- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Eşim annemlerle aşırı mesafeli. Oturmaya gidelim desem gelir ama oturacağı süre 10dakikadır. Bayramda bile yarım saat otururuz düşünün. Kalkalım mı diye sıkıştırır beni. Annemler kv ye gider mesela biz de gideriz eşim başka odada uzanır tv izler yanlarında durmaz. Söylediğimde onlar kadın ne konusabilirim ki der. Ama arkadaş ortamında kadın erkek farketmeden herkesle rahatca konusur. Benim gitmeme hiç karışmaz giderim saatlerce otururum. Ama nedenini bilmediğim bi soğukluk var anlamıyorum neden böyle yapıyo ortada bi mevzu da yok. Görünürde bi saygısızlık yok ama hassasiyet de yok el gibi davranıyo. Arkadaş ortamında eşinin ailesiyle sıcak olan erkeklerle dalga geçiyolar. Konuştum sana öyle geliyo tamam dikkat ederim dedi yine aynı, ben de öyle mi davranayım ailene dedim ama pratikte uygulayamadım çünkü iyi niyetli insanların suçu ne? Babamın mezarına bile zar zor gitti
hala gözlerim dolar aklıma geldikçe. Annem bi mevzuya kırıldıgını söyledi bugün düşündüm ve hak verdim. Akşamdan beri moralim bozuk eşim neyin var neyin var diye sordu durdu konuşmak istemedim çünkü zaten kaç kere tartıştık bu konuda yine aynı rahatlık. Nerede yanlış yapıyorum ben? Eşimin bu hali benim suçum mu? Bu sorunu nasıl düzeltebilirim yaşayıp atlatanlar var mı?