- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
tabi canım art niyet olsa tabi eşinin gözünün önünde söylemez böyle şeyleri , yani aşırı samimiyet bana göre hoş değil ama kalkıp da ablama bacıma asılıyor mu birşey mi var durumu yok ortada insanın aklına bile bunlar gelmemesi lazım şu kadarcık şeydenBana gore egilip kulagina sana da sari sac yakisir dese ya da ne bileym sacini sariya boya diye mesaj atsa sorun ama adam gercekten onu ablasi gibi gormese uluorta boyle bir sey soylemezdi.
belki de yilin safiyimdir :) ama boyle kotu seyleri insanlara kondurmak bu kadar kolay olmamali hele de biri abla digeri esken
Olması gerek bu! Kimse kimseyi dinle yargılamıyo ki!! Dini kurallar nettir ve değişmez bunu hatırlatmaktaki abes ne? Nikah düşer baldızına ki bundan dolayı mesafe olmalı.arkadaşlar konuyu dine getirmeyin. buna dikkat lütfen
Ya neden kimse benim önceki mesajımı dikkatte almadı.
Biri alıntılayıp yorum yapsaydı diyecektim ki "ama kardeşim erkek heheheh"
anlamadımOlması gerek bu! Kimse dinle
Düzeltmesini yaptım telden giriyorumanlamadım
E zorla görmedi ya kadın açmış saçınıKapalı bi kadının saçının görülmesi normal mi ki buna yorum yapan eniştesi namahremi!!!
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.Olması gerek bu! Kimse kimseyi dinle yargılamıyo ki!! Dini kurallar nettir ve değişmez bunu hatırlatmaktaki abes ne? Nikah düşer baldızına ki bundan dolayı mesafe olmalı.
Evet o yorumu sonradan okudum abla kendi açmış saçını ama enişte sende sarıya boyat samimiliği de nahoş malesefE zorla görmedi ya kadın açmış saçını
Eyv. Kırmızıyla yazmasanızda anlayabilirdim.1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
1 numaralı kurala dikkat edin lütfen.
konuyu dine getirirsek ve yorumlar böyle devam ederse önce ben uyarımı yapıyorum bu devam ederse konuyu kapatıyorum.
Olması gerek bu! Kimse kimseyi dinle yargılamıyo ki!! Dini kurallar nettir ve değişmez bunu hatırlatmaktaki abes ne? Nikah düşer baldızına ki bundan dolayı mesafe olmalı.
Ama ablanin saci hakkinda konusulmamis kikonu saç rengiymiş. saçla alakalı konuşma esnasında bunu demiş.
nedir Allahaşkına garip olan. bu gayet normal. saç sohbeti edilmiş
Hakikaten ne alaka? Ablaniz kapali oldugu halde esiniz neden onu sari sacli düşünmüş? Nasil hayal etmis olabilir? Saçını nerden gördü ki?
Her seyin bir edebi kurali vardir.
Benim enistem bana öyle bir sey dese bir daha suratina bakmam..
Kizlar esle ablanin arasinda birsey oldugunu ima edenler olmus. Tamam ben de sevmedim bu tavirlari, lacka ve gereksiz buldum. Ama boyle imalarda bulunmak cok tehlikeli.kknin yazili olmayan kurallarindan biri de bu sanirim. Once konudan bir bolum alip onun uzerinde yogunlasilir. Sonra durum oyle bir hal alir ki tipki kendi yalanina inanan yalanci gibi(mecazi anlamda) insanlar kendi cikarimlarina inanmaya, sanki boyle birsey yasanmis gibi yorumlar yapilmaya baslanir. Biz kadinlar gercekten ilginc varliklariz:)
Aynı dini yaşıyorsak bazı değişmez kurallar vardır yoruma kapalıdır ama bazı konularda da yorum yapılması için ucu açık bırakılmıştır. Ben bunu belirttim. Bu konuda değişmez kurallardan he uygularsın ıygulamazsın senin bileceğin iş. Neyse yorum yapmıycam bu konuda daha fazla çünkü herkes kendi düşüncesini yönünde anlayacakOlması gerek diye bişey yok. Dini kuralların netliği ve tartışılmazlığı da kişisel bazda kalıyor. Sana göre o dinde öyle bir şey olabilir. Başkasına göre olmayabilir. Aynı dini bir sürü kişi ve topluluk farklı şekilde yorumlayıp herkes kendi veya çevresinin yorumuna göre yaşıyor. Bu yüzden kendi inandığınız dini yorumlara tartışmayı çekmek mantıklı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?