• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailesi

😂Evet yaşa ki birdaha dalga geçeme kimseyle
Ben henüz bekarım hiç evlenmedim
Ayrıca terapi alması gereken sensin eziklik dışına vurmuş
O kadar eziksin ki söyleyecek bir şey bulamadın gidip kadının evliliklerine laf attın
Sen terapi gör bence😂😂😂kendini millete yamamaya çalışan sensin🤣hatta annenle beraber gör oda seni millete yamamaya çalısıyor😂bide kízın kaynanasına gitmişsin 😂hangi sıfatla acaba.Ayrıca kızın anne babasını iyice sahiplenmissin yapışkan gibi yapışıyosun insanlara🤣
Ínsanlar seni istemiyor sen hala oraya gidicem diye yúzsüzce tutturan da sensin yani neymiş terapi alması gereken de sensin 😂 eşinde zaten senin ne halt oldu&unu anlamış seninle gelmemiş bile 😂
Bak ciddi söylúyorum e&er sen orada dúzgún bir cevap verseydin bu sözler yerine eşin seni haklı bulurdu ama sen yine ucuzluğunu belli etmişsin ve eşin senin ne olduğunu anlamış bundan sonra seni hayatta savunmaz çünkü o da malını tanıyor artık😂 ee sen gel milletin kızına neler de sonrada insanların seni savunmasını,yanında olmasını bekle
Daha çoook beklersin 😂😂
Seni kimsenin niye almadığı bekar kaldığın belli canım hadi işine koyul

Seni kimsenin niye almadığı bekar kaldığın belli canım hadi işine koyu
😂Pardonda ne biliyosun beni kimsenin istemediğini ?
Ayrıca sanane benim bekar kalmamdan? Sana niyr batıyor benim bekarlığım
Ayrıca sen kimsinde insanların kaç kere evlendiğine veya bekar olup hiç evlenmediğine karışıyosun?
Sen evlenmişsinde ne olmuş?
İstenmiyosun bile😂😂😂😂
Send be senin gibileri evlendi de ne oldu ülkeyi mi kurtardınız sanki
Sanki evlenmek marifetmiş gibi🤣🤣
Marifet evlenmekte olsaydı SEN VE SENİN gibileri buraya "kayınvalidemler beni evlerinde istemiyorlar"diye yazmazdı😂
Hadi canım sen o ucuzluğunla git milletle uğraş yüzsüz gibi kaynananlara git ben seni tutmayayım😂

Ayrıca sen kimsinde insanların kaç kere evlendiğine veya bekar olup hiç evlenmediğine karışıyosun?
İstenmiyosun bile😂😂😂😂
Marifet evlenmekte olsaydı SEN VE SENİN gibileri buraya "kayınvalidemler beni evlerinde istemiyorlar"diye yazmazdı😂
Hadi canım sen o ucuzluğunla git milletle uğraş yüzsüz gibi kaynananlara git ben seni tutmayayım😂
Okuduğunu anladımda algın zayıf canım k.v evde istemiyor demedim ki fıstık.bak bir sebep daha bekar kalmanda.bana yazacağına koca adayı bul hadi sen.evde kalma üzülürüm bak yaz bana sonra beni aldılar diye sevinirim ben de🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

İstenmiyosun bile😂😂😂😂
Okuduğunu anladımda algın zayıf canım k.v evde istemiyor demedim ki fıstık.bak bir sebep daha bekar kalmanda.bana yazacağına koca adayı bul hadi sen.evde kalma üzülürüm bak yaz bana sonra beni aldılar diye sevinirim ben de
İstenmiyosun bile😂😂😂😂
Seni çok mu yordular yorgun hatun hayat sana çok mu vurdu.üzüldük.bir de ben yormayayım seni

Okuduğunu anladımda algın zayıf canım k.v evde istemiyor demedim ki fıstık.bak bir sebep daha bekar kalmanda.bana yazacağına koca adayı bul hadi sen.evde kalma üzülürüm bak yaz bana sonra beni aldılar diye sevinirim ben de

Seni çok mu yordular yorgun hatun hayat sana çok mu vurdu.üzüldük.bir de ben yormayayım seni
😂senin gibi koca delisi değilim
Ayrıca kaynananlar senelerdir evine gelmiyor e bu ne demek?sende gelme demek😂tabi senin algílarin zayíf olduğu için anlamazsın
Seni illa kovmaları lazım ki anlayışın gerçek kovuncada anlamiyosun😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂hadi canım hadi sen milletle uğraşmaya devam et benim bekarlığımla uğraşıcağına

