Eşim ve ailem arasında kaldım

1 yillik evlisin birdaha ki ay cocugun olcak sadece 3 ay mi verdin kocani tanimaya. Konu ne bosanamazmissin da nicin actin peki ?

Cok şey düşünüyorum inancim olmasa ve çocuğum olmasa canima kiymayi düşündüm, istedim ki vicdan azabından ölsün hepsi ama sonra bu sen değilsin diyorum kendime. Bilmiyorum tek bildigim kimse degismez sanki yasadigim her saniye zehir oluyo bana, insanin esi kiymet vermedi mi o yuva her sey yalan oluyo

Bak canim. Sen kendini öldürsen o hayvanlar gram vicdan azani cekmez. Neden? Vicdani olan bastan baskasinin hayatini zindana cevirmez. Onun icin o düsünceleri at. Esinin sana yeterli kadar kiymet vermedigini biliyorsun. Ailen arkanda mi?

Eski konunuzu hatırladım eşinizin sen ablalarıma kurban ol falan lafları keşke geri dönmeseydiniz dicem ama olan olmuş neyse gerçeği görmüş oldunuz belki belki bir ihtimal bebek olunca değişir her zaman şunu söylerim evlenince bir evin içine girip aile efradının eşin durumlarını görmeden evlilik rayına oturmadan bebek yapılmaması gerektiğini söylerim
Hic zannetmiyorum eskiden diyodum degisir belki diye ama önce vicdan olcak insanda, ben hamileyim uzuluyorum o da goruyo geceleri uyuyamıyorum dusunmekten soruyo bi de neden uyumuyosun diye, degisseydi gelip bakardi bana gonlumu almaya calisirdi ama umrunda bile degilim biliyorum

Hamile bir kadına bunları yaşatmak:KK43:(( off offf yatacak yeri yok..
Hepsinin öyle, beddua etmedim hic ama bugun ettim artık, icleri parcalansin onlarinda, benim her uzuldugumde her yerim kasiliyo coxugumdan baska biseye acimiyorum zaten

İlk konuna baktım, 7 haftalık hamileyken saçma bir tartışma yaşamışsın. Aldırsa mıydın o zaman çocuğu hazır değilmişsiniz anne baba olmaya... aile olamamışsınız.
Yapamadım ki, onu bile basima kalkıyor sen cocugu aldircam diyodun heo diyo her tartismada sanki yanlis bisey demisim gibj yine onun yuzunden diyodum oyle tabi yaoamazdim ama korksun istiyodum, cok korkunc bi esim var yalan konusan her seyi başa kakan

Hic zannetmiyorum eskiden diyodum degisir belki diye ama önce vicdan olcak insanda, ben hamileyim uzuluyorum o da goruyo geceleri uyuyamıyorum dusunmekten soruyo bi de neden uyumuyosun diye, degisseydi gelip bakardi bana gonlumu almaya calisirdi ama umrunda bile degilim biliyorum
Belki bir ihtimal bebeği kucağına alınca değişir inşallah değişir

1 yillik evlisin birdaha ki ay cocugun olcak sadece 3 ay mi verdin kocani tanimaya. Konu ne bosanamazmissin da nicin actin peki ?
Ya beni getirdikten 2 hafta sonra cocuk olmasa senle ömür gecmezdi de işte dedi dondukten sonra ilk darbemi yedim o zaman, sonra hatami cekmek zorundayim demeleri çıktı, sanki ben bi coplugum o mukemmel beni getirmis bunu ödül gibi gormemi istiyor

Bak canim. Sen kendini öldürsen o hayvanlar gram vicdan azani cekmez. Neden? Vicdani olan bastan baskasinin hayatini zindana cevirmez. Onun icin o düsünceleri at. Esinin sana yeterli kadar kiymet vermedigini biliyorsun. Ailen arkanda mi?
Haklisin gozlerinin önünde ölüp bittim aileler toplandiginda iftira atmaktan cekinmediler. Esim bile el atmadi bana zaten beni geceler boyu uyutmayan dert de bu ya aklima gelince delircek gibi oluyorum. Evet annem dedi bana biz sustuk oturduk babanla ben hergun ölüp bitiyoruz ama sen yine ayni seyleri yasicaksin o adam ailesinden baskasini bilmiyo sana deger vemiyo acimiyo, cocugun olsun seni alicam sessiz sedasiz ordan onlar bizi korkak sandi bisey demeyince diyo, herkes biseu diyo ben bi esime baktim ama artik o da boş

