• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailesi

Bağlamından koparmak?😂 kadın sırayla anlatmamış ben napıyım.
O zaman bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa ben bişey kaçırmışım demek ki diyebilmeli insan büyük büyük konuşup “gadına gitme dimeyin” demek yerine değil mi? Yanılıyor muyum?

O zaman bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa ben bişey kaçırmışım demek ki diyebilmeli insan büyük büyük konuşup “gadına gitme dimeyin” demek yerine değil mi? Yanılıyor muyum?
Niye, alıntıladığım cümleyi okumamış olamazlar mı? Herkes sayfalarca yorum mu okuyor? Birçok kişi okumuyor. Yine öyle oldu diye düşündüm. Ay bu ülkenin yarısı da aynı oyu verdi buna ne diyeceksin alla allaaa. “Herkes” yaptı diye doğru sayılmaz. Ama burda doğruymuş ahaha napalım ya oluyor işte 😂😂

Niye, alıntıladığım cümleyi okumamış olamazlar mı? Herkes sayfalarca yorum mu okuyor? Birçok kişi okumuyor. Yine öyle oldu diye düşündüm.
Anlatamıyorum ama tekrar deneyeyim. Konunun özü kocanın konu sahibini götürmek istememesi. Konu açılırken yazılan bu. Bilmemkaçıncı sayfadaki bilmemkaç sene önce yaşanmış olayı baz alan sadece sizsiniz.

Anlatamıyorum ama tekrar deneyeyim. Konunun özü kocanın konu sahibini götürmek istememesi. Konu açılırken yazılan bu. Bilmemkaçıncı sayfadaki bilmemkaç sene önce yaşanmış olayı baz alan sadece sizsiniz.
Düzenledim he tamam öyletmiş

Benim ana babasıyla bi sorunum yok ki görümce kim oluyorda istemiyor aynı sitede onun da evi var ona mı gidip yatıyorum kim o
Şu forumda görümce savunacak son insanım ama Dünyanın en berbat insanıda olsa görümceniz onların kızı. Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba 🤷‍♀️🤷‍♀️ bence olayları analiz edemiyorsunuz. Kayınpederinizin tepkisi küfürden beter ama onu bile anlamamışsınız. O evde sizi sevende isteyende yok

Eşinizi neden hiç suçlamıyorsunuz?
O büyük kavgadan sonra sizinle gelmemesini hiç dert etmediniz mi?
Eşinizin ailesi istemiyor, hatta eşinizin de ne istediği belli değil. Gitmek için diretmeyin. Bırakın onlar istesin.
İstemiyorlar gerçi de.
Aşırı çirkinleşmişsiniz iki taraf da.
Ama bana göre tüm sorumluluk eşinizde.

Bu evliliğin senin için sürdürülebilir olan tarafı ne? Görümce manyak, kaynana-kayınpeder sana tavırlı, eş desen senin arkanda durmaktan ve savunmaktan aciz. Sen ise seni yok sayan, hiç yerine koyan insanları hala arama sevdasındasın. Cidden merak ettim neden bu kadar sabır?

Benim kp ve kv ile sorunun yok diyorsunuz da farkında değilsiniz sanırım , kp kovulduğunuz esnada sessiz kalarak size en büyük cevabı vermiş . Adamlar baya baya istemiyor sizi .

Ayrıca anneniz ne alaka ? Arayıp da kızım da gidecek diyor ?
Aslında adam en iyi cevabı vermiş.Edepli bir sekilde

Haklı olduğunu tek nokta yok.Kadina anne babasının yanında al g.tune şok diyen siz fiziksel temasta bulunan yine siz.Ustelik hiç lafı değiştirmeyin ilk yazdığınızda gayet bilincli sevgilisinin evine gittiğinizi yazıyorsunuz yani terminal hikaye .Ben ailenin çok medeni insanlar olduğunu dusunuyorum.Benimle ben aramazsan konuşmuyorlar yazmışsınız bu bile kimin haklı olduğunu apaçık gösteriyor.Esiniz de bence adam çok medeni davranmış gelme demiş

Bizimkisi çok sıkıntılı bir tip, herkesle ama herkesle. Hep kavga eder ve eli kolu durmadığı için şiddeti başlatan taraftır. Ben koydum çok da güzel yaptım. Karşılık vermeyeceğimi düşündü, benden yaşça büyük diye. Bana dokunulduğu andan itibaren durmadım.

Sizinki de o aşamaya gider, yok gittim kolunu tuttum vs çok ayıp, ne münasebet, kim kime vurmuş dokunmuş boks maçında değiliz de demek istediğim olaylar bu derece çirkinleşir. Ne gerek var ki? Birlikteyken huzursuzluk çıkacaksa, ortam hep gergin olacaksa neden bir arada olma ısrarı? Torunsa eşiniz götürür, ailecek takılırlar. Görüşmemek daha huzurlu emin olun.
Black bu şu babanın malına çöreklenmek isteyen şirret yenge mi?
Eğer oysa harikasın. İçimin yağları eridi.
İşler umarım istediğin gibi sonuçlanmıştır eski konundw

Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. Kimi insan ilk günden nasılsa hep öyledir kimisi de başta kendini olduğundan farklı gösterir.

Atalarımız bu durumu "Sarımsağı gelin etmişler de kırk gün kokusu çıkmamış" sözüyle açıklamışlar.

Sözde ilişki uzmanları ise bunu "taktik" veya "politik davranış" adı altında şirin göstermeye çalışıyor.Bir tane : "bırakın taktikleri, dürüst olun , kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeyin" diye öneri veren duymadım henüz , duyduysanız lütfen yazın.

Bazı insanlar ,evlenip çocuk sahibi olmayı vazgeçilemez olmakla eş tutuyor. Çocuğumuzda var , evliliğimiz sarsılmaz zanneden insanlar var maalesef.
Bilmem hiç ilişki uzmanı diye bir şey duymadım.
He eğer benim önceki mesajımı kastediyosanız ben zaten uzman değilim,öyle bir iddiam da yok ve o politik davransalar lafını karşınızdaki kandırın enayi yerine koyun anlamında demedim zaten. İyi okusaydınız keşke.

Politik davranılacak aşama geçilmiştir belki.

Birinin yakınınızdan, sevdiğiniz, ailenizden birine küfür ettiğini hatta üstüne yürüyüp şiddete meylettiğini düşünün. O insanla aman ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey deyip görüşmeye devam eder misiniz? Ben etmem. Kavga iki kardeş arasında olsa evet anne baba orta yolu bulsun, ikisi de can ciğer çünkü. Ama bir taraf gelin olunca çıkarırsın hayatından olur biter. Abimin eşini çok severim, ama ailemden birine bu sözleri sarfetse siler geçerim.

Politik davranılacak level geçilmiş Minnoş. Küfürleşmeler var, kadın kapı kapı dolaşmış sevgilisine, ailesine görümceyi şikayet etmiş ortalığa duyurmuş. Bu halde politik davranmak gelini, yaptığı rezilliklere daha cesaretlendirmekten başka bir işe yaramaz.
Ben galiba kendimi tam anlatamadım. Politik davranma lafını bu olayın öncesi için demiştim. Zaten kocasının ailesi bu olaydan öncesinde gelinin evine gelip gitmeyi kesmişler. Bende ona dayanarak demiştim bunu. Bu saatten sonra yapılacak bir şey kalmamış.

Birlik beraberlik değil ki sadece, tek başına sinirle çıkıyor evden, yanında çocuk. O sinirle bi şeye çatar sataşır mı, bi şey mi olur diye bile eşlik eder insanlıktır bu.

Ama olay böyle değil, suçlu olduğunu gördükçe yeni bir bahane, sebep geliyor. :)
Konunun başında gelmeyen ayrıntılar sürekli ve sürekli geliyor... Hani bi konunun totaline bakarsın da orası burası eksik olur ya da işte tamamlayacak bilgileri daha eklersin. Haklı(!) çıkmaya sebepler yağıyor üzerimize :)) İnanasım gelmiyor artık sonradan eklenenlere.
Ya bilmiyorum ben yinede ne olursa olsun şehir dışına çocuğumla yalnız başına yollamazdım. Koca dururken kadını başkası almaya geliyor yani ne alaka? Bu yazdıklarımı bazı arkadaşlar konu sahibini savunmak olarak algılıyor ama benim öyle bir amacım yok. Kendime göre olayı yorumlayıp,olaydaki insanların kendime göre haklı ve haksız daha doğrusu bana yanlış gelen taraflarını söylüyorum sadece.

Yahu irdelemeye gerek yok. Bir yufkadan olay karşılıklı atışmaya, oradan kavgaya, bilmem nerene soklara, görümce sevgilisinin evine gitmeye, görümceye ele kola geliyorsa artık bir arada olmaya gerek yok, rol yapmaya, olmayan bağlarla zorundaymış gibi bir arada durmaya gerek yok. Çift taraflı huzur için, herkes birbirinden uzak dursun.

Senelerce biz de denedik, ne de olsa aileyiz torunlar var diye, sonuç daha büyük rezillik. Bildiğiniz rezillik. Konu sahibi çok güzel bir fırsat ömürlük görümce yüzü görmeyeceksin, daha ne işte? Tedavini ol, huzurlu bir yaşama merhaba de.
İrdelediğim yok,zorla hala bir arada dursunlar diye bir şey yazmayı bırak ima bile etmemişim mesajımda. Sonuçta hiç birimiz yanlarında değildik değil mi? Bu dediğimde yanlış olan bir şey var mı? Yok. O yüzden başını sonunu bilmediğim bir olay hakkında geçmişlerini bilmediğim insanlar hakkında net konuşamam diyorum sadece. Yukarıda Allah var sonuçta bilmediğim şeyi bildiğimi iddia edip yorumda bulunamam yani.

Ya bilmiyorum ben yinede ne olursa olsun şehir dışına çocuğumla yalnız başına yollamazdım. Koca dururken kadını başkası almaya geliyor yani ne alaka? Bu yazdıklarımı bazı arkadaşlar konu sahibini savunmak olarak algılıyor ama benim öyle bir amacım yok. Kendime göre olayı yorumlayıp,olaydaki insanların kendime göre haklı ve haksız daha doğrusu bana yanlış gelen taraflarını söylüyorum sadece.
Bence de olayda asıl suçlu koca iki taraf görüşmek istememiş sana mı sormadik diyecek kadar seviye düşmüş zorla ailesine yaranmak için kadını götürmüş . Birden bire konu sahibinin aklında zoru yoksa bu aşamaya gelinmemiş . Insan tüm bunlardan sonra çocuğunu karısını niye bırakır ? Ayrılmayı düşünüyorsan bile yine eve götürursun . Sonra poposuna vura vura karısını almaya gitmiş . Dengesiz eş olunca dengesiz aile ilişkileri oluyor . Şimdi adamın bu tavırlarından dolayı aile de geline istediği gibi davranıyor .

Bu konu sahibini haklı çıkarmıyor ama tek taraflı yaşanmadığı belli yasananlarin .

Back
X