Kızlar mrb ben 7 senelik evliyim bir oğlum var ve 4 aylık ta hamileyim. Şu son 2 aydır önce eşim ameliyat oldu sonra babam en son kayinpederim ameliyat oldu hergun hastaneler sinir stres arada benim kanamalarim oldu. Derken bir süredir çok kötüydü herşey. Eşimler 5 kardeş ve ailenin tek evli sondan bir büyük oğlu. Evli ve farklı bir evimiz olmasına rağmen gidilen heryere eşim götürüyor gidilmeyen her yerin sebebi benim diğer bekarlar istediği gibi hatta hiçbir ortama girmiyor bir tek biz gitmeyince de kavga kıyamet. Bir süredir çok kötü günler geçirdik biraz motslimiz bozuk keyiflenelim bir gün olsun hamileliğin keyfini çıkarayım istedim. Sabah tan beri evi temizledim eşime sarmalar hazırladım üşenmedim elimde yufkalar açtım güzel güzel giyindim güzel bir masa hazırladım maksadım sadece güzel bir kaç saat geçirmekti. Eşim aradı çıktım geliyorum die 5 dk sonra aradi annem çok hastaymış hastaneye götürücwm dedi tamam dedim. Bu saate kadar hastanedeydiler Sonuç kayınvalidem in gazı varmış. Nasıl sinir olduğumu anlatamam. Esimle baya bir tartıştık tamam diyorum hastalık için bişey demiyorum ama madem sabah beri hasta niye diğerleri götürmüyor da sen dedim. Tamam hadi bu hastalık yine bişey demim diyorum ama her zaman her koşulda bu böyle. Ben hamile halimle her gün hasta oluyorum ama diyorum bunca hastalık arasında sesini çıkarma diyorum kendi kendime moral vermeye çalışıyorum ama bir tek destekçim bir tek anlayanim yok. Ben sürekli gidip temizlik yapıyorum evlerinde bu halimle yapmayınca kıyamet kopuyor ben napocam Allah aşkına eşim desen hiçbir şekilde anlamıyor herseylerine ben koşuyorum yapmadığım zaman hep kavga kıyamet ama çok yoruldum gerçekten. Çok anlayışsız bir eşim ve ailesi var. Bugüne hep çalışıyordum bir şekilde işimi bahane ediyordum ama bu hamileliğinde evdeyim her türlu türlu bahanelerle kötü bir sona gidiyoruz