Esim ve abilerim

öncelikle abilerini eşinin gözünde ezdirmemelisin, aman bi hata yaptılar ara gitsin, barış lütfen gibi şeyler söylememelisin eşine çünkü bunlar onun yüzünden olmuş ve abilerin haklı.eşine olanı biteni söyle bu yaptıklarından sonra araya girmek zorunda kaldılar hala üste çıkıyosun de bence.

Bu kız vukuatı geçen sene yaşanmış kapanmış.
Bu konuya değinmeye hacet yok o yüzden.

Çocuk olunca belki buzlar erir.
Eşinle konuş özür.mahiyetinde konuşsun abilerinizle.
Hata eşinizdeymiş nede olsa.

Arkadaşların ifadelerine katılıyorum . Abilerin haklı ve aradaki buzları eritmek eşine düşüyor . Anladığım kadarıyla ; eşin kendini haklı (!) gördüğünden hiç üstüne alınmıyor . Kesin karşı taraf peşine düşmüştür , neyse ...

Ayrıca ; o aramıyorsa , sen onun yanında ara abilerini ve bebeğin olduğunda evine çağır . Abilerin eve gelmeden de eşinle konuş , onlara surat yapmaması konusunda iyice uyar . Kendi kız kardeşi aynı duruma düşse ne yapardı acaba ...

Sinir oluyorum şu sütten çıkmış ak kaşıklara :47:

eşin allem edecek, kallem edecek, abilerinle barışacak...
bi zahmet yapsın yani bunu...
aman ben oturayım, abilertin gelsin, barışmak istiolarsa ilk adımı onlar atmalı diye bi düşüncede olamaz, olmamalı..
eşine söyledin mi hiç, bi ara bi sor davet et vs die

Esime gore abim ondan ozur dilemeliymis cok agir konusmus dun de dogum gunuydu abimler aramamislar beni aramadilar diyo bende sen onlari kac defa aradin dedim ses soluk yok... Ne zamana kadar surecek bu dedim buyuk abinle sorunum yok o bayramda abimi aramis abin beni dogum gunumde aramaliydi diyo kucuk abinle benden ozur dilemedikce onunla konusmam diyo valla ne inat adam bu ya zeytin yagi resmen...

bence olayları akışına bırak.........
eşiniz son derece haksız sakın abilerinizi düşürmeyin

eşiizin hatası sonucunda boşanma noktasına gelmişsiniz ailelerde araya girmiş ve küslük çıkmış... bu durumda eşiniz bi zahmet araya girsin sizin yapacagınız bır sey yok sadece eşinizi ikna edin hala kuyrugunu dik tutmasın...

halamda 20 sene once hamileyken enistem tarafindan defalarca aldatilmis, hemde cok genc ve bakire bi bayanla aldatmis, cok olaylar olmus o zamanlar ..
babam halami alip gelmis ben tam hatirlamiyorum halam 3 ay durduktan sonra kendi istegiyle hatta kacarak esine geri donmus .. babam halamla cok uzun seneler kus kaldi sonradan baristi bizim zorumuzla, ama asla enisteyle konusmadi, evimize almaz ve halamin evinede ayak basmaz .. halam gelir bizde gorusurler .. dedemler bile enisteyle barisip konusmalarina ragmen babam asla yaptigini unutamiyor ..
ve ben babamin bu tafrini cok destekliyorum .. abilerinize asla baski yapmayin, esiniz kendini affettirsin siz araya girmeyin ..

Abimler babam baristirdi diye seslerini cikarmadilar esim masallah zeytinyagi oldugu icin su ustune cikti hatasini baskalarina mal etti araya girmekte istemiyorum ama bu durum beni uzuyo insallah melegimin dogumu barismalarina vesile olur

eşin haksız olduğu için barışmak için o çabalamalı
bence sen zamana bırak herşey yoluna girecektir
bebeğin olduğunda abilerini yanına çağır ilişkini sakın kesme:31:

cok pardon ama benim anladigim esiniz tam 3 kere tel degistirmis ücündede kendisi aramis eski sevgilisini
ve siz simdi hamilesiniz
birakin abilerinizle arasini
siz esinize güvenebiliyor musunuz?

Davulun sesi uzsktan hos geliyo guvenmiyorum tabiki sadece deneme suresi verdim ona duzelirse smenna duzelmezse kendi bilir

Ben evlilikte ne olursa olsun ailelerin olaylara bu kadar dahil olmasına karşıyım. Çünkü sonuçta aldatma bile olsa siz dönüp dolaşıp eşinizle barışıp eskisi gibi olabiliyorsunuz ama ailenin diğer fertlerinden bunu beklemek imkansız. Söylenen sözler, yapılan hareketleri onlar unutmuyor ve karşılıklı kinleniyorlar birbirlerine. Belki bebeğin doğmasıyla düzelebilir araları, bekleyip görmek lazım.
Birde ben şunu anlamadım;
Abilerin eşine gözdağı veriyor
Baban eşine bir şans veriyor
Sen bu evliliğin neresindesin? (Hatta sen ve bebeğin)
O zaman müdahaleyi kendi başına yapsaydın, eşin abilerinden değil seni ve bebeğini kaybetmekten korkardı bana kalırsa. Ama şu an nefret ettiği aile bireyleri ve birazda korkudan giden bir evlilik var gibi ortada.

Back
X