır, zira admin en fazla 2 gün içerisinde üyeliği onaylar ve üye olacak kişinin mail adresine aktivasyon mesajı gider, aktivasyon mesajını alıp geri bildirim yapmazsa üyelik aktif olmaz.

Benim cımbızsız geldiğim görülmüş mü hayatım :))) Bu topikte olmasa dahi başka topiklerde eyvah eyvah diyorum :KK70:
Abla senin cımbız hiç bakıma filan girmiyor mu? Hani arabaları servise yollarız onum gibi bişi işte😂😂

ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER

Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim

GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:

Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...

SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ

Eve gelmiş gerisi mühim değil ki zaten. Arkadaşınız aldatılmış

Evli erkekle ilişki yaşayınca zannediyorsunuz ki karısından daha güzel olduğum için beni tercih etti. Aslında olay sadece erkeğin macera arayışı. İster Ayşe olsun, ister Fatma hiç farketmez. Maksat yanlış, yasak olanı yapma arzusu. Sen de o "yanlış" şeysin işte. Kullanıp kimse göremeden atılması gereken, işi bitince hemen kurtulmak istenen şey. Hani elini kirletirsin de böyle pis bişeye süreyim dersin, etrafta bulduğun en yakın paçavraya sürersin, onu da sonra çöpe atarsın ya. İşte öyle bişeysin. Çok da şeyapma yani.

Bense güvendiği insan tarafından ihanete uğramış canı yanan ama iyileşecek olan, hala gururlu, onurlu, en önemlisi de namuslu bi kadınım. Düşün bakalım hangimiz daha acınası durumdayız.

Derdim ben, hani o "arkadaşının" yerinde olsam. Gerçi hiç muhattap da olmazdım ya neyse...

ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER

Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim

GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:

Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...

SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ
adiii pislik

Mesele köy de değil adet de değil mesele senin parasızlığın
Havalı kıza mesaj at iyice rezil ol.
Boşanmayacaksan kurcalama ne kurcalıyorsun
Köy diyosun adet diyosun kıza mesaj atıcam
Vallahi komik
Ben havalı ve kötü kalpli bi insan olsam senin mesajına seni kanser edecek bir cevap verirdim.
Kocandan sor hesabı sorabiliyorsan ama köy adet evet😐
Öngörü süper.

Direk mahkemeye verirdim ikisini de. Bu yaziyi da kanit olarak sunardim.Allah belasini versin yaşattığını bin katiyla yasasin pislik

Oyhhh :oha: üstüne keyif çayı içmişler ...
Aşkı memnu masum kaldı arkadaşınızın kocası yanında ....

Ya bu insanlik nereye gidiyo. Gencecik kizin yaptigina bak.. adama zaten bi laf diyemiyorum Allah bildigi yapsin midesiz. Bu yasta bu kadar buyuk bi kötülük neden? Konusma tarzindaki bu edepsizlik neden? Bi suru bekar oglan varken evli adam neden? Ahlaksizlik aldi basini gidiyor allah hepimizi kayirsin hem boyle insan olmaktan hemde boyle insanlarin kotuluklerine maruz kalmaktan. Bu mesaji ss alin kizin butun hesaplarini patlatıp yayinlayin herkes bilsin ne mal oldugunu yada kimi takip ediyosa ona gonderin.

Konu fake mi
Umarım fakedir
Çünkü bu kadar yüzsüz daha 20 yaşında kızlar olduğuna inanmak istemiyorum
Bu konu fakemi değilmi bilmem ama aynı tip bir kızı benzer bir konuyu cafede yan masada kankasına anlatırken duymuştum ../hatta o kız adamın yedi ceddine mesaj atıp adamı meze etmişti falan ...

Bu konu beni hayattan,insanlıktan, aşktan,sevgiden, iyilikten soğuttu yemin ederim. Bu nedir? Kızın cevabı nasıl pislik birşey resmen tahrik ya gel de çıldırma. Eşi boşayıp tüm erkeklerden nefret etmelik bir konu. inşallah fakesin ,trollsundur abla yoksa kusucam.

Back
X