Eşim ve ablamlar arasındaki sorun,bıktım!!

Eşinizin gelmemesi yaptıgınız beyanattan daha hoş olurdu.. Bu durumla ilgili bi acıklama yapmak isterse eşiniz kendi adına konusabilir. Ki farkındasınızdır ablanız eşine daha bağlı.. Daha saygı duyuyor.. Ki birbirlerine saygı duyduktan sonra eşinizin aile bireylerinizin tümünü sevme zorunluluğu yok bence buna zorlamayın eşinizide....
Bu konuda haklısınız evet zaten eşim de bundan dem vuruyor, ablan eniştenin yanında diye.Artık zorlayamam zaten sanırım eşim isteyene kadar durum böyle kalacak.

Ben eşini haklı buldum.Ablan ve eşi tarafından adam yerine konmamış gibi hissetmiş.
Eniştense hiç taviz vermemiş,yanlış bir şey yapmadım deyip kesmiş.Yanlış anlamış bile dememiş.
Büyük olarak onların yeni ve küçük damada yakınlık göstermeleri gerekirdi.
Eşim de zaten onu söylüyor devamlı adam yerine konulmadım diyor.Ama bu kadar nerdeyse kin tutacağını tahmin etmezdim.

Gerçekten ne farkeder beni aramış kocamı aramış?
Bizde de hep beni ararlar.
Kendi ailem olsun kocamın ailesi olsun herkes önce beni arar,bana danışır,benden onay alınır.
Ne kocam ne de ben noluyoruz deriz.
Art niyet olmadıktan sonra ne önemi var ki?
Arama mevzusu şu, eniştem kardeşinin işe girişi ile ilgili konuşacaktı eşimle daha önceden konuşmuşlardı haberleşiriz diye, eşim de bu doğrudan benle ilgili durum niye seni aradı dedi.

Arama mevzusu şu, eniştem kardeşinin işe girişi ile ilgili konuşacaktı eşimle daha önceden konuşmuşlardı haberleşiriz diye, eşim de bu doğrudan benle ilgili durum niye seni aradı dedi.
Yine de farketmez bana göre.
Diyorum ya kocamın ailesi bile önce beni arar.
Gerekli gereksiz hemen her konuda çalar telefonum. Kocamın bildiği benim alakam bile olmayan konularda sorular sorarlar.
Hatta bazen sıkılırım bu durumdan ama ne yapayım insanları mı kırayım yani?

Sadece bu iki mesele yüzünden mi eşiniz böyle davranıyor ? Yoksa daha başka şeyler de var mı?

Back
X