Esim ve Ailem

kk38

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
46
18
13
Arkadaslar,
ben evlendigim günden beri esim onun ailesine asiri halde düskün olmami beklior.
Hep onlari arayip sormami, hafta sonlari onlarda kalmami istior (ona kalirsa hatta evi birakip onlarla yasamayi bile tercih edior bence)
Kendi aileme gelince fazla göremiorum oysaki kendi ailesi benim ailemden daha uzakta yasior.
Kardesilerimi de cok kiskanior, annemle telefonda konusmamdan da rahatsiz oluyor.

Sen ailemize gelin geldin dior. Simdide diorki hamile kaldigin günden beri HER hafta sonu orda kalicaz, senin (kendi) evimizde is yapmani istemiorum. Yorulmani istemiorum .....

Kendi aileni neden fazla göremiyorsun anlamadım engel mi oluyor sevmiyor mu aileni ne neden ileri sürüyor. Aramak sormak tabii ki gerekir her haftasonu değil ama bazı haftasonları gidebilirsiniz sana iş olmasın diye hamileyken gideriz demiş ama dengeyi kurmak lazım senin ailenle de görüştürmeli sen görüş ailenle madem senin ailenle görüşüyoruz benimkilerle neden az görüşüyoruz diye mesela haftasonlarını senin ailende geçirmez mi eşin sebeb ne?

kendi ailemi göremiorum cünkü hafta ici her gün calisiorum (benden 1 Saat uzaktalar annemler)
Hafta sonlari da kayinvalidemlerdeyiz esim öyle istiyor.
Yorgunum, evde isim var dedigimdede: sen ailemi sevmiyorsun, bizim gelinimiz oldun orasi senin evin gibi gibi seyler.

Ailemi sever sayar, ama mesafeyide korur. Yani tam tasfirin erkekler olur ya

Onu o Kadar cok seviyorum, kiramiorum her hafta sonu gidiorum ailesine, ama her konuda ailem ailem ailem

okurken daraldım
ailemize gelin geldin demekde ne saçma sanki ağaç dalında yetiştinizde sizin aileniz yok
çok biliyo bu erkekler bazen kardeşi kıskanmak annenizle konuşmasından rahatsız olmak filan...
eşiniz baya ben psikopatım diye bagırıyor...
Allah size sabır versin yoksa bu işin sonu iyi bitmezz:26:

Son düzenleme:
Okurken bir an yasadıklarımı tekrar yasadım.Beni seviyorsan gitceksin....Tamam biz seviyoruz yapıyoruzda,siz sevmiyor musunuz?Gitmeyin ne olcak ya eşinizin istegine kulak asın.....
Kac yıllık evlisiniz bilmiyorum canım.Ama eşin üzülmesin diye yaparsan bir zaman sonra ben gibi pes edersin.

evet gercekten cok zor ve yorucu.
esim piskopat falan degil, sadece cok düskün bunuda ailesi kullanior. babasi acindirior herseferinde: oglum sen gittin gideli sunu yapmak zorunda kaliorum belim agrior kafam agrior .... Oglum sen gittin ben yanliz kaldim, oglum param yok oglum su yok oglum bu yok.

ben sunu anladimki, esim kendisini o evden cikti diye sanki biraz suclu hissedior gibi.....

Benım anlamadıgım eşiniz hamile kldıgınıZda kendi evinizde iş yapmanizi istemıyor , annesının evinde mi yapacakmişsiniz ? Çok sinir oldum ben bu duruma

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla eşinin ailesiyle daha mesafeli ilişki kurabilmen imkansız.
O halde elindeki koşulları fırsata çevirmeyi denesen nasıl olur canım?
İçli dışlı ilişkiyi daha çok isteyen tarafmışsın gibi davranarak daha çok görüşme isteği talep etsen.
Yatıya kalsan, çalışıyorum yorgunum deyip işlerden uzak durup keyif alacağın meşkalelere odaklansan.
Yaşadığın şartlardan gerçekten keyif almaya odaklansan, olumsuz düşüncelerden kurtulsan.
Zamanla alışarak kendini ailenin parçası olarak hissetmeye birliktelikten hoşlanmaya başlayabilirsin.
Reddettiğimiz her şey direniş olarak çıkar karşımıza. Bizi ele geçirmeye çalışarak öğütür.
Direnişe meydan vermezsek hayatımızın rayına oturması daha kolay olur.

