eşim ve ailesi

Baba kelimesiyle aranızda bir husumet mi var? Allah aşkına Türkçeyi böylesine katletmeyin.
Konuya gelince siz kocanızı köleniz görüp arkadaşlarıyla görüşmesini engellerseniz üstüne blöf yapıp boşanılsam diyip ailesinin yanında afra tafra yaparsanız alacağınız karşılık bu olur. İllaki eşiniz babasına karşı kışkırtmak nedir anlamadım?

tamam düzgün yazıcam.ben gercekten çok negatif sinirli gergin bi insan oldum normalde boyle değildim.

Ne yapmam lazım demişsiniz,
Bence;
Öncelikle eşinizin diğer kişilerle ilişkilerine karışmamalısınız, aynı şekilde o da size. Elbette iyiliğini düşünüp uyarırsınız, tavsiyede bulunursunuz eşi olarak, ama bir tık ilerisi eşi bile olsanız haddi aşmak oluyor.

Babanızı aramalarına kızmamalısınız, evi terk etmişsiniz, bu durumda ailenize haber vermeleri doğal, o sinirle bunlar anlaşamıyorlar demeleri de doğal, onların yanında şiddet seviyesine gelmişsiniz, ne düşünebilirlerdi ki başka.

Eşinizle sakin bir ortamda bu olayın üzerine konuşun, ikiniz de hatalarınızın farkında olarak bitirebilirseniz bu konuşmayı evliliğinize faydası olur, aksi halde bu evlilik böyle ufak tefek meselelerden geri dönüşü olmayan yola girer

yani şunu demek istiyorum.eşimin babası telefonda görüşünce işte paranızı nabıyorsunuz falan dıye sorup akıl verdiğini düşünüyorum.çunku babası bana dedı kı paranı alınca kocana verceksın dedi.böyle bişey var mı ya orda anladım eşimin anlattıgını.çunku esımde oyle dıyordu

Bbm bbn saçma saçma bu ne böyle yahu ünlü harfler size parayla mı? Adamın el kaldırmasını doğru bulmuyorum ama boşasa yeridir. Velisi değil, eşisiniz. Adam çileden çıkmış artık. Özel hayatınızı da herkese açan sizsiniz ki onlar da karışıyorlar.

Esinizle ortak takilari babaniza vermissiniz maasinizida kocaniza verin ne olur.
Bana cevap vermek isterseniz bu yorumun altindaki cevaplaya tiklayin ortaya konusuyorsunuz surekli.

Hatalısın.Başka insanların yanında nası davranacağını bilmiyosun.Kol kırılır yen içinde kalır demişler.İki kişinin arasında yaşananı herkes bilmez.İnsanların içine çıktığında rezillik çıkmasın diye bazen susman ve kendini frenlemen gerekir.Sen bu olgunluğu gösterememişsin.Herkese kendini rezil etmişsin.Doğal olarak da o kadar laf yemişsin çünkü nerde nası davranılır bilmiyosun.

Eşinin hareketlerinden rahatsızsan bile onun ailesinin evi böyle bi tartışmanın yeri değil.Eve gidince konuşur gerekirse orda olay çıkarır babanın evine gidersin.Öyle yapmazsan işte böyle seni kayınpeder de azarlar kayınvaliden de telefonuna çıkmaz.İnsanlar sana saygısını kaybeder.

Eşinin el kaldırmasına hiç girmiyorum onun kabul edilecek bi tarafı zaten yok.Benden sana tavsiye madem yeni evlisin, yapamayacağın şeyleri boşanırım giderim türü şeyleri özellikle kv ve kp yanında asla dile getirme.Böyle rezil olduğunla kalır,itilir kakılır sonra bi yere de gidemez oturursun evde.

Diğer yazdıklarınızı okuduktan sonra ekleme yapıyorum: ben olsam sizi boşardım, gizlice altınlarınızı babanızın borçlarına vermeniz ve eşinizin arasının babasıyla bozulmasını istemeniz, baban ne yüzle arıyo gibi eşinize karşı hadsiz ifadeleriniz evliliğinizin bittiğini gösteriyor zaten.Evli kalınacak biri değilsiniz bence de, adamın bunaldığı kadar varsınız.

Son düzenleme:
Esinizle ortak takilari babaniza vermissiniz maasinizida kocaniza verin ne olur.
Bana cevap vermek isterseniz bu yorumun altindaki cevaplaya tiklayin ortaya konusuyorsunuz surekli.
takıları verdım evet ama babamın borçları vardı.düşünsene çalışıyorsun maasını gelip eşine veriyorsun.bı kadın olarak tuhaf degıl mı ?

evet kımsenın bana saygısı kalmadı.benım de kımseye kalmadı.kayın valıdemlerle aynı şehirde degılız. şimdi düğün oluyor oraya gıdıyorsun mecbur gıdıcen.ben bı daha o ınsanların yuzune nasıl bakarım.telefonlarımı açmıyorlar.peki şimdiden sonra napmam lazım.siz evli misiniz

takıları verdım evet ama babamın borçları vardı.düşünsene çalışıyorsun maasını gelip eