Yorgunum, evde isim var dedigimdede: sen ailemi sevmiyorsun
Onu o Kadar cok seviyorum, kiramiorum her hafta sonu gidiorum ailesine, ama her konuda ailem ailem ailem
Arkadaslar,
ben evlendigim günden beri esim onun ailesine asiri halde düskün olmami beklior.
Hep onlari arayip sormami, hafta sonlari onlarda kalmami istior (ona kalirsa hatta evi birakip onlarla yasamayi bile tercih edior bence)
Kendi aileme gelince fazla göremiorum oysaki kendi ailesi benim ailemden daha uzakta yasior.
Kardesilerimi de cok kiskanior, annemle telefonda konusmamdan da rahatsiz oluyor.
Sen ailemize gelin geldin dior. Simdide diorki hamile kaldigin günden beri HER hafta sonu orda kalicaz, senin (kendi) evimizde is yapmani istemiorum. Yorulmani istemiorum .....
Arkadaslar,
ben evlendigim günden beri esim onun ailesine asiri halde düskün olmami beklior.
Hep onlari arayip sormami, hafta sonlari onlarda kalmami istior (ona kalirsa hatta evi birakip onlarla yasamayi bile tercih edior bence)
Kendi aileme gelince fazla göremiorum oysaki kendi ailesi benim ailemden daha uzakta yasior.
Kardesilerimi de cok kiskanior, annemle telefonda konusmamdan da rahatsiz oluyor.
Sen ailemize gelin geldin dior. Simdide diorki hamile kaldigin günden beri HER hafta sonu orda kalicaz, senin (kendi) evimizde is yapmani istemiorum. Yorulmani istemiorum .....
Bu tip koca milletinden gercekten bunaldim. Benim cevremde de var. Senin kendi ailesine düşkün olmani bekliyor ama ayni seyi kendi yapmiyor. Sen de diyebilirsin o zaman. Neymis sen gelin geldin. Gelin geldin de kul köle olmaya mi geldin. Bu kocalarin eslerini ezik yapmaya hakki yok. Kendi hanedanligini kurup soyle yap boyle ol diye devamli direktif vermelerine cok kiziyorum. Ben kv le yakin degilim hic olamadim. O da ezelinden beri hic sevmedi. Napim kalbimi cok kirdilar benim. Sozgeciremiyorum kalbime. Esim de sicak olmami bekliyor ama olmuyor. Bana yaptiklarini unutamiyorum. Allahtan senin kocan gibi de cok zorlamiyor. Benim yasadiklarimi yaşasan kv nin suratina bakmazsin. İste arada koca var diyip bazen susuyoruz. Bu da bi eziklik biliyorum. Sadece nabza gore serbet vereceksin olayin kısası bu. 7 senede ogrendim bunu. Sen canini sıkma. Sunu bil esinin tam tersini soyledigin zaman sen kotu oluyorsun. Amannnnnnn adı ustunde koca kocatiyorlar karilariniArkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?