Yorgunum, evde isim var dedigimdede: sen ailemi sevmiyorsun

Onu o Kadar cok seviyorum, kiramiorum her hafta sonu gidiorum ailesine, ama her konuda ailem ailem ailem

Kocaniz yorgunum dediginizde 'sen ailemi sevmiyorsun' diye mizmizlaniyor...

Siz ise onu cok sevdiginiz icin kiramiyor, surekli ailesine gidiyorsunuz...

Cok seven esini kiramayip istemedigi halde onun ailesine gidiyorsa sizin sevgi anlayisiniza gore esinizin sizi sevmedigi anlami cikar...

Sevmez ayri tavizkar olmak ayri...

Bu konuda surekli onun dedigi olur ve siz buna sevdiginiz icin onu kiramamak olarak bakarsaniz bu durum hic degismez...

İnsanlar sikayetci olduklari bir durumu duzeltemiyorlarsa nerede kaldi evliligin kutsalligi, huzuru?

Bu isi cozume kavusturun, esitligi saglayin bu hususta...

Yoksa taviz taviz dogurur, ya bir noktada patlarsiniz huzurunuz kacar...

Ya da evlilik sadece esinizin tatmin oldugu sizin huzurunuzun kalmadigi bir iskenceye doner...

Istemior ×
Istemiyor ✓

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence alın karşınıza medenice konuşun anlamıyorsa bu sefer medeniyeti bırakıp konuşun. Hayır anlamıyorum bizim de ailemiz var. Kendimi koyuyorum yerinize,maddi manevi tüm hayatlarını bana adamış insanlar şimdi evlendim diye nasıl onları geri plana atayım. Yani aileyse mesele sizin ki de aile. Senin annen de anne, senin baban da baba. Aynı mesafede tutmayı öğrensinler. Bir de ayrı bir hayat kurduklarını fark etsinler artık. Anneyi babayı saymak ayrı, gölgelerinde yaşamak ayrı. Şu erkekler ailelerinin yanında evrimlerini tamamlayıp evlensinler. Kusura bakmayın buaralar çevremde çok örneğini görüyorum da dolmuşum farkında olmadan. İnşallah benim başıma gelmez aynı sorun.

Is yapmanızı istemiyorsa kadın tutun haftada bir gun gelsin evi temizlesin oh mis. Kv nizin yanına gidip yan gelip yatıp hic is yapmayacak miymissiniz

Hamile kalinca insan rahat rahat dolasmak giyinip oturmak istiyor sessizlik huzur istiyor nasil olacak kaynana kayinbaba yaninda .? Bence o bahane olabilir!

öffff başlıcam bu erkeklerin aile sevdasına.
kusura bakmayın bugün çok doluyum.
her şey eşit olması lazım.
ne demek sen bizim aileye gelin geldin?
off çok sinir oldum yine.

arkadaslar haklisiniz. Yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum. Bu kadar ailesine düskün olan ileride cocuklarinada düskün olur insallah.
Erkekler niye hep böyle ben anlamadim. Sanki biz ailemizi terkedip yuva kurmadik. Sanki benim icin cok kolaydi hersey.

Ya ben boyle konulara cok sinir oluyorum walla billa!! Bazi erkekler kendilerini ne zannediyor? Evlenince biz onlarin tapulu MAL lari oldugumuzumu ne? Nedemek ya esim istemiyor, esim izin vermiyor, yasakladi, bilmem ne?? Ya bu evlilik degil bu evlilik olamaz!! Evlilik beraber kararlar almak! Birbirine fikir danismak ve anlayis gostermek. Biz esimle anlastik, her hafta ailelere gitmek yok! Cogu haftasonlari kendimize ayiriyoruz(kaynanamlar bundan rahatsiz evet ama esim cevabini veriyor)! Her hafta aramiyorum walla kimseyi! Cunki hem benim taraf hem esimin tarafi morelimi bozuyor! Esimde hiiiiccc aramaz, benide hayatta gidelim diye zorlamaz! Tabiki esimin ailesi giderim ama nekadar az gorusursek iki taraflada okadar rahatiz , gezeriz ama beni kimse zorlayamaz, yasakta koyamaz! Ha sorunlarimiz olmuyormu oluyor her evlilikte oldugu gibi. Benim hayatim tozpembe degil.. Ama o benim esim babam degil! Bana kucuk cocukmusum gibi davranip baba karakterine giremez. Gercekten cok uzuluyorum boyle konulari okuyunca.

