Eşim ve ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz diye yorumladım
Hayır dertsiz basıma dert aramıyorum en basından beri cok adım attım onlara ama onlar bana aynı adımları atmadı dısladılar simdi bende gitmek istemiyorum

Haklısınız nasılsınız iyi misiniz dense iyi olur da samimiyetten hoşlanmıyorlar galiba.
Hayır kendi iclerinde hep samimiler beraberler birlikte düğünlere vs gidiyolar diğer gelinlerle görümcem falan beni cagırmıyoşar bile

hiiiç kafanızı ağrıtmayın inanın bazı şeyler yokken güzel,bu kafada insanlar sizi arayıp sorsa daha çok huzurunuz kaçar emin olun o samimiyet olmayınca olmuyor bu yüzden uzak olun mutlu olun o insanlardan bişey beklemeyin zaten aksi olsaydı size adım atarlardı

Ben eşime asla kısıt koymadım senin ailendir git görüs ama beni götürme diyorum cunku hep dıslandım kayınpederim diğer gelinleri ile düğüne oraya buraya gidip fotoğraflar paylaşırken ben evde ağlayarak eşimi bekliyordum sizin anlamadıgınız su ben maddi beklenti yada baska beklentiler icinde değilim kızım sende bizim kızımızsın gel bizimle ol demeleri yeterdi

Benim vicdanım çok rahat elimden geleni yaptıgımı düsünüyorum esim onlara parada verse ses etmedim baska başka seylerede ses etmedim sadece iyi olalım istedim ama artık istemiyorum sadece eşimle problem yaşamak istemiyorum bu konudan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Sizinle niye ilgilendsinki insanlar.

En iyi es ailesi olmayandir canim benim dert yok dert arama kendine olmamalaei aramamalari daha iyi git gez toz gel kafan dağılsın

En basından beri tüm adımları ben attım ben aradım ben gittim yalvarmadıgım kaldı bir kez evime misafir olun diye cagrılmadıkca gittim sizle olmak istiyorum esim yok benide cagırın edin dedim

O zaman gitmek istememe tasarrufunuzu kullanabilirsiniz.
Belliki aile pek iletişim halinde olmaktan hoşlanmıyor.
Eşiniz kendisi istiyorsa gitsin görüşsün

Onların ailesinden biri oldum ya artıl 8 ay kendi basıma kalıyorum ya oğulları beni onlara emanet edip gidiyo ya hani o yüzden olabilirmi
Ya bebek degilsiniz hayvan değilsiniz ne emaneti Allah aşkına anan baban basinda zaten esinde maddi olarak parani gönderiyordur biz aman bizden uzak olsunlar diye uğraşırken size veli nimet olarak soguk aile denk gelmis ona da şükretmek yerine olay cikarmaya çalışıyorsunuz yiyip icip gezin arkadas miss gibi es ailesi ortada yok kafa rahat yasa git iste

Derdim yiyip icip gezmek değil aile olmaktı anlayacak biri gibi durmuyosun bu durumu susarsan sevinirim

Ama şöyle düşünüyorum. Eşim yok ben ailemde kalıyorum neden kayınpederim beni düğüne götürsün? Eşiniz olsa çağırsınlar ama tekken düğüne sizi götürmeleri garip değil mi? Eşiniz yokken hiç onlarda kaldınız mı ?

Annenize gidip aylarca kalmanız bile garip yanı. Evlenmemiş de evde kendi kendinize bebek yapmışsınız gibi olmuş
Eşin dağlarda gezerken bir tane bile tanıdıgının olmadıgı ailene uzak bir şehirde kendine başına kendi basına kalmak kolay geliyor sana herhalde . Ayrıca cocugumda olmuyor tek basımayım aileme gitmeyip 5 ay bir evin icinde ne yapmamı bekliyosun????

Esimle nisanlılık süreci yasayamadım görevinden dolayı nisandan 10 gün sonra düğünümüz oldu bu sebepten ailesiyle cok bir araya gelemedim baska bir sehire evlendim evlendikten 1 ay sonra esim göreve gitti aileside bu süreçte arayıp sormadığı icin yakınlık göstermediği icin kalamadım onlarda bana bunu teklif etmediler zaten sorun da bu hiç bir yaklasımları olmadı ben 1 aylık gelinken aileyi neredeyse hiç tanımıyorken onların bana adım atıp beni alıştırması gerekirdi

Ayrıca bence esim yokken benim yanımda olmaları bu sürece yardımcı olmaları gerekiyor benim eşim asker ve normal bi askerde değil sürekli çatışmanın icinde ben öldümü kaldımı psikolojisiyle her günümü geçirirken onların bir nasılsın kızım dememeleri tuhaf bence

Evlenirken asker olduğunu biliyordunuz diye umuyorum. Öyleyse uzun süre görevde olacak diye de düşünmüşsünüzdür.. O yokken ben ailesi ile olurum diye mi düşündünüz.. Yoksa ailem ile kalırım diye mi düşündünüz anlayamadığım için soruyorum yargılamak için değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…