Ailesininde bana destek olacağını düsünüyodum biraz annemde biraz onun ailesinde vakit bi sekilde gecer olarakEvlenirken asker olduğunu biliyordunuz diye umuyorum. Öyleyse uzun süre görevde olacak diye de düşünmüşsünüzdür.. O yokken ben ailesi ile olurum diye mi düşündünüz.. Yoksa ailem ile kalırım diye mi düşündünüz anlayamadığım için soruyorum yargılamak için değil.
Çok boş muhabbetler. Kendinizi o kadar aciz görmenize gerek yok.Eşin dağlarda gezerken bir tane bile tanıdıgının olmadıgı ailene uzak bir şehirde kendine başına kendi basına kalmak kolay geliyor sana herhalde . Ayrıca cocugumda olmuyor tek basımayım aileme gitmeyip 5 ay bir evin icinde ne yapmamı bekliyosun????
Ay ev kedisi misiniz siz. Konu çok ilginç.Esimle nisanlılık süreci yasayamadım görevinden dolayı nisandan 10 gün sonra düğünümüz oldu bu sebepten ailesiyle cok bir araya gelemedim baska bir sehire evlendim evlendikten 1 ay sonra esim göreve gitti aileside bu süreçte arayıp sormadığı icin yakınlık göstermediği icin kalamadım onlarda bana bunu teklif etmediler zaten sorun da bu hiç bir yaklasımları olmadı ben 1 aylık gelinken aileyi neredeyse hiç tanımıyorken onların bana adım atıp beni alıştırması gerekirdi
Daha ilginç olan sizin beyniniz olmadan yaşamayı başarıyor olmanız benceAy ev kedisi misiniz siz. Konu çok ilginç.
O kadar gereksizsinki suan bundan sonrasına cevap dahi vermicemÇok boş muhabbetler. Kendinizi o kadar aciz görmenize gerek yok
Ben ev kedisi değilim ama sen eşimin dağda savastıklarındansın herhalde yoksa bu kadar anlamsız yorumların acıklaması yok baskaAy ev kedisi misiniz siz. Konu çok ilginç.
Çok boş muhabbetler dediğin şeyi en zirvede yaşaman boş dediğin evlat kokusuna ömür boyu hasret kalman dileğimleÇok boş muhabbetler. Kendinizi o kadar aciz görmenize gerek yok.
KorkunçsunuzÇok boş muhabbetler dediğin şeyi en zirvede yaşaman boş dediğin evlat kokusuna ömür boyu hasret kalman dileğimle
Evlat kokusu ile ne alakası var sizin kendi evinizde yaşamanız. Ruh haliniz iyi değil kalbiniz de Kara.Çok boş muhabbetler dediğin şeyi en zirvede yaşaman boş dediğin evlat kokusuna ömür boyu hasret kalman dileğimle
Çok asker eşi tanıdım. Çok asiller. Senle alakaları yokBen ev kedisi değilim ama sen eşimin dağda savastıklarındansın herhalde yoksa bu kadar anlamsız yorumların acıklaması yok baska
Aile yi esinizle kurdunuz ailesinin uzanti olmasi icin evlenmediniz anlarsin canım yarın iclerine gir huzurunu kacirsinlar anlarsin sen anlattiklarimizi anlamıyorsun umarım istediğini yapip aralarina alirlar da sonra vah dersin geç kalırsınDerdim yiyip icip gezmek değil aile olmaktı anlayacak biri gibi durmuyosun bu durumu susarsan sevinirim