Niye evlenmiski acaba evlenmeseymis. Seni gelin aldik lafida ne kadar kaba bi laf ya. Esinizin her dedigini yapiyorsunuz sonra e napiyim seviyorum diyosunuz. Bu durumda esiniz hic sevmiyor mu?
Valla bu kadar ailesine duskun olan biri cocuguna duskun olcak diye bi sey yok. Sizde onun ailesisiniz. Cocugunun annesine de deger vermesi lazim. Seni gelin aldik degil de seni kole aldik demeye calisiyor galiba. Sinir oldum kusura bakma.
Ama boyle olunca kiziyorum adam ne derse yaptiriyo ama seviyorum kirilmasin oluyor. Birakta kocan sevsin biraz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Çoğu zaman okuyorum herkes eslerinin ailesinden muzdarip.ne garipki bende esimin ailesinin ilgisizliklerinden sorun cikarirdim.ailelerimizle aramizda 1600kmden fazla mesafe vardir.yüz yüze yilda bir defa geliriz.esimin ailesi telefonla bile pek aramazlar.cogi zaman unutuluruz.biz aradigimizda kaynanam uzaktasiniz die aglar sonra kapatir aylarca aramaz:))eskiden kizardim niye ilgilenmiyolar die.cunki hep imrenmisimdir kaynanasina oturmaya gidenlere beraber gezmelre cikanlara.illaki icinde sorunlar barindirir yakinlik..ancak sahipsiz de zor bayramda yalniz dik kimsemiz yok öylesine bi bayram gecirdik alistim biraz biraz gözden uzak olan gönülden de irak oluyormuş. oysaki ben isterdim evimin icinde annem kayin validem dolansin arada girip ciksinlar...

Eski konu ama yazmadan edemedim.o sorun hic bitmiyo iki yıllık evliyim bir kızımız var ama hala ailesi için yaşıyoruz. Bir zamandan sonra beklentisiz oluyosun kendini saliyosun hayaller bitiyor heyecan bitiyor hele özgüven hic kalmiyor... Bakalım nereye kadar hangi yolu denesen bos, eşinin kendinde olması lazim,bazen düşünüyorum bosanirsam tekrar mutlu olabilirmiyim...

Bu tip koca milletinden gercekten bunaldim. Benim cevremde de var. Senin kendi ailesine düşkün olmani bekliyor ama ayni seyi kendi yapmiyor. Sen de diyebilirsin o zaman. Neymis sen gelin geldin. Gelin geldin de kul köle olmaya mi geldin. Bu kocalarin eslerini ezik yapmaya hakki yok. Kendi hanedanligini kurup soyle yap boyle ol diye devamli direktif vermelerine cok kiziyorum. Ben kv le yakin degilim hic olamadim. O da ezelinden beri hic sevmedi. Napim kalbimi cok kirdilar benim. Sozgeciremiyorum kalbime. Esim de sicak olmami bekliyor ama olmuyor. Bana yaptiklarini unutamiyorum. Allahtan senin kocan gibi de cok zorlamiyor. Benim yasadiklarimi yaşasan kv nin suratina bakmazsin. İste arada koca var diyip bazen susuyoruz. Bu da bi eziklik biliyorum. Sadece nabza gore serbet vereceksin olayin kısası bu. 7 senede ogrendim bunu. Sen canini sıkma. Sunu bil esinin tam tersini soyledigin zaman sen kotu oluyorsun. Amannnnnnn adı ustunde koca kocatiyorlar karilarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…