- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi menekse1380
-
Bu kadar terbiyesiz bir tavır takınınca sustuğunuz için bu kadar ileriye gitmiş diye düşündümİyide ben karşısında sustum demedim ki :) birlikte bile yatmadım böyle yaptıkça senin ailenin suratına bile bakmam ben ağaç kovugundan mı çıktım nankör dedim! Size sorduğum şey o bunu dedi ben bunu dedim değil dediğim şey şu böyle saçma bir tutum içinde kavga etmek yerine ne yapılabilir ki değişsin diye sordum
İşte bildiğiniz psikolojik bir sorunu var ailemle kendi ailesine yansıtamadığı öfkesini sanırım benim aileme yansıtıyor ya da ailem para verince ezik hissediyor kendiniBu kadar terbiyesiz bir tavır takınınca sustuğunuz için bu kadar ileriye gitmiş diye düşündüm
Beni anlayabilmenize çok sevindim ellerim titredi boğmamak için zor tuttum kendimiSokarim onlarin parasina ne demek ya? Yerinizde olsam o cayi basindan asagi boca etmistim herhalde. Acikca konusun seviyesizliginden, ailenize saygisizligindan rahatsiz oldugunuzu söyleyin. Devam ederse siz de ayni üslupla ve tavirla muhatap olun o terbiyesizin ailesiyle. Cok sinirlendin gercekten
Arkadaşlar eşim ve ailem arasında eşimden kaynaklanan saçma bir soğukluk var.
Eşim her gün kendi ailesine gidelim istiyor ama benim ailem daha yakın olmasına rağmen gitmek istemiyor. Sürekli aile fertlerimi eleştiriyor bazen çirkinleşiyor üslubu. Kendi ailesi ile genelde her gün yüzyüze görüşüyor görüşemediği gün 18 defa günde telefonla görüşüyorlar. Bunaldım artık. Bebeğim olacak. Annem maddi durumu yeterli olmamasına rağmen bir sürü
Ailen fazla değer vermiş eşine bence hani bi söz vardır üç kuruşluk adama 5 kuruş değer verirsin kalanıyla seni satar diye aynen öyle kendini bişey sanmış ailen yapmasın bence elini eteğini çeksin biraz bu durum bide aşağılık komplekslerinden ileri geliyor aslında herşeyin farkındalar kimin ne yaptığının
Cok haklisiniz da esiniz nasil cesaret edebiliyor bu terbiyesizlige? Pasif kaliyor olabilir misiniz?Beni anlayabilmenize çok sevindim ellerim titredi boğmamak için zor tuttum kendimi
anlattıklarına göre senin ailene tavır koyman onlara büyük haksızlık olur.. Senin annen baban insanlık yapıyor bütçesi ayrı insanlara hediye alınmaz diye bir kural mu var? İnsanlar torun sevgisine almis.. Helal olsun.Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Benim bir de abim var yengeme ve abime de aynı şekilde davranır annemle babam. Kendileri için yaşamayı bilmiyorlar açıkçası. Sürekli bizim kimimiz var ki birbirimizden başka derler. Zamanında çok zorluk çektik ailemle gerçekten yemezler yedirirlerdi hala öyleler. Torunları olacağı için çok heyecanlılar yoksa tabiki annemden asla bir şey talep etmediğim giibi kızıyorumda. Bundan sonra beş kuruş vermek istese bebek için sert tepki koyacağım çünkü ailemin enayi yerine konulmasını istemiyorum. Eşimin ailesi zengin beş kuruş faydalarını görmediğimiz gibi her şeyi kendimiz yaptık anasının aldığı bir zıbın için minnet duyuyor beyfendi! Onunki anne de ben ağaç kovuğundan mı çıktım bu ne manasız davranmadır iyi bir ders vermek istiyorum ama aklıma bir yöntem gelmiyor bu yüzden sizlere sormak istedim
Açıkça “ailemle ne derdin var? Yaptıkları onca şeye rağmen minnetsizsin ama senin ailen ufacık birşey alsa anlata anlata bitiremiyorsun?” diye sorun. Şu damat nankörlüğü de iğrenç bi durum.Büyük konuşmayayım da şiddet konusu biraz onu sıkar kendi ayakları üzerinde duran biriyim keza kendisininde iyi bir mesleği var onu rezil ederim. Para, ev geçimi, banka kartları tüm kontrolü bana verir habersiz hiçbir yere para harcamaz kendine almaz bana hediye alır romantiktir. Gel gelelim ki bu olumlu yanlarının yanında aileme karşı saçma bir tavır içinde bu engel olamadığım tek şey ve bence en büyük sorunda bu zaten aileme çok düşkünüm
Agziyla kus tutsa yine evli kalmam boyle adamla.sokarım onların parasına dedi
Arkadaşlar eşim ve ailem arasında eşimden kaynaklanan saçma bir soğukluk var.
Eşim her gün kendi ailesine gidelim istiyor ama benim ailem daha yakın olmasına rağmen gitmek istemiyor. Sürekli aile fertlerimi eleştiriyor bazen çirkinleşiyor üslubu. Kendi ailesi ile genelde her gün yüzyüze görüşüyor görüşemediği gün 18 defa günde telefonla görüşüyorlar. Bunaldım artık. Bebeğim olacak. Annem maddi durumu yeterli olmamasına rağmen bir sürü para biriktirdi bebek eşyaları için eşim bir kez teşekkür dahi etmedi kendi annesi bir zıbın alsa yaaa haklarını nasıl öderiz diyen eşim dün akşam benim ailemde onca şey yapıyor bin lira bankamıza koydu kadın acil ihtiyaçlar için dediğimde sokarım onların parasına dedi ve yaptığım çayı içmedi bir bardak bile . Ezik sesini çıkarmayan biri asla değilim ailemi ezdirmiyorum asla ama bu düşünceleri beni çok yıprattı açıkçası.
Öyle bir şey yapmalıyım ki bir daha aileme bir şey derken bin kez düşünmeli saygısını asla yitirmemeli çok üzülüyorum evin tek kızıyım annem damadına çok düşkün sürekli hediye alır babamla birlikte eşimi mutlu etmek için ama nafile çok nankör biri! Onun ailesi bana böyle davransa heralde baş üzerinde taşırdım onları ki hala haftada iki kez gidiyorum çekilecek insanlar olmadıkları halde.
Sizden tavsiye istiyorum arkadaşlar hiçbir dönemde asla eşimi zorlamamış, onu sürekli öven oğlum, yavrum diye etrafında dolanan aileye karşı eşimin bu iğrenç tavrını nasıl püskürtebilirim??????
Hiç bilmiyorum haftada bir defa gideceğim artık onun ailesine. Benim aileme bir kez gidiyoruz en fazla ! Yorumunuz için teşekkürler
Evlilikler emekle yuvaya dönüşür. Herkes hata yapabilir. Zamanla eşlerin hataları torpulenir. Hem bir insanın sadece olumsuz yönleri mi vardır? Belki başka çok güzel yönleri var. O zaman sadece mükemmel insanlar çocuk yapsın. Tabi mükemmel insan varsa. Sizin de uslubunuz pek yapıcı değil. Karşınızdaki üyenin tüm hayatını biliyor musunuz da böyle kesin ve keskin şekilde yargilayabiliyor ve akıl veriyorsunuz?Diger konudada sordum burdada soruyorum, gerçekten merak ettigim icin: bu adamın ailesine ve size saygısi yok.. Neden böylelerini üstüne baba yapıyorsunuz? Bebek gelince hep kemdi ailesine götürmek ister. Hep uslubu acayip iğrenç. Böyle cahillerle yaşamak zor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?