- 25 Mart 2022
- 250
- 55
- 48
- 26
- Konu Sahibi flowerworld
-
Yine geliyor kasımda esim söyleyecek uygun olmayacagını kalmasının kayınvalidemeTabii öyle der yeterki sus otur onlarin gemisi yürüsun.
Kendi hayatina bak kimseye acima acinacak hale düşüyorsun
Sizin koca da iş yok.Bu olmaz başkası olur elbet biri gelir kalır. Net olacaksın gerekirse gözünü karartıp eline boşanma dilekçesi vereceksin.El iyisi kocanın ne bebeği ne karısını gözü görmüyor...Ay zaten erken dogum riskim cıktı hep evde yattım simdide kasımda grlicekmis 3 günlügüne yani bebegim 40-50 günlükken
Ya dün diyorım otele gitsin dersin bunun önünü alamayız böyle bana ben diyemem ama gelmesin para harcamasın dicem diyor.ee diyorum üç ay sonra gelicek o zamanSizin koca da iş yok.Bu olmaz başkası olur elbet biri gelir kalır. Net olacaksın gerekirse gözünü karartıp eline boşanma dilekçesi vereceksin.El iyisi kocanın ne bebeği ne karısını gözü görmüyor...
Dediğim gibi eşinizde iş yok ailem kırılmasın ama eşim çocuğum mutsuz ziyan olsun diyen bir tip.Onlar iyi olsun rahat olsun gelsin yesin içsin çok mutlu olur çünkü böyle takdir edildiğini düşünüyor.Bunu değiştirmek imkansız sitede sizinkine benzer kocaların konularına bakın eşi ve çocukları hep ikinci plandadır, aileden kazık yesede umursanmasada asla onlardan vazgeçmez, yuvasını dağıtır ama onlara bir çift laf edemez.Çözüm basit ya çekeceksin ya gideceksin.Akıllanır diye bekleme şimdiye kadar akıllanananı görmedim...Ya dün diyorım otele gitsin dersin bunun önünü alamayız böyle bana ben diyemem ama gelmesin para harcamasın dicem diyor.ee diyorum üç ay sonra gelicek o zaman
Ki ailesini de görseniz esim borc isteyince vermeyen bir aile hep ötelenmiş aslında ona ragmen coo baglı bu da psikolojik bir sorunDediğim gibi eşinizde iş yok ailem kırılmasın ama eşim çocuğum mutsuz ziyan olsun diyen bir tip.Onlar iyi olsun rahat olsun gelsin yesin içsin çok mutlu olur çünkü böyle takdir edildiğini düşünüyor.Bunu değiştirmek imkansız sitede sizinkine benzer kocaların konularına bakın eşi ve çocukları hep ikinci plandadır, aileden kazık yesede umursanmasada asla onlardan vazgeçmez, yuvasını dağıtır ama onlara bir çift laf edemez.Çözüm basit ya çekeceksin ya gideceksin.Akıllanır diye bekleme şimdiye kadar akıllanananı görmedim...
Bu psikolojisin sebebi siz değilsiniz çözümde,sizde değil.Al çocuğunu git,bırak ne hâli varsa görsün.Ona da çok istediğin ailenle mutluluklar diyeceksin.Size yazık değil mi?Ki ailesini de görseniz esim borc isteyince vermeyen bir aile hep ötelenmiş aslında ona ragmen coo baglı bu da psikolojik bir sorun
Sakın kabul etme şuan 40 günlük bebeğim var zaten bakımı çok zor ve sürekli memede geziyor , evde biri varken rahat etmek mümkün degilAy zaten erken dogum riskim cıktı hep evde yattım simdide kasımda grlicekmis 3 günlügüne yani bebegim 40-50 günlükken
Sen söyle kaynanaya ve kaynina ben bebeğimle evde her zaman uygun kiyafetle gezemem, gece uyuduğum uyandigim saat belli olmayacak rahat etmem gerek evimde müsait olamayacağım de...Ya dün diyorım otele gitsin dersin bunun önünü alamayız böyle bana ben diyemem ama gelmesin para harcamasın dicem diyor.ee diyorum üç ay sonra gelicek o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?