Hepsinin öyle, beddua etmedim hic ama bugun ettim artık, icleri parcalansin onlarinda, benim her uzuldugumde her yerim kasiliyo coxugumdan baska biseye acimiyorum zaten
Size tek tavsiyem,
Bebek doğunca ASLA ama ASLA bebeği kucağınıza basıp ağlama gibi bir hata yapmayin. Yanında da ağlamayın. Yanında bu konuyu hiç kimseyle konuşmayın. Siz mağdur edildiniz acı cekiyorsunuz. Bebeğiniz de annesi tarafından mağdur edilmesin, hayatı boyunca huzursuz bir insan olmasın

Adam ailesi ne derse onu yapıyo. Ne demek ailesiyle görüşmesin falan. Ama adam zaten çaba göstermedi siz yinede gözünüz görmedi döndünüz. Burda herkes çok üzüldü siz eve dönünce. Ve hep dedik ki annenizle aranızı düzeltin. Bence yine deailenize dönün ama sessiz olsun bu defa amcaları toplayıp yerlerde yatıp yubarlanmayın. Sonuçta aileniz sizi sevdiklerini biliyorsunuz. Elin adamının ablalarınjn kahrını çekeceğinize annenizin lafını çekin. Kötülüğünüze bişey istemez demez. Ama siz yine adamın başını bekliyceksiniz belli. Bari yok sayın da kendini bişey sanmasın.

Ailesinin zoruyla barışmaya gelmiş, kendi isteği olmadığından sonuç bu olmuş
Evet amcası öncülük etti bunu biliyodum aslinda cunku 2 hafta dayanabildi beni görmeden, ah ahh bende aklimi yitirdim bi yerde artık, iki canla bende sasirdim naocagimi herkes kendj kirginligini konustu kimse bizi düşünmedi, annemler bile sanki kendileri için üzülüyor gibi geliyo artik bana diyo onlar kazandi biz kaybettik, benim yanimda olamadilar ki bana deselerdi insallah iyi olursunuz cocugunu düşün uzme artik kendini belki daha guclu olurdum, onlarda çekince kendini kendimi sahipsiz hissettim iyice

Evlilik terapisine gitmenizi tavsiye ederim. Evliliğinize çok mudahele var. Bir müddet iki tarafa da gidip gelmeyin. Kendi çekirdek ailenizle kalın.
Ortada aile yok ki iletisim kurmayan bir eş, dert dinlemeyen bjr eş, bisey anlatsam elinde telefon beni dinlemeyi bile beceremiyo, çok bunaldim az yuruyuse cikalim dedigimde bile sanki cok biseu istiyorum gibi davranan bir es...

Size tek tavsiyem,
Bebek doğunca ASLA ama ASLA bebeği kucağınıza basıp ağlama gibi bir hata yapmayin. Yanında da ağlamayın. Yanında bu konuyu hiç kimseyle konuşmayın. Siz mağdur edildiniz acı cekiyorsunuz. Bebeğiniz de annesi tarafından mağdur edilmesin, hayatı boyunca huzursuz bir insan olmasın
Iste tek istegim bu, ben su an bile agladigimda ondan ozur diliyorum onun bi suçu yok ki, psikolojim cok bozuldu ona yetemeyecegimi dusunuyorm, annem bile
Adam ailesi ne derse onu yapıyo. Ne demek ailesiyle görüşmesin falan. Ama adam zaten çaba göstermedi siz yinede gözünüz görmedi döndünüz. Burda herkes çok üzüldü siz eve dönünce. Ve hep dedik ki annenizle aranızı düzeltin. Bence yine deailenize dönün ama sessiz olsun bu defa amcaları toplayıp yerlerde yatıp yubarlanmayın. Sonuçta aileniz sizi sevdiklerini biliyorsunuz. Elin adamının ablalarınjn kahrını çekeceğinize annenizin lafını çekin. Kötülüğünüze bişey istemez demez. Ama siz yine adamın başını bekliyceksiniz belli. Bari yok sayın da kendini bişey sanmasın.
Ben toplamadim ki ben anne babami aradim onlar aramis herkesi o da benim rezilliğim oldu gerçi. Soguyorum artik farkinda degil boyle boyle bitcek bi yerde biliyorum sonunu

Back
X