Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?

Fake midir değil midir bilmem ama kanım dondu. Midem almıyo. Eğer fake değilsen lütfen bu iğrençlikten kendini uzak tut,boşan. Ama umarım fakesindir. Çok kötü çünkü

Bu konu fakemi değilmi bilmem ama aynı tip bir kızı benzer bir konuyu cafede yan masada kankasına anlatırken duymuştum ../hatta o kız adamın yedi ceddine mesaj atıp adamı meze etmişti falan ...
Yazık
20 yaşında kendi yaşıtlarıyla güzel bir aşk yaşamak varken böyle çarpık ilişkilere girip yüzsüzce davranıyorlar ya
Bizde 20 olduk hiç böylr olmadık çok şükür
Valla kendimi kart horozlara malzeme etmedim
Bide kadınlık demiş ulen sen kadınlıktan ne anlıcan hala çocuksun
İlerde çok pişman olur ama ne fayda

Evli erkekle ilişki yaşayınca zannediyorsunuz ki karısından daha güzel olduğum için beni tercih etti. Aslında olay sadece erkeğin macera arayışı. İster Ayşe olsun, ister Fatma hiç farketmez. Maksat yanlış, yasak olanı yapma arzusu. Sen de o "yanlış" şeysin işte. Kullanıp kimse göremeden atılması gereken, işi bitince hemen kurtulmak istenen şey. Hani elini kirletirsin de böyle pis bişeye süreyim dersin, etrafta bulduğun en yakın paçavraya sürersin, onu da sonra çöpe atarsın ya. İşte öyle bişeysin. Çok da şeyapma yani.

Bu mesaj butün evli erkekle gezip tozan vs. O şekil kadinlara gelsin.

Şak
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER

Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim

GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:

Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...

SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ
a mı bu konu

Bdv de bazi konular var ki bende travma etkisi yaratiyor.Bir matruj'un konusu iki de bu konu heralde.Bdv de böyle takılmaya devam edersem kimseye güvenmeyen,aşka,sevgiye inanmayan,insanliğin bittiğine inanan,yalniz ölen biri olucam sanırım.
İnsallah bosanir o pislikten ne diyeyim.

Affetme sakın eşini ne demek sen yokken eve kız girer ya çok sinirlendim

Bdv de bazi konular var ki bende travma etkisi yaratiyor.Bir matruj'un konusu iki de bu konu heralde.Bdv de böyle takılmaya devam edersem kimseye güvenmeyen,aşka,sevgiye inanmayan,insanliğin bittiğine inanan,yalniz ölen biri olucam sanırım.
İnsallah bosanir o pislikten ne diyeyim.
Üzerinden yıl geçmesine rağmen biz bile matrujun konusunu unutamadık, O neler yaşamıştır kimbilir, . Matruja Allah'tan sabır ve değerini misliyle bilecek bir yol arkadaşı diliyorum. Her şey gönlünce olsun

Matrujun konusu bnde de bir travma oldu. Sizce o konu fake miydi? Umarım fakedir çünkü beni aşırı üzmüştü. Siz ne düşünüyorsunuz.

Üzerinden yıl geçmesine rağmen biz bile matrujun konusunu unutamadık, O neler yaşamıştır kimbilir, . Matruja Allah'tan sabır ve değerini misliyle bilecek bir yol arkadaşı diliyorum. Her şey gönlünce olsun
Aminnn aminn
İnsallah çok mutludur şu an.Öteki iki pislikte Allahlarindan bulsunlar.Yatacak yeri yok onlarin.

Matrujun konusu bnde de bir travma oldu. Sizce o konu fake miydi? Umarım fakedir çünkü beni aşırı üzmüştü. Siz ne düşünüyorsunuz.
Fake değildi.Mune de demisti fake olmadigini ama burkac tane kadin o kadar üzerine gitti ki fake diye kadini kacirdilar.%1 gerceklik payini hesaba katip bile yapilmaz böyle şeyler bu kadar hassas konuda ama bazilari cok düşüncesiz işte.
Daha sonradan yeni hayatiyla ilgili bir konu acmisti.Şu an üyeliği duruyor mu hiç bilmiyorum.Keske fake olsaydi ama değildi ne yazik ki.

Fake değildi.Mune de demisti fake olmadigini ama burkac tane kadin o kadar üzerine gitti ki fake diye kadini kacirdilar.%1 gerceklik payini hesaba katip bile yapilmaz böyle şeyler bu kadar hassas konuda ama bazilari cok düşüncesiz işte.
Daha sonradan yeni hayatiyla ilgili bir konu acmisti.Şu an üyeliği duruyor mu hiç bilmiyorum.Keske fake olsaydi ama değildi ne yazik ki.
baktım ama göremedim merak ettim yaşadıklarını

mune dediyse tamam o zaman. Aynen keşke fake olsaydı. Hesabı hala duruyor ama hiçbir şey yazmıyor. İnşallah çok ama çok mutludur o zaman

Cok merak ettim konuyu. Matruj un konusu duruyor mu hala acaba

Kıza açıdım. Adam sevişmiş karımı seviyorum bye demiş.. Oda kendini ben kadınım diye teselli ediyor. Kadınlık yaptın madem niye karısını seçti. Umarım boşarsınız bu adamı. Adam lafın gelişi.

Back
X