Eşim ve ailem arasında kaldım

Siz gururunuzu ayak altina alsaniz cigneyen cok olur. Ailenizle arasini düzeltmeden dönmeyecektiniz. Böyle herifler de baba yapiliyor ya. Aslinda aile planlama diye bir ders verilmeli her okulda
Bana soz verdi ama inandim, bak ailem kirgin onlarin kirginligi gecmez gelip gitmezler dedim, biz gelip gideriz duzelir her seu dedi kim olsa inanırdı :(

Eski konunuzu çok iyi hatırlıyorum.Size çok kızmıştık.Ailen haklı,ne yazık ki biz de haklı çıktık.Yuvam ,çocuğum diye geri döndün.Bundan sonra graö değerin olmaz kimsenin gözünde.Ailene üzülüyorum sadece,bari geri dönerken ailenden özür dileme şartını sunsaydın ama nerdeee.

Affederken adamı hesaba katsaydın keske bunu.
Evini terk edecegın kadar leş bir adamın degısecegıne inanmakla hata etmıssın.
Yemin ediyorum cok zor yasama sevincim gitti içim agriyo resmen, leş bi adam oldugunu beni rezil ettigi gun ogrendim ama herkes bi sansi hakeder diye denedim inandim, kendi anne babasi vefat etti dillerinden dusmuyo ama anneleri, benim anne babami yasarken öldürdüler :(

Yemin ediyorum cok zor yasama sevincim gitti içim agriyo resmen, leş bi adam oldugunu beni rezil ettigi gun ogrendim ama herkes bi sansi hakeder diye denedim inandim, kendi anne babasi vefat etti dillerinden dusmuyo ama anneleri, benim anne babami yasarken öldürdüler :KK43:
Herkes bir sansı haketmez canım benim.
Bergen yuzunu yakan adamı affetti, adam bergen'i gozun kırpmadan öldürdü.
Anladın mı?

Ikıncı sans boyle hamıle iken evden gitmene sebep olan leş bir insana verilmez.
Kalbini istemeden kıran bırıne verilir.
Bundan sonra sans verirken kime verdıgıne ıyı bak.

Eski konunuzu çok iyi hatırlıyorum.Size çok kızmıştık.Ailen haklı,ne yazık ki biz de haklı çıktık.Yuvam ,çocuğum diye geri döndün.Bundan sonra graö değerin olmaz kimsenin gözünde.Ailene üzülüyorum sadece,bari geri dönerken ailenden özür dileme şartını sunsaydın ama nerdeee.
Ya demez olur muyum ailemden özür dile salona gidip dedim geri geldiğinde, pislik yengem halletti özür isini esin dedi, sirf yuvami dagitmiyim diye yalan konusuldu bana orda

Bana soz verdi ama inandim, bak ailem kirgin onlarin kirginligi gecmez gelip gitmezler dedim, biz gelip gideriz duzelir her seu dedi kim olsa inanırdı :KK43:

Inanmayacaksiniz efendim. Tüm o size yapilanlardan sonra inanmayacakdiniz. Hamilesiniz sizi üzmek de istemiyorum ama bu kisi sizi aslaaa hak etmiyor.

Inanmayacaksiniz efendim. Tüm o size yapilanlardan sonra inanmayacakdiniz. Hamilesiniz sizi üzmek de istemiyorum ama bu kisi sizi aslaaa hak etmiyor.
Bunu herkes söyledi tum beni taniyan herkes, seni herkes tanıyor onlar ne derse desinler herkws senin arkanda dediler ama olmadı işte karnimda cocukla sığamadim hicbir yere :(

Inan bosancaktim çünkü cokkotu seyle yaşadım, esim ailesiyle geldi kovdu istemiyorum seni cikin gidin dedim gitmedi, odada tek konuştuk inandım daha 1 yillik evliyim 1 ay sonra da cocugum olcak diye bi sans vermek istedim ama cok zor ailemin kırgınlığı beni bitiriyor artik
ailen kirgin olmasa bile adamin bu hareketlerini kabul ediyor musun? reva goruyor musun kendine?

Sorunlarınız nedir
Neden ailenle gorusmeni istemiyor
Annem yuvami yikiyomus benim daha Bi sürü şey, benim esimi benden cok seviyordu belki ailem zatem ondan oldu böyle, eve geri döndüğümde pislik gorumcemin esime attigi mesajlari gorup yine bi sey demedim. Eşime yazmis annesi gelmeyecek ailesiyle gorusmeyecek bunlari amcasina söyle kabul ederlerse etsinler yoksa yakani kurtar onlardan diye. Ama yuvami pislik ablasi degil annem yikmaya calisti

Annem yuvami yikiyomus benim daha Bi sürü şey, benim esimi benden cok seviyordu belki ailem zatem ondan oldu böyle, eve geri döndüğümde pislik gorumcemin esime attigi mesajlari gorup yine bi sey demedim. Eşime yazmis annesi gelmeyecek ailesiyle gorusmeyecek bunlari amcasina söyle kabul ederlerse etsinler yoksa yakani kurtar onlardan diye. Ama yuvami pislik ablasi degil annem yikmaya calisti
uzak dur bu aileden

ailen kirgin olmasa bile adamin bu hareketlerini kabul ediyor musun? reva goruyor musun kendine?
Tabi gormuyorum onun vicdansizligini o gece gordum ben karnimda cocukla eridim bittim o insanlarin icinde bana el atmadiginda gördüm. Su anda da oyle delirdim odaya kapatrim kendimi o odasinda gelip bakmaz sormaz ama cocugunu cok seviyo, oyle bi ise dustum ki asla basima gelmez dedigim her seyi yaşadim

Ne yapmayi düsünüyorsun? Icinden gecen ne?
Cok şey düşünüyorum inancim olmasa ve çocuğum olmasa canima kiymayi düşündüm, istedim ki vicdan azabından ölsün hepsi ama sonra bu sen değilsin diyorum kendime. Bilmiyorum tek bildigim kimse degismez sanki yasadigim her saniye zehir oluyo bana, insanin esi kiymet vermedi mi o yuva her sey yalan oluyo

Tabi gormuyorum onun vicdansizligini o gece gordum ben karnimda cocukla eridim bittim o insanlarin icinde bana el atmadiginda gördüm. Su anda da oyle delirdim odaya kapatrim kendimi o odasinda gelip bakmaz sormaz ama cocugunu cok seviyo, oyle bi ise dustum ki asla basima gelmez dedigim her seyi yaşadim
nereden biliyorsunuz cocugunu cok seviyor.. cok seviyorsa haftasonlari alir gorur..

Eski konunuzu hatırladım eşinizin sen ablalarıma kurban ol falan lafları keşke geri dönmeseydiniz dicem ama olan olmuş neyse gerçeği görmüş oldunuz belki belki bir ihtimal bebek olunca değişir her zaman şunu söylerim evlenince bir evin içine girip aile efradının eşin durumlarını görmeden evlilik rayına oturmadan bebek yapılmaması gerektiğini söylerim

Back
X