Eşim ve abisine olan gereksiz şefkati laf söyletmeyişi

Umurlarında degil iste alısmıslar cok yüz verdim cünkü.Zaten pişmanım keske zamanında daha cok degerimi bildirseydim diger gelin benden kıymetli cünkü sınırları belli geri adım atmıyor
Kesinlikle her şeye evet deyince yada sustukça artik kimse senin fikrini sormuyor bile
Bu adam bizlerden 3-4 kat fazla para kazaniyordur gitsin bir otele bir hafta kalsın.
Büyük ihtimalle bu abi karısının evine 3 günden fazlq kimseyi sokmayacaktir.
Ama en düşüncesiz kişi eşiniz olacak adam şu an en başta çocuğunu düşünmesi gerekiyorken abi icin sizle kavga ediyor.

Araba bana lazim çocuğa alışveriş yapacağım diye en başta arabayi isterdim ben olsam

Valla ben yerinizde olsam eşime doğum hazırlığına başlıyorum, bu pzt evi boşalt derdim. Net bir tarih koymak önemli. Doğumdan sonra da zaten eve kalmalı birini alamayacağımı da net bir şekilde belirtirdim.

İste bana diyor ki nisanlı nişanlı gezmesinler mi zaten gelemicek 5 ay.Milletin psikolojisini biz düşünüyoruz benimkini düsünen yok.

Arabanızı neden abisine veriyorsunuz ? Gidin alın arabanızı, ne münasebet.

Ya evet beni üzen de o bana dese haklısın hayatım biraz sabret cidden sinirlenmicem.Ama sürekli savunmaya geçmesi canımı sıkıyor.Diger gelin benim gibi asla yapmaz sınırları var biz de kalmayız bu kadar baskasının evinde biz böyle düsüncesiz olamıyoruz iste

İste bana diyor ki nisanlı nişanlı gezmesinler mi zaten gelemicek 5 ay.Milletin psikolojisini biz düşünüyoruz benimkini düsünen yok.
Ya yazik kiyamam demek abisi gezemezmismis ,çölün ortasındayız çünkü hiç araba kiralama şirketleri yok,hic oteller yok dediğimiz kisinin hic parasi yok.
Allah ne verdiyse abiye yağdırmak, ev araba esya ne varsa hizmetine sunmak zorundasınız.

Esiniz gibi adamlardan nefret ediyorum ilk başta hic bir zaman karıları ve cocuklari gelmez.
Şimdi hamile halinizle sizi germek üzmek istemem ama doğumdan sonra yapilanlari burnundan fitil fitil getirin esinizin

Ve kesinlikle arabanizi isteyin yeteri kadar gezmisler kaç gündür

Ya zaten ne dogum cantam hazır ne cocugun esyaları yıkandı paşanın gitmesini bekliyoruz annemle.

Aynen biz onları mutlu etmekle görevliyiz.Daha bebegim esyaları bile yıkanmadı ütülenmedi

boşan ya. böyle adamın yüzüne nasıl koca diyip bakabiliyorsun? resmen sen dış kapının mandalısın bu kafadaki biri için.

bu yüzden kızlar asla kendilerinden daha muhafazakar bir aileden biriyle evlenmemeli diye kendimi paralıyorum.

adamın normalde eşini kendiyle bir tutup buna göre yol yordam bilmesi lazım ama abisini eşinin üstünde görüp kadını hamile haliyle evden postalayıp bir de arabasını elinden almışlar. allah göstermesin acil bir şey olsa araba yok elinizin altında, aalooooo?

size verilen verilmeyen değer bu kadar! daha neyi bekliyorsunuz?

Çok aşırı sinir oldum. Ben olsam direk git derdim. Ha siz diyemiyorsaniz, bence annenizin evine gidin eşyalarınızı toplayıp. Esiniz belki bu durumda harekete geçer...

Kimseye fazla rahatlık vermeyeceksiniz ki misafir misafirliğini bilsin.Neden evinizden gittiniz üstüne arabanızı vermişssiniz.veremem hamileyim bana acl lazım olabilir diyecektiniz.Eşinizinki ni de alıyorsa alır.Ohh beyfendi gezecek tozacaqk sonra da param yok diyecek.Düğün zamanı çocuğunuz olacak .O zaman n eyapacaksnız.Biraz mesafeli ve soğuk olun ki gelip kalmasın kimse

Doğumum gelmesine yakın kimsenin böyle nazını niyazını çekemez, hepsini kovardım ordan koca da dahil. Siz elinizdeki kozun değerini bilmiyorsunuz. İki ayılın bayılın yav, şu halde bile susup oturduğunuz için ilerde kocanız bu doğurcakken bile idare etti daha neleri eder diye üstüne koyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…