Esim ve ailem

Kendi düsen aglamaz... hem kücük yasta evlenin, hem Ailesiyle yasamayi kabul edin, hemde hemen cocuk yapin.... olan cocuga olacak... ipler elinizdeyken, yani evlenmeden önce disinizi gösterseydiniz keske, ayri bi eve yerlesseydiniz mesela, evleneceginiz adamida biraz daha tanisaydiniz keske... evet keskeler fayda etmiyor... ne söylesek yapamiycaksinizda zaten, yoksa simdiye kadar yapardiniz... basa geleni ya cekeceksiniz, sizin durumunuzda yine ya cekeceksiniz... Allah yardimciniz olsun, evladinizi korusun insallah...

Anneni evden kovarlarken sende oturdun o evde öylemi?cıldırtıyorsunuz beni annem!

Ailenede sanada müstehak diyecegim ama olmayacak. Kesin yasin daha kucuk, gitmissin kvnin evine girmissin, girdigin gibi cocuk yapmişsin. Burada yazilip cizilenleride pek yapabilecek gibi gorunmuyorsun. Cekeceksin malesef

Kızım sen hastamısın ? Nedemek annemi kovdu göndermiyorlar bilmem ne.
Ya çok büyük olay oldu ya başka birşey var.
Bu ne pasiflik anne olmuşsun bi silkelen toparlan. Kendi hakkını koruyamadan çocuğununkini nasıl koruyacaksın. Birlik mi oturuyorsunuz? Eğer öyle değilse sende kvdenlere gönderme kız bağır tartış. Annendede hata var ne demeye gidiyor geri seni koruyamıyormu ?

Evet sorun sendeymiş. Eşinin ailesinden şiddet görmüşsün birde hala devam ediyorsun. Ne diyeyim inşallah aklın başına gelir kurtarırsın kendinide çocuğunuda

Eklentiler

• IMG_4009.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 84
Hayır şimdi fikrim gelecek uzun uzun yazacam ama uygula'ya'mayacaksın ki (!) az özgüven, az güçlü kadınlık lazım sana o ışığı da göremedim sende ne yalan söyleyeyim.

Ailenede sanada müstehak diyecegim ama olmayacak. Kesin yasin daha kucuk, gitmissin kvnin evine girmissin, girdigin gibi cocuk yapmişsin. Burada yazilip cizilenleride pek yapabilecek gibi gorunmuyorsun. Cekeceksin malesef
Ailesinin ne suçu var ben onu anlamadım. 18 yaşını geçmiş evlenmek isteyen bir kız ana baba dinlemez.hatta kisitlarlarsa kaçar evlenir. Amcamın başına geldi adam üzüntüsünden kanser oldu vefat etti Allah rahmet eylesin. Evlenicem diyen reşit bir insanın önünde kimse duramaz bence

Hayırsız bir evlat için yapacak bir şey yok ben asıl evden kovulan anneye üzüldüm. Konu sahibi kendi hatasının sonuçlarını elbette yaşayacak başka ne olacaktı.

Kv kpden izin alip kendi ailesine gidemeyen kiz kocaya mi kacar diye dusundumde haklisin. Ana babaya yaptiklarini ele yapamiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…