Esim ve ailesi

Gamzesoysal07

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
33
24
3
İyi günler
5 aylık evliliğinin ilk gününden itibaren kayinvalidem ile ilgili sorunlar yaşadım. Ayrıca esim oyun ve bilgisayr başından kalkmadı. Biz cicim aylrında olmamıza rağmen hiçbir konuda beni dinlemeyip ailesini dinledi ve her hafta sonu anne babasının yanina gittik. Aldığımız herseye bir fikir sunup gerekirse değiştirdiler. Ben yalniz yasamaya ve kendi kararlarımı kendim vermeye alışkın olduğum için bu süreçte eşimi anlayamadim.evliliğim bana gore 3. Kisilkkti. Eşimi mutlu etmenin yolu annesini mutlu etmekti. Elimden geleni yaptım ama ilk zamanlarda yaptığım küçük bir hatadan dolayı asla seni affetmem dedi ve bana sözleri ile değil davranışları ile rakip gibi davrandı. Sonunda da boşanmak kafa dinlemek için ailemin yanına gelidm. Esim de ailesinin yanina gitti ve boşanmak istediğini ve kafada bitirdiğini söyledi. Ben anlaşmalı boşanabilir miyim karşı taraftan mehir gibi taleplerim için avukat tutmalıyım. Yoksa anlaşmalı boşanma için 1 yılı beklemeli miyim.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Hersey nasi birden bire oldu anlamadm. siz esinizle birlikte gezmediniz mi yani cikmadiniz mi hic. hani bazi hareketlerini anlamis olmaniz icin diyorum

Gezdim ama annesi yoktu ve o zamanlar yanımızda okumuş ve çalışan adam bu kadarini ummadim. Evlendiğinde farkettim ve terapiye gitmeyi önerdim ama evlilimizi kurtarmak için sunduğum önerilerde cvp dahi alamadım hep sustu. Sadece hatalı olduğum zamanları hatırlatarak benimle konuştu. Merak ettiğim anlaşmalı boşanmak mümkün mu suan.

Bazi erkekler icin bosanmak ne kadar kolay ?Sanki sevgilisinden ayriliyor yada evinden arabasindan ayriliyor biz kadinlar evlenirken kocamiz icin herseyi yapar onu benimseriz onunsa 'aman olursa olur olmazsa baskasi mi yok ' zihniyetini anlayamiyorum genc bi kizin hayalleri ailesine mahcup olmasi umurlarinda degil ! Allah yardimcin olsun

Kafasında bitmisse bitmiştir gitsin anasiyla evlensin mutlu olsun ....anlasmali bosanabilirsiniz... mehir dini nikah kiyarken istenir bosanirken nafaka alabilirsiniz ...hakkınızda hayırlısı olsun

Kafasında bitmisse bitmiştir gitsin anasiyla evlensin mutlu olsun ....anlasmali bosanabilirsiniz... mehir dini nikah kiyarken istenir bosanirken nafaka alabilirsiniz ...hakkınızda hayırlısı olsun
inş sagolun ben evlilgim için elimden geleni yaptım ama daha fazlası kendi benliğimi hiçe saymak ve herşeyden önce kendime saygısızlıktı. Avukattan danışma aldigimda 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma yok dendi. Ancak daha kusurlu olduğum ispatlanırsa olabilir mis esim mehir vermek istemiyor takıları bırakmış nisandaki onlar yeter diyor

inş sagolun ben evlilgim için elimden geleni yaptım ama daha fazlası kendi benliğimi hiçe saymak ve herşeyden önce kendime saygısızlıktı. Avukattan danışma aldigimda 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma yok dendi. Ancak daha kusurlu olduğum ispatlanırsa olabilir mis esim mehir vermek istemiyor takıları bırakmış nisandaki onlar yeter diyor
Düğündeki takıları da al
Ben de bosandım hiçbir talepte bulunmadım gurur yapıp
O kadar pişmanım ki onu kolaylıkla bu işten kurtardıgım için
Şimdiki aklım olsa canına okurdum

Nasıl bi hata yaptınız ki daha kusurlu olmanızı ispatlama yoluna gidecek, hatta bunu affedemediği için boşacanacak?

Hayır belli ki düğünden önce bişey olmuş madem affettin 5 ayda ev Bark yuva niye dağıtıyosun be adam..

Takı konusunda kendisi karar veremez düğünde takılan takılar geline aittir bunu herkes bilir varsa takıların resmi yada kaydı alınırken kuyumcudan imzalı kartı bunları avukata verin ne kadar altın olduğu ispatı için özel durumlarda anlaşmalı bosanilabiliyor tabi bunu esinizde kabul ederse yoksa çekişmeli olur her türlü kanıt toplayın şahit tutun

Sizin hatalariniz neydi biraz daha sorunlarinizi anlatin mesela siz ikiniz evdeyken basbasa nasil ciftsiniz
Biz evde iken birbirini öpen seven bir çifttik. Cinsel anlamda sorunumuz olmadı en son ki günde bile sarılarak uyuduk. Orda kimsem yoktu hayatımın merkezine eşimi koydum. Kendimden çok onu düşündüm. Esime kızdığım zamanlarda niye kendi kararını kendin veremiyor musun birey değil misin dedim ama o da annesinin doldurmalarına bakıp kolumu çekiştirip sıktı. Sanırım devamında dayak da yiyecek tim. Tabiki hatalar oldu tek taraflı hiçbirşey olmaz. Ama yürütmek de malesef tek taraflı olmuyor. İletişim sorunlarınızın çoğu birbirimizi tanımadığımız içindi. Evlenmeden önceki sozlleri ile evlendikten sonrakiler çok farklı idi . Ortak hesap isteyen adam buna asla yanaşmadı. Benim kazandığım parayı kendi hesabına aktarmamami istedi. Aile ile mesafe olmali diyen adam hep onlarla her konuda muhatap olmamı sağladı. Çözülmesi için terapiye gidelim dedim birbirimizi seviyoruz asabiliriz dedim ama olmadi

Nasıl bi hata yaptınız ki daha kusurlu olmanızı ispatlama yoluna gidecek, hatta bunu affedemediği için boşacanacak?

Hayır belli ki düğünden önce bişey olmuş madem affettin 5 ayda ev Bark yuva niye dağıtıyosun be adam..
eşya alırken ne esim ne de ailesi yardim ci oldu ben de kredi kartımla aldım babamdan para yardımı alarak bunu da sinirlendiğim icin eşya aldığım yerde söyledim bu gururlarına dokunmuş kayınvalidemin ve eşimin hep ayni şeyi söyler dururlar. Eşimin ailesinin durumu aslında iyi imiş esim hep borç var deyip beni kandırdı. Ben de tanıyınca anladım kandirildigjmi ister istemez sinirlendim. Ev ile ilgili hiçbir konuda yanımda olmalarına rağmen al kızım sunu da biz ödeyelim demediler. Çok yüklü bir miktar paraları oldu o aman küçük küçük yardımlar yaptılar. Ben bunları umursadım ben eşimin bana değer vermesini bekledim ama olamadı.

Back
X