- Konu Sahibi kahvecicegi
Annenin dediklerini duymayacaksin kocqnin yaptiklarini girmeyeceksin bitti gitti...anneye he dicen kocanada sevme ama saygisizlik etme dicen...bence bu kadar degmez sinirlenmene...bu arada annen hakkatten sorunlu demedi deme...yuva yikmaya calisiyo cunku.
zaten duymamaya görmemeye çalışıyorum ama sürekli sürekli aynı muhabbetler çok canımı sıkıyor. Annem bana çatmak için yer arıyor bazen ygs sınavına kardeşim girdi temizlik yaptım önceki gün başım çok ağrıdı kızım da sabah erken kalktı aramayı unutmuşum saat 10 gibi annem aradı direk telefonu açar açmaz neden aramadın dedi afalladım bende nasıl yani dedim kardeşini neden aramadın dedi anne sınav daha bitmedi arayacaktım dedi başladı saymaya yetmedi akşam başka birşey için ben onu aradım gene başladı saymaya yetmedi ertesi gün aradı devam etti çıldırdım artık ben evliyim çocuğum var çalışıyorum daha anlayışlı olması gerekmezmi ben ki kardeşlerim için birçok fedakarlık yaptım. yapmaya da devam ediyorum. annem benden ne istiyor hiç anlayamıyorum.