Esim ve ailem

Merhaba hanımlar
Bu ara ailemle esim arasında kalıyorum. Ailem bize karışmaz asla hep yardımcı olmaya çalışırlar. İkimizinde ailesi iyidir huzurumuzu bozmazlar şükür.
Ama esim annemlere gitmek istemiyor. Onlar gelsin biz gitmeyelim modunda. Öyle sık sık da gitmeyiz zaten haftada bir aksam gideriz, onun dışında gündüzleri ailemle tek görüşürüm ya da aksam o başka yere gidecekse ben aileme gider gelirim.
Annemler dun aksam caya çağırdılar. Esim saçımı yıkayıp düzeltmem lazim hic gidemem onlar gelsin dedi. Annemler de çayı demlemişler. Annem babam ve iki kardeşim var. Onlarda sa bizim gitmemiz daha mantıklıydı. Dun anneme yarın aksam caya geleceğiz dedi.
Bizimkilerde hazırlıklar yapmışlar biz gideceğiz diye. Esim geldi uyudu. Öyle yorucu bir isi filan da yok. Masa başı. Bazen is yerinde film izler bazen hatta uyur o derece rahat.
Sinir oldum uyuduğu için. Birşey demedim ama ne yapabilirim ne diyebilirim bilmiyorum. Annem aradı dedim gelemeyeceğiz. X uyuyor ve uyanacak gibi değil dedim. Annem de anladı canımın sıkkın olduğunu yine de bizi beklemişler belki geliriz diye. Tabiki gitmiyoruz hala uyuyor zira....

Arabamı da eniştesine verdi başka şehre giderken kullandılar. Bana sormadı bile. Zaten benim arabam senin araban demeyiz hic. J... yada s... deriz. Geçen gelip s... i anlamlara verelim dedim eskişehire gidecekler dedi. Birşey demedim çünkü zaten söylemişti herkese. Buna da canım sıkıldı.

Sizce ne yapmalıyım. Bu verdiğin sözü tutmamak değil midir? Nasıl tepki vereyim uyandığında. Girmeyeceğim artik annenlere filan dese ben de boyle arada kalmam. :KK43:
sahsen söyle düsün sen kaynananda raatmısın zaten annene yakınsın her seferinde ben esli gitmeyi saglıklı bulmuyorum yani anne kız kardes otur muhabbet et ille esle gitmek zorundamısın

istemiyorsa zorlama.ve o söz verse bile sen ailene haber verme.gideceğiniz zaman arar bi kuru pasta vs alır gidersiiz.işi inada bindirme belli ki gitmek istemiyor.herşey zamanla rayına oturur sen üzülme

İnsanın kendi evi gibisi yok,misafir veya gezme sevmediğimden değil ama haftanın 2 günü sadece ailelere ayrılıyorsa sonuçta arkadaşlarla falan da zaman geçiriliyor,başı kaldırmıyor olabilir. Ailen gelmesin de diyemez.. o yüzden üstüne düşmeyin bence.. ve ısrar etmeyin asla aileler konusunda zorlama hissederse tavır alabilir,yıpratmamak lazım hisleri

Ne demek arabami abisine verdi ya? Bastan sinirlari cizmek lazim. Benim esim izinsiz almaz benim arabami

Valla benim eşim yapsa birdaha bende annesine gitmem ve sagolsun kayınvalidem oğluna bir ayar çeker eşimde birdaha yapamaz.

Eşin haklı. Hafta zaten 7 gün. 1 gününü neden ailene ayırsın. 1 gününü de onun ailesine ayırsanız kaldı 5. Kendiniz gidin. Masa başında da olsa iş yoruyor. Ben işten gelince konuşmak bile istemezdim değil gezmeye gitmek. İnsanlar eve gelirken ne hayaller kuruyor. Eşafmanlarımı giyeçeğim, ayağımı uzatıp çayımı içeceğim. Biraz tablet bakarım falan.

Çok tuhafsınız, nasıl 1 gününü ailesine ayırmasın ?
Siz bayansınız o erkek
Bİr kere yapı olarak fark var erkekle bayan vücudunda. O gelince yemekle uğraşmıyor bayan gibi sağa sola koşturmuyor
Neyin yorgunluğundan bahsediyorsunuz siz? Aile bağlarınız pek sıkı değil galiba.
Evde içeceği çayı diğer tarafta içecek 2-3 saat kalacağı bir yer.
Eşofmanlarını 2 saat geç giyer bundan birşey çıkmaz.
Bencilliktir kendini düşünmek.
Hem eşinin gönlünü hem de büyüklerinin gönlünü yapmak kadar güzel birşey var mı?

Hanımlar dun eşimle konuştum.dedim mecbur değilsin gelmek zorunda değilsin. Bunu samimiyetle söyledim zaten hic kızmadım. O uyanana kadar sinirim bile geçmişti. Güldü o da gitmek istememe gibi bir durum yok dedi. Çok yorgun hissediyordum ondan yattım ama kalkamadım dedi. Dedim ki kadinlarkulubu nde okuyorum,kadınlar herhafta kv gitmek istemiyorlar, belki sende gitmek istemezsin diye düşündüm. O da cevap olarak, onlar hizmet etmek zorunda kaldıkları için gitmek istemezler benim ailenden gordum hizmeti gören mi var dedi güldü.
Galiba sebep sadece yorgunluk,üşengeçlik, tembellik artik adi her neyse.
Bu arada arabamı asla vermem diyen arkadaş olmus. Biz asla arabaM demedik birbirimize. İyiki de demedik. Sadece elimde su sıra araba yok istediğim yere kendim gidemiyorum o kadar

Hanımlar dun eşimle konuştum.dedim mecbur değilsin gelmek zorunda değilsin. Bunu samimiyetle söyledim zaten hic kızmadım. O uyanana kadar sinirim bile geçmişti. Güldü o da gitmek istememe gibi bir durum yok dedi. Çok yorgun hissediyordum ondan yattım ama kalkamadım dedi. Dedim ki kadinlarkulubu nde okuyorum,kadınlar herhafta kv gitmek istemiyorlar, belki sende gitmek istemezsin diye düşündüm. O da cevap olarak, onlar hizmet etmek zorunda kaldıkları için gitmek istemezler benim ailenden gordum hizmeti gören mi var dedi güldü.
Bu arada arabamı asla vermem diyen arkadaş olmus. Biz asla arabaM demedik birbirimize. İyiki de demedik. Sadece elimde su sıra araba yok istediğim yere kendim gidemiyorum o kadar
Çok sevindim canım hallolduğuna ;)

araba muhabbetini hiç yapmasaydin burda o zaman

Senin yerinde olsam bi arkadas yazmis not birakirdim ve onun arabasini alir giderdim annemlere.
Kendisi senin arabani millete veriyomus ya sana sormadan, sen de onun arabasiyla haber vermeden istedigin yere gidebilirsin diye dusunuyorum.

Aynen eşinin dediği gibidir. Arkasında başka bir neden yoktur.

Çok tuhafsınız, nasıl 1 gününü ailesine ayırmasın ?
Siz bayansınız o erkek
Bİr kere yapı olarak fark var erkekle bayan vücudunda. O gelince yemekle uğraşmıyor bayan gibi sağa sola koşturmuyor
Neyin yorgunluğundan bahsediyorsunuz siz? Aile bağlarınız pek sıkı değil galiba.
Evde içeceği çayı diğer tarafta içecek 2-3 saat kalacağı bir yer.
Eşofmanlarını 2 saat geç giyer bundan birşey çıkmaz.
Bencilliktir kendini düşünmek.
Hem eşinin gönlünü hem de büyüklerinin gönlünü yapmak kadar güzel birşey var mı?

Benim aile bağlarımda şükür bir sorun yok. Ben onların yanındayım, onlar benim. Başları sıkışınca maddi manevi yanlarındayım. Bunun akşam gezmesiyle bir ilgisi yok. Eşi de zaten onlar gelsin demiş. Olay neyse o Ada'm o an yorgun .

Back
X