Eşim ve abisine olan gereksiz şefkati laf söyletmeyişi

Ay zaten erken dogum riskim cıktı hep evde yattım simdide kasımda grlicekmis 3 günlügüne yani bebegim 40-50 günlükken
Sizin koca da iş yok.Bu olmaz başkası olur elbet biri gelir kalır. Net olacaksın gerekirse gözünü karartıp eline boşanma dilekçesi vereceksin.El iyisi kocanın ne bebeği ne karısını gözü görmüyor...

Ya dün diyorım otele gitsin dersin bunun önünü alamayız böyle bana ben diyemem ama gelmesin para harcamasın dicem diyor.ee diyorum üç ay sonra gelicek o zaman

Ya dün diyorım otele gitsin dersin bunun önünü alamayız böyle bana ben diyemem ama gelmesin para harcamasın dicem diyor.ee diyorum üç ay sonra gelicek o zaman
Dediğim gibi eşinizde iş yok ailem kırılmasın ama eşim çocuğum mutsuz ziyan olsun diyen bir tip.Onlar iyi olsun rahat olsun gelsin yesin içsin çok mutlu olur çünkü böyle takdir edildiğini düşünüyor.Bunu değiştirmek imkansız sitede sizinkine benzer kocaların konularına bakın eşi ve çocukları hep ikinci plandadır, aileden kazık yesede umursanmasada asla onlardan vazgeçmez, yuvasını dağıtır ama onlara bir çift laf edemez.Çözüm basit ya çekeceksin ya gideceksin.Akıllanır diye bekleme şimdiye kadar akıllanananı görmedim...

Ki ailesini de görseniz esim borc isteyince vermeyen bir aile hep ötelenmiş aslında ona ragmen coo baglı bu da psikolojik bir sorun

Ki ailesini de görseniz esim borc isteyince vermeyen bir aile hep ötelenmiş aslında ona ragmen coo baglı bu da psikolojik bir sorun
Bu psikolojisin sebebi siz değilsiniz çözümde,sizde değil.Al çocuğunu git,bırak ne hâli varsa görsün.Ona da çok istediğin ailenle mutluluklar diyeceksin.Size yazık değil mi?
Mecbur musunuz sürekli misafir ağırlamaya? Ya masaya yumruğunuzu vurun ya da susup oturup çekin adam düzelmeyecek ..

Ay zaten erken dogum riskim cıktı hep evde yattım simdide kasımda grlicekmis 3 günlügüne yani bebegim 40-50 günlükken
Sakın kabul etme şuan 40 günlük bebeğim var zaten bakımı çok zor ve sürekli memede geziyor , evde biri varken rahat etmek mümkün degil

Sen söyle kaynanaya ve kaynina ben bebeğimle evde her zaman uygun kiyafetle gezemem, gece uyuduğum uyandigim saat belli olmayacak rahat etmem gerek evimde müsait olamayacağım de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…