- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.831
- 798
- 35
Ya da bir ihtimal daha var , konu sahibi gerçekten haksız ( ki bence öyle ) aile de ses çıkarmadan tarafını seçmiş.Dengeyi sağlamak adına yapılan bir hareket olarak gör sadece Kudra.
Bak mesela kendimden örnek vereyim, biz eşimle tersleşiveririz (Artık aştık bunu şükür ahshs), elbette bu derece büyük olaylar değil ama kavgalı hale geldiğimiz olur, benim kavgam da pis olur. İkimizin de suratı sirke satar, annemlere gitmemiz gerektiği bir anda maalesef birkaç kere yakalandık böyle, kavga etmiş bulunduk annemin yanında. Biliyorum ki annemin canı ciğeriyim, beni damadına değişecek hali yok. Ancak, aramızdaki dengeyi kurmak adına, ikimizi de paylayıverirdi. Ne eşime yüklenir ailenin dışına dışına iter (Sonuçta benle muhatap olacak yine, konu sahibinin de kocasıyla baş başa kalacakları ve ekstra sorunlar çıkacağı gibi buradan), ne bana yüklenir eşimin totosunu kaldırır. Mune'nin anlattıklarından benim anladığım bu.
Ama burada konu çok uç işte, saç baş girmedikleri kalmış, burada zaten napsın adamcağızlar; yine de susmuşlar. Uzaklaştırmışlar.
Konu sahibi diyor ki “Eşim elimi tuttu” baya baya saldırmış demek ki görümcesine . Eğer görümce küfür etse ya da dövmeye teşebbüs etse konu sahibi milyon kere yazardı.