- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YazıkBu konu fakemi değilmi bilmem ama aynı tip bir kızı benzer bir konuyu cafede yan masada kankasına anlatırken duymuştum ../hatta o kız adamın yedi ceddine mesaj atıp adamı meze etmişti falan ...
Evli erkekle ilişki yaşayınca zannediyorsunuz ki karısından daha güzel olduğum için beni tercih etti. Aslında olay sadece erkeğin macera arayışı. İster Ayşe olsun, ister Fatma hiç farketmez. Maksat yanlış, yasak olanı yapma arzusu. Sen de o "yanlış" şeysin işte. Kullanıp kimse göremeden atılması gereken, işi bitince hemen kurtulmak istenen şey. Hani elini kirletirsin de böyle pis bişeye süreyim dersin, etrafta bulduğun en yakın paçavraya sürersin, onu da sonra çöpe atarsın ya. İşte öyle bişeysin. Çok da şeyapma yani.
a mı bu konuARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER
Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim
GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:
Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...
SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ
Bu konu beni hayattan,insanlıktan, aşktan,sevgiden, iyilikten soğuttu yemin ederim. Bu nedir? Kızın cevabı nasıl pislik birşey resmen tahrik ya gel de çıldırma. Eşi boşayıp tüm erkeklerden nefret etmelik bir konu. inşallah fakesin ,trollsundur abla yoksa kusucam.
Üzerinden yıl geçmesine rağmen biz bile matrujun konusunu unutamadık, O neler yaşamıştır kimbilir, . Matruja Allah'tan sabır ve değerini misliyle bilecek bir yol arkadaşı diliyorum. Her şey gönlünce olsunBdv de bazi konular var ki bende travma etkisi yaratiyor.Bir matruj'un konusu iki de bu konu heralde.Bdv de böyle takılmaya devam edersem kimseye güvenmeyen,aşka,sevgiye inanmayan,insanliğin bittiğine inanan,yalniz ölen biri olucam sanırım.
İnsallah bosanir o pislikten ne diyeyim.
Fake olduğunu asla düşünmedim.Matrujun konusu bnde de bir travma oldu. Sizce o konu fake miydi? Umarım fakedir çünkü beni aşırı üzmüştü. Siz ne düşünüyorsunuz.
Aminnn aminnÜzerinden yıl geçmesine rağmen biz bile matrujun konusunu unutamadık, O neler yaşamıştır kimbilir, . Matruja Allah'tan sabır ve değerini misliyle bilecek bir yol arkadaşı diliyorum. Her şey gönlünce olsun
Fake değildi.Mune de demisti fake olmadigini ama burkac tane kadin o kadar üzerine gitti ki fake diye kadini kacirdilar.%1 gerceklik payini hesaba katip bile yapilmaz böyle şeyler bu kadar hassas konuda ama bazilari cok düşüncesiz işte.Matrujun konusu bnde de bir travma oldu. Sizce o konu fake miydi? Umarım fakedir çünkü beni aşırı üzmüştü. Siz ne düşünüyorsunuz.
baktım ama göremedim merak ettim yaşadıklarınıFake değildi.Mune de demisti fake olmadigini ama burkac tane kadin o kadar üzerine gitti ki fake diye kadini kacirdilar.%1 gerceklik payini hesaba katip bile yapilmaz böyle şeyler bu kadar hassas konuda ama bazilari cok düşüncesiz işte.
Daha sonradan yeni hayatiyla ilgili bir konu acmisti.Şu an üyeliği duruyor mu hiç bilmiyorum.Keske fake olsaydi ama değildi ne yazik ki.
Fake değildi.Mune de demisti fake olmadigini ama burkac tane kadin o kadar üzerine gitti ki fake diye kadini kacirdilar.%1 gerceklik payini hesaba katip bile yapilmaz böyle şeyler bu kadar hassas konuda ama bazilari cok düşüncesiz işte.
Daha sonradan yeni hayatiyla ilgili bir konu acmisti.Şu an üyeliği duruyor mu hiç bilmiyorum.Keske fake olsaydi ama değildi ne yazik ki.
Cok merak ettim konuyu. Matruj un konusu duruyor mu hala acabaFake değildi.Mune de demisti fake olmadigini ama burkac tane kadin o kadar üzerine gitti ki fake diye kadini kacirdilar.%1 gerceklik payini hesaba katip bile yapilmaz böyle şeyler bu kadar hassas konuda ama bazilari cok düşüncesiz işte.
Ben de merak ettimMatruj diye arattin ama çıkmadı. Link var mı arkadaşlar ?
Ben de merak ettim
Matruj diye arattin ama çıkmadı. Link var mı arkadaşlar ?
Bence de matruj fake degildi. Ve ben de su an napiyor cok merak ediyorum. Ben de epey sarsilmistim o konuda.Fake olduğunu asla düşünmedim.