Kapalı bi bayana söylenmesi abes ki samimiyetin bi mesafesi olmalı
yok artık. nikah düşmesi falanAblanızın sacını aklından çıkaramamış artık nasıl bi etkilendiyse. K bakma canım ben bu konularda biraz sivri görüşlüyüm sen neden kocanı bir bayanla yalnız bırakıyordun bu bayan ankan da olsa sonuçta birbirlerine niksh düşer. Ben hep buna göre hareket ederim nikah düşüyorsa bitti samimiyrt ve yslnız kalma olayı olmaz olmamalıda. Ne demişler sinek küçük mide bulandırır
aynen ya. inanın demin bunu düşündümNeden kapalilar kadin degil mi? Onlarin saci hakkinda yorum yapilamaz mi? Acik kadinla istendigi gibi konusulur kapaliyla mesafeli durulur diye bir kural mi var?
kural yok da sakladığın birşey hakkında rahatça yorum yapılması burada söz konusu olan atıyorum göbeğinizi kapatıyorsunuz ama enişteniz senin göbeğine de piercing çok yakışır diyor meselaNeden kapalilar kadin degil mi? Onlarin saci hakkinda yorum yapilamaz mi? Acik kadinla istendigi gibi konusulur kapaliyla mesafeli durulur diye bir kural mi var?
Ablanızın sacını aklından çıkaramamış artık nasıl bi etkilendiyse. K bakma canım ben bu konularda biraz sivri görüşlüyüm sen neden kocanı bir bayanla yalnız bırakıyordun bu bayan ankan da olsa sonuçta birbirlerine niksh düşer. Ben hep buna göre hareket ederim nikah düşüyorsa bitti samimiyrt ve yslnız kalma olayı olmaz olmamalıda. Ne demişler sinek küçük mide bulandırır
kural yok da sakladığın birşey hakkında rahatça yorum yapılması burada söz konusu olan atıyorum göbeğinizi kapatıyorsunuz ama enişteniz senin göbeğine de piercing çok yakışır diyor mesela
evet o kısmı sıkıntı şekerim ben genellemeye örnek verdim hiç saçını göstermemiş olmasından baz alarak söyledimpek dogru bir benzetme olmadi bu, sac boyatmak her kadinin rutin yaptigi biseyken piercing oyle degil, ayrica burda adam baldizinin sacini hic gormemis degil ki gormus ve fikir beyan etmis. Atiyorum plajdayizdir kardesim gobegine piercing takmistir herkes kardesim cok yakismis guzel olmus derken, eniste sen de taktir der yadirgamam ama durduk yere dese yadirgarim. Burda da durduk yere git sacini sariya boyat dememis konu zaten sac boyamaymis.
diyorum ya niyet onemli, ben iyi niyetli bir insanim herkesi de oyle tanimlamaya calisiyorum. Ve yine soyleyeyim insanlar kotu niyetlerini gizlemeye calisir, baldizinda gozu olan hicbir eniste uluorta samimiyet kurmaz.
Kapalı bi kadının saçının görülmesi normal mi ki buna yorum yapan eniştesi namahremi!!!Neden kapalilar kadin degil mi? Onlarin saci hakkinda yorum yapilamaz mi? Acik kadinla istendigi gibi konusulur kapaliyla mesafeli durulur diye bir kural mi var?
evet o kısmı sıkıntı şekerim ben genellemeye örnek verdim hiç saçını göstermemiş olmasından baz alarak söyledim
açık da olsa kapalı bayan da olsa bir eniştenin rahatça saçını sarıya boyat sana yakışır demesi pek hoş değil bana göre samimiyetin de resmiyetinde sınırları vardır ha söz konusu kadınsa gereksiz kıskançlıklardan aşırı abartmalar da yapabiliyoruz karşı tarafın niyeti gayet masumdu belki de
konu saç rengiymiş. saçla alakalı konuşma esnasında bunu demiş.Ben sacimi boyattim eltim ablam gorumcem ilk gordu guzel filan dediler orada dedi esim sana sari yakisir diye ablam dugunumde sacimi acti orda gordu esim
Kapalı bi kadının saçının görülmesi normal mi ki buna yorum yapan eniştesi namahremi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?