Ayrıca hayatın kime vurduğu ortada😂 bdv de dert yan sen bende bekar bekar keyfime bakíyorum

😂senin gibi koca delisi değilim
Ayrıca kaynananlar senelerdir evine gelmiyor e bu ne demek?sende gelme demek😂tabi senin algílarin zayíf olduğu için anlamazsın
Seni illa kovmaları lazım ki anlayışın gerçek kovuncada anlamiyosun😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂hadi canım hadi sen milletle uğraşmaya devam et benim bekarlığımla uğraşıcağı

Ayrıca hayatın kime vurduğu ortada😂 bdv de dert yan sen bende bekar bekar keyfime bakíyorum
Canım kendi forumunda 17 yaşındaki zekamla büyüyünce aynı olur mu yazan bi insansın .daha çok yorar vurur sana hayat

Doğru söyle hadi çok mu şişman yada çirkinsin sana kıyamam ya🤭😂😂
Sinirlenince gerçekten çok saçmalıyorsunuz.
Yerinizde olsam gerçekten bu konuda yardım alır düzeltirdim.
Bu kadar ucuzlaşmayın ya.
Şu yazdıklarınıza bakın bir. Ben olsam utanırım. Utanma duygunuzu kaybetmişsiniz yada. Bu kadar olmaz ya.

Doğru söyle hadi çok mu şişman yada çirkinsin sana kıyamam ya🤭😂😂
Ay ne kadar çirkin bir insansınız siz ya. Bir de çocuk yetiştiriyorsunuz. Gerçi sizi yetiştiren de ana babanız, bu kadar yapabilmişler demek ki. Olmamışsınız siz, tekrar yapsınlar 🙄

Ay ne kadar çirkin bir insansınız siz ya. Bir de çocuk yetiştiriyorsunuz. Gerçi sizi yetiştiren de ana babanız, bu kadar yapabilmişler demek ki. Olmamışsınız siz, tekrar yapsınlar 🙄
Çirkefliğin sözlük karşılığı. Utanma da yok. Mahalle kavgası yapıveriyor azıcık sinirlense. Ben böyle eşim olsa insan içine çıkmam. Garsona kızsa deli deli konuşur, kavga edip ağzını yırtıveren kavgacı mahalle teyzesi gibi.
Çok yakında o kınadığı dullardan olacağından o kadar eminim ki.

Çirkefliğin sözlük karşılığı. Utanma da yok. Mahalle kavgası yapıveriyor azıcık sinirlense. Ben böyle eşim olsa insan içine çıkmam. Garsona kızsa deli deli konuşur, kavga edip ağzını yırtıveren kavgacı mahalle teyzesi gibi.
Çok yakında o kınadığı dullardan olacağından o kadar eminim ki.
Kimseye dilemem bunu normal şartlarda ama umarım olur ya. Hakediyor bazı insanlar.,

Kimsenin istemediği ortama gitme hevesiniz çok tuhaf. İnsan gurur yapar da gitmez yani. Kocanız bile sen gelme diyor, asıl oturun bunu düşünün sizi nasıl yok sayıyor.

Aslında aileme durumu yansıtmadan .sevgilisinden beni terminale bırakmasını rica etmeye gittim.taksi ve toplu taşımaya uzak sapa bir yerde site.oğlumla evime dönecektim.ama gittiğimde gçzyaşlarımı tutamadım .çocuğun anneside sorunca anlattım
ya gercekten kendi annemi hatırladım sizde. aşırı travmatik...büyük aile, yazlık, saçma sapan kavgalar, otogarlar... yapmayın o cocuk bundan çok etkileniyor. belki haklısınız ama üslübunuz sizi haksız yapıyor. ileride sizi görmek istemediğinde, telefonlarınızdan kaçtığında anlarsınız ama yaşınız anne-çocuk ilişkisini baştan kuramayacak kadar geçmiş olur. kendimi de eleştiriyorum burada, biz neden iki uçta yaşıyoruz ya pısıp sinen ya da ortalığı panayıra döndürüp kavgada rezilliğin dibine vuran kadınlar... sakin sakin söyleyin lafınızı çekilin, karşı taraf çıldırsın. çocuğunuz için durun✋

son mesajları okumamıştım😱😱okuyunca anama haksızlık etmişim ah canım anam

Back
X