eşim ve ailesi

bizde kendi takımıza kadar kendimiz aldık, yanlız eşimin ailesi bana karşı çok iyidir o yüzden hiç keşke demedim daha allah dedirtmesin ,

bazı insanlar gerçekten kötü, ama sende üzme kendini değmiyceni anlamışsındır ne iyi nede kötü gününde yanında olacak insanlar değiller

bak kendi kızı da varmış kimsenin yaptığı kimsede kalmıyor

ben dedim ya allaha havale ettim ana kızın bana yaşattıklarını yazsam ayrı bi konu açmam gerekir :) şimdi kirada olsa kendime ait bir evim var allahıma binlerce şükür. Kızı şimdi kocasıyla anasının yanında anasını istemiyor kv birgün orda birgün başka biryerde kalıyor.

Hiç kafana takma.

Bizde eşimle kendi düğünümüzü kendimiz yaptık, benim ailemin destekleri ile. Bize para yok dediler kendi evlerinin eşyalarını yenilediler, düğüne gelenlere ayıp olmasın diye.

Bizden 2 sene sonra eşimin kardeşi evlendi (eşim 2 kardeş ve ilk evlenen eşimdi) ona birçok şey yaptılar.

İnan ben ne o zaman nede şimdi kafama takmadım.

Rabbime çok şükür herkesin beğendiği bir evim var, arabam var, evet evlendiğimizde çok ama çok sıkıntı çektik, şimdi ise elimizin değdiğini alacak durumumuz var.

Sizde üzülmeyin, aksine sevinin... Neden mi kimseye boynunuz eğri olmadığı için.

Kime ne yaparlarsa yapsınlar, dillendirmenize gerek yok, eminimki eşinizde bu durumun farkında ama oturupta sizinle ailesini eleştiremediği için doğal olarak savunmaya geçiyor.

Boş yere ağzınızın tanıdını bozmayın derim.

10 ay oldu evleneli mesele o değil zaten iyi kötü yaptık çok şükür
mesele eşimin bu haksızlığı görmemesi bunları söyledim diye beni kötü gelin ilan etmesi

yanlış okumuşum pardon....
neyse iyi veya kötü konuşmamak en iyisi bu durumlarda...
bırak ne halleri varsa görsünler..
sen kendi huzurunu bozma..

kızlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum
dün eşim cumadan gelince denize gittik barıştık sayılmayız ama en azından konuşuyoruz artık
bu konu hakkında ikimizde konuşmadık zaten konuşmamda artık
evet bende mutluyum herşeyi kendimiz yaptık çok şükür ama beni kızdıran nokta haksızlık
tamam haksızlıkta olsun sadece eşim bunu niye görmüyor benim yaptığım fedakarlıkları niye farketmiyor ona kızdım
ama şimdi daha iyiyim yorumlarınız sayesinde
Allah razı olsun hepinizden

aslında konu açmayacaktım ama çok bunaldım artık yardıma ihtiyacım var
eşimle yaklaşık 10 aylık evliyiz çocuk istiyoruz olmuyor
eşimin ailesi biz evlenirken hiçbirşey yapmadı haklarını yemeyeyim düğün yaptılar ama oda millete gösteriş olsun diye
durumlarıda iyi
şimdi kardeşinin 2 yıl sonra olacak düğünü için para biriktirmeye başlamışlar
bana sürekli paramız yok muhabbetleri döndü
şimdi onun eşi en azından o muhabbeti hiç duyamayacak
2 yıl önceden herşeyi hazır
biz herşeyimizi eşyalarımızı falan kendimiz aldık bide sağolsun benim ailem herşeyin yarısını aldı
ama eşim bunları göremiyor için rahatmı diyorum evet diyor
bunları anlatınca ben onları birbirine düşürmeye çalışıyor oldum
benimle evlendiğine güne anet olsunmuş
ya ben hiçbrişeyi istediğim gibi almadım bir bayram birşey alınmadı üstüme paramız yok diye kendilerine acındırmaktan başka birşey yapmadılar
bende hep ucuzunu beğenmiş gibi yaptım
eşimin dahada bana teşekkür etmesi gerekmez mi?
ya ben nişanda takılan paraları bile geri verdim düğün üzeri harcadı
kaç gündür ağlamaktan helak oldum hiç kimsemde yok yaşadığım şehirde eşimlede konuşmuyorum kafayı yicem

anladıgım kadarıyla kaynına yapılacak olan dugun ıcın bırıktırılen paradan rahatsızsın ne olursa olsun buna hakkın yokkı tamam karsı taraf hatalı son derece hemde sen bunu dusunup neden bosune uzuyosun kendını cok paran yoksa az sey alırsın ama genede mutlu olmayı bılırsın.azla yetınmeyı bılmek gerek.bence bu paylastıgın sey senı uzmustur muhakkak ama cok buyuk bı sorun goremedım ben.cok fazla ıclı dıslı olmazsın kendı evıne kendı esıne bakarısn aksı halde esınle arand ahada acılır

ne guzelkı onlara muhtac olmadan kendınız yapmıssınız bence buna sukret neden bılıyomusun ıelrde bı gun kafana kakacak hıcbısyeeorı olmıcak bız herseyımı kendımız yaptık dıye yapıstırıcan lafı.:34::34::34:bosver takma hıc esınle mutlun ınsallah

anladıgım kadarıyla kaynına yapılacak olan dugun ıcın bırıktırılen paradan rahatsızsın ne olursa olsun buna hakkın yokkı tamam karsı taraf hatalı son derece hemde sen bunu dusunup neden bosune uzuyosun kendını cok paran yoksa az sey alırsın ama genede mutlu olmayı bılırsın.azla yetınmeyı bılmek gerek.bence bu paylastıgın sey senı uzmustur muhakkak ama cok buyuk bı sorun goremedım ben.cok fazla ıclı dıslı olmazsın kendı evıne kendı esıne bakarısn aksı halde esınle arand ahada acılır
canım benim derdim para biriktirmeleri falan değil eşimin bunu görmemesi ben tonla fedakarlık yaptım ama hala ailesinin para biriktirmelerine destek çıkması hatta yardım etmesi.durumlarıda kötü olsa zaten ağzımı açmam ama durumlarıda gayet iyi
ne guzelkı onlara muhtac olmadan kendınız yapmıssınız bence buna sukret neden bılıyomusun ıelrde bı gun kafana kakacak hıcbısyeeorı olmıcak bız herseyımı kendımız yaptık dıye yapıstırıcan lafı.:34::34::34:bosver takma hıc esınle mutlun ınsallah
evet canım o yönden çok çok rahatım.eşimlede barıştık çok şükür teşekkürler:16:

canım benim derdim para biriktirmeleri falan değil eşimin bunu görmemesi ben tonla fedakarlık yaptım ama hala ailesinin para biriktirmelerine destek çıkması hatta yardım etmesi.durumlarıda kötü olsa zaten ağzımı açmam ama durumlarıda gayet iyi

evet canım o yönden çok çok rahatım.eşimlede barıştık çok şükür teşekkürler:16:

erkekler bole kadınalr gıbı detayları dusunemıyolar ıste oda kardesım dıye kıyamıyor bellıkı bosver sen en ıyı hıc gırme o konulara esınle mutlu olmaya bak daha yenı evlısın bosver :16:

Back
X