Merhaba hanımlar
Bu ara ailemle esim arasında kalıyorum. Ailem bize karışmaz asla hep yardımcı olmaya çalışırlar. İkimizinde ailesi iyidir huzurumuzu bozmazlar şükür.
Ama esim annemlere gitmek istemiyor. Onlar gelsin biz gitmeyelim modunda. Öyle sık sık da gitmeyiz zaten haftada bir aksam gideriz, onun dışında gündüzleri ailemle tek görüşürüm ya da aksam o başka yere gidecekse ben aileme gider gelirim.
Annemler dun aksam caya çağırdılar. Esim saçımı yıkayıp düzeltmem lazim hic gidemem onlar gelsin dedi. Annemler de çayı demlemişler. Annem babam ve iki kardeşim var. Onlarda sa bizim gitmemiz daha mantıklıydı. Dun anneme yarın aksam caya geleceğiz dedi.
Bizimkilerde hazırlıklar yapmışlar biz gideceğiz diye. Esim geldi uyudu. Öyle yorucu bir isi filan da yok. Masa başı. Bazen is yerinde film izler bazen hatta uyur o derece rahat.
Sinir oldum uyuduğu için. Birşey demedim ama ne yapabilirim ne diyebilirim bilmiyorum. Annem aradı dedim gelemeyeceğiz. X uyuyor ve uyanacak gibi değil dedim. Annem de anladı canımın sıkkın olduğunu yine de bizi beklemişler belki geliriz diye. Tabiki gitmiyoruz hala uyuyor zira....
Arabamı da eniştesine verdi başka şehre giderken kullandılar. Bana sormadı bile. Zaten benim arabam senin araban demeyiz hic. J... yada s... deriz. Geçen gelip s... i anlamlara verelim dedim eskişehire gidecekler dedi. Birşey demedim çünkü zaten söylemişti herkese. Buna da canım sıkıldı.
Sizce ne yapmalıyım. Bu verdiğin sözü tutmamak değil midir? Nasıl tepki vereyim uyandığında. Girmeyeceğim artik annenlere filan dese ben de boyle arada kalmam.