Eşim ve abisine olan gereksiz şefkati laf söyletmeyişi

Düğün için geldiğinde evine kabul etme.
Zaten öyle esime dedim asla istemiyorum.Ben dis hekimiyim kız nisandan önce baska bir yerde dislerini beyazlatmıs ben ki onu tercih etmistim mesleginden ötürü isim düstügünde.Ve yemekte de diyor ki ben artık hep o x dis hekimini herkese tavsiye edicem bana indirim de yaptı

Etsin hiç oralı olma. Ne kadar uzak o kadar iyi. Bir daha bu denli iyiliklerde bulunmayın. Muhtemelen düğüne kadar bebeğiniz doğacak. Benim bebeğim var kimseyi çekemem diyip işin içinden sıyrılın.

Aaa ne fena bir kadın öyle. Siz o kadar fedakarlık yapıyorsunuz o ise size bilerek duyuruyor yaptığını. Ben olsam bundan sonra buz gibi bir duvar örerdim aramıza. Hiç sevmiyorum bu asalak tipleri.

Aaa ne fena bir kadın öyle. Siz o kadar fedakarlık yapıyorsunuz o ise size bilerek duyuruyor yaptığını. Ben olsam bundan sonra buz gibi bir duvar örerdim aramıza. Hiç sevmiyorum bu asalak tipleri.
Aynen öyle zaten gercek yüzünü anladıgım icin mesafeli durucam dügün dönemindede

Ben dis hekimiyim eltim diyor ki x dis hekimi var ben herkese onu önericem bana indirim yaptı.Benim yanımda demesi cok manasızca geldi.
tamam dügünde o dis hekiminde kalırlar :')
saka bi yana almayın evinize bebisiniz olucak emzireceksiniz yatacaksınız kalkacaksınız. abisinin soda siselerine yer yok. airbnbden ev tutsun kocanız abisine sonra da gidip orda kalsın onlarla <3

Bence de beraber kalıp gelenleri agırlayabilirler bide o dert var cünkü hffj

Bence de beraber kalıp gelenleri agırlayabilirler bide o dert var cünkü hffj
ay sakın milletin kuyruklarını agırlamayın cocugum hasta gibi bagisikligi düsük gelmeyin bizim eve de. gerekirse babasını da yolla bu herşf zaten sana o donem yardım etmez bari ayak altından cekilsin...

Evet zaten bunun üstüne ben duyuyorum ki kaynanasının arabasıyla sehir dışına cıktılar gezmeye arabayı ic dış yıkatıp vermisler.Benimki araba degildi demekki cok ayıp ettiler
Siz de arabayı pisletip öyle verin .Hiç temizletmeyin.Belki mideleri bulanır istemezler bi daha.Bi de. İçinde yakıt çok az varken verin.Doldursunlar.Zaten çocuktan sonra veremem diyin.Azıcık ayy yoruldım diyip diyip durun.Hamile halinle her şeye katlanabilen bi tip olmayın.Yapamayorum edemiyorum diyin ki ilerde olabileceklerin önüne geçin.Bi daha da evinizi kimseye bırakmayın

bi daha iyilik yapmayın.Mesafeli soğuk olun.iletişim kurmayın.Düğün zamanı da bebek var eve kimseyi davet edemem diyin.Bebel olduktan sonra anne onkadar yorulıyor ki bebeğiniz uyuduğu an siz de dinlenmek isteyeceksiniz.Kimseyle uğraşmayın

Ya zaten ne dogum cantam hazır ne cocugun esyaları yıkandı paşanın gitmesini bekliyoruz annemle.
Siz bu durumda kıyameti koparmadiniz mi ? Bu kadar sessiz kalmayın, gidip yüzüne soyleseydiniz... düğünde kalamayacağını şimdiden eşinize de abisine de söyleyin, düğünde bu evde kalırsa ben çocuğumu alır gider bir daha dönmem abin ve eşiyle kalırsın deyin..

Gurbetçi görgüsüzlüğü diye bir şey var. Sizden kat kat daha fazla kazanıyordur ama fakir edebiyatı peşindeler. Hamile birinin evinde 17 gün kalmamış gibi arabanızı mı istiyorlar bir de? Bence çok tepenize çıkarmışsınız. Yerinizde olsam eşimle kavga çıkarır gönderirdim evden, böyle insanlar kibarlığı değil çingeneliği hak ediyor.
Diş için de size gelmedikleri iyi olmuş, bedava yaptırır giderlerdi

İnsanların evine çöküp inadına inadına tahrik ediyorlar bir de. Düğüne sakın kabul etmeyin, nankörler

İnsanların evine çöküp inadına inadına tahrik ediyorlar bir de. Düğüne sakın kabul etmeyin, nankörler
Dün kaynanama anlattım ben o kadar onun icin gezdim altın baktım benim yanımda baska disciyi övüyor diye bana sen büyüklük yap büyük gelinsin bpsver falan dedi

Kimseye saygısızlık etmeyin ama sevgide göstermek zorunda değilsiniz. dişini başkasına yaptırması iyi olmuş bide size beleş işçi muamelesi yaparlardı millete verdikleri azıcık para bile zorlarına gitmiş olmalı ki indirim için aile içinde ağız sallamayı marifet zannetmişler . Aynen söyleyin o dişçide kalsınlar düğün zamanıda hatta doğum yaparsanız bi lohusa cinneti geçiriverin .

Yalnız konudan bağımsız sormak istiyorum . Dişçiler güzel para kazanıyorlar mesleğiniz de varmış niye böyle bir adamı baba yapma gereği duydunuz yani eşiniz değer veren biri değil ki , hamile karısını sırf abisinin keyfi için kendi yatağından edip anasının evine gönderen bir adam bence baba olmayı hak etmiyor ayrıca orası sizinde evınız sizin rızanız olmadan sizi evınızden edecek misafiri nasıl kabul edebiliyor ? Kardeştir eyvallah gelsin kalsın ama siz o evde o gelınce kalamıyorsanız kardeşine bile eyvallah etmemeli

Dün kaynanama anlattım ben o kadar onun icin gezdim altın baktım benim yanımda baska disciyi övüyor diye bana sen büyüklük yap büyük gelinsin bpsver falan dedi
Tabii öyle der yeterki sus otur onlarin gemisi yürüsun.
Kendi hayatina bak kimseye acima acinacak hale düşüyorsun

Aslında böyle yapması daha iyi .
Tüm bunları koz olarak kullanıp mesafenizi koyabilirsiniz.
Önce kendinizi ve bebeği düşünün.
Açık açık söyleyin arabamı veremem bebekle her an lazım olabilir diye.
Sizde kalmasına da müsade etmeyin bebekle düzenimi bozamam aile üyelerinden anlayış bekliyorum deyin açık açık.
Altın hediye vs boş verin eşinize paslayın hepsini değmezler.
Bu eltiden ne kadar uzak durursanız o kadar iyi.

Ay zaten erken dogum riskim cıktı hep evde yattım simdide kasımda grlicekmis 3 günlügüne yani bebegim 40-50 günlükken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…