- 23 Ağustos 2025
- 1.146
- 1.946
- 48
- Konu Sahibi flowerworld
-
Zaten öyle esime dedim asla istemiyorum.Ben dis hekimiyim kız nisandan önce baska bir yerde dislerini beyazlatmıs ben ki onu tercih etmistim mesleginden ötürü isim düstügünde.Ve yemekte de diyor ki ben artık hep o x dis hekimini herkese tavsiye edicem bana indirim de yaptıDüğün için geldiğinde evine kabul etme.
Etsin hiç oralı olma. Ne kadar uzak o kadar iyi. Bir daha bu denli iyiliklerde bulunmayın. Muhtemelen düğüne kadar bebeğiniz doğacak. Benim bebeğim var kimseyi çekemem diyip işin içinden sıyrılın.Zaten öyle esime dedim asla istemiyorum.Ben dis hekimiyim kız nisandan önce baska bir yerde dislerini beyazlatmıs ben ki onu tercih etmistim mesleginden ötürü isim düstügünde.Ve yemekte de diyor ki ben artık hep o x dis hekimini herkese tavsiye edicem bana indirim de yaptı
Cok az kaldı doguma zatenEtsin hiç oralı olma. Ne kadar uzak o kadar iyi. Bir daha bu denli iyiliklerde bulunmayın. Muhtemelen düğüne kadar bebeğiniz doğacak. Benim bebeğim var kimseyi çekemem diyip işin içinden sıyrılın.
Aaa ne fena bir kadın öyle. Siz o kadar fedakarlık yapıyorsunuz o ise size bilerek duyuruyor yaptığını. Ben olsam bundan sonra buz gibi bir duvar örerdim aramıza. Hiç sevmiyorum bu asalak tipleri.Zaten öyle esime dedim asla istemiyorum.Ben dis hekimiyim kız nisandan önce baska bir yerde dislerini beyazlatmıs ben ki onu tercih etmistim mesleginden ötürü isim düstügünde.Ve yemekte de diyor ki ben artık hep o x dis hekimini herkese tavsiye edicem bana indirim de yaptı
Aynen öyle zaten gercek yüzünü anladıgım icin mesafeli durucam dügün dönemindedeAaa ne fena bir kadın öyle. Siz o kadar fedakarlık yapıyorsunuz o ise size bilerek duyuruyor yaptığını. Ben olsam bundan sonra buz gibi bir duvar örerdim aramıza. Hiç sevmiyorum bu asalak tipleri.
tamam dügünde o dis hekiminde kalırlar :')Ben dis hekimiyim eltim diyor ki x dis hekimi var ben herkese onu önericem bana indirim yaptı.Benim yanımda demesi cok manasızca geldi.
Bence de beraber kalıp gelenleri agırlayabilirler bide o dert var cünkü hffjtamam dügünde o dis hekiminde kalırlar :')
saka bi yana almayın evinize bebisiniz olucak emzireceksiniz yatacaksınız kalkacaksınız. abisinin soda siselerine yer yok. airbnbden ev tutsun kocanız abisine sonra da gidip orda kalsın onlarla <3
ay sakın milletin kuyruklarını agırlamayın cocugum hasta gibi bagisikligi düsük gelmeyin bizim eve de. gerekirse babasını da yolla bu herşf zaten sana o donem yardım etmez bari ayak altından cekilsin...Bence de beraber kalıp gelenleri agırlayabilirler bide o dert var cünkü hffj
Siz de arabayı pisletip öyle verin .Hiç temizletmeyin.Belki mideleri bulanır istemezler bi daha.Bi de. İçinde yakıt çok az varken verin.Doldursunlar.Zaten çocuktan sonra veremem diyin.Azıcık ayy yoruldım diyip diyip durun.Hamile halinle her şeye katlanabilen bi tip olmayın.Yapamayorum edemiyorum diyin ki ilerde olabileceklerin önüne geçin.Bi daha da evinizi kimseye bırakmayınEvet zaten bunun üstüne ben duyuyorum ki kaynanasının arabasıyla sehir dışına cıktılar gezmeye arabayı ic dış yıkatıp vermisler.Benimki araba degildi demekki cok ayıp ettiler
bi daha iyilik yapmayın.Mesafeli soğuk olun.iletişim kurmayın.Düğün zamanı da bebek var eve kimseyi davet edemem diyin.Bebel olduktan sonra anne onkadar yorulıyor ki bebeğiniz uyuduğu an siz de dinlenmek isteyeceksiniz.Kimseyle uğraşmayınZaten öyle esime dedim asla istemiyorum.Ben dis hekimiyim kız nisandan önce baska bir yerde dislerini beyazlatmıs ben ki onu tercih etmistim mesleginden ötürü isim düstügünde.Ve yemekte de diyor ki ben artık hep o x dis hekimini herkese tavsiye edicem bana indirim de yaptı
Siz bu durumda kıyameti koparmadiniz mi ? Bu kadar sessiz kalmayın, gidip yüzüne soyleseydiniz... düğünde kalamayacağını şimdiden eşinize de abisine de söyleyin, düğünde bu evde kalırsa ben çocuğumu alır gider bir daha dönmem abin ve eşiyle kalırsın deyin..Ya zaten ne dogum cantam hazır ne cocugun esyaları yıkandı paşanın gitmesini bekliyoruz annemle.
Eşine söyle ben gelmeden evi de arabayı da temizlet yoksa dönmem o eve de, delirdin mi yaEvet zaten bunun üstüne ben duyuyorum ki kaynanasının arabasıyla sehir dışına cıktılar gezmeye arabayı ic dış yıkatıp vermisler.Benimki araba degildi demekki cok ayıp ettiler
İnsanların evine çöküp inadına inadına tahrik ediyorlar bir de. Düğüne sakın kabul etmeyin, nankörlerZaten öyle esime dedim asla istemiyorum.Ben dis hekimiyim kız nisandan önce baska bir yerde dislerini beyazlatmıs ben ki onu tercih etmistim mesleginden ötürü isim düstügünde.Ve yemekte de diyor ki ben artık hep o x dis hekimini herkese tavsiye edicem bana indirim de yaptı
Dün kaynanama anlattım ben o kadar onun icin gezdim altın baktım benim yanımda baska disciyi övüyor diye bana sen büyüklük yap büyük gelinsin bpsver falan dediİnsanların evine çöküp inadına inadına tahrik ediyorlar bir de. Düğüne sakın kabul etmeyin, nankörler
Tabii öyle der yeterki sus otur onlarin gemisi yürüsun.Dün kaynanama anlattım ben o kadar onun icin gezdim altın baktım benim yanımda baska disciyi övüyor diye bana sen büyüklük yap büyük gelinsin bpsver falan dedi
Aslında böyle yapması daha iyi .Zaten öyle esime dedim asla istemiyorum.Ben dis hekimiyim kız nisandan önce baska bir yerde dislerini beyazlatmıs ben ki onu tercih etmistim mesleginden ötürü isim düstügünde.Ve yemekte de diyor ki ben artık hep o x dis hekimini herkese tavsiye edicem bana indirim de yaptı
Ay zaten erken dogum riskim cıktı hep evde yattım simdide kasımda grlicekmis 3 günlügüne yani bebegim 40-50 günlükkenSiz bu durumda kıyameti koparmadiniz mi ? Bu kadar sessiz kalmayın, gidip yüzüne soyleseydiniz... düğünde kalamayacağını şimdiden eşinize de abisine de söyleyin, düğünde bu evde kalırsa ben çocuğumu alır gider bir daha dönmem abin ve eşiyle kalırsın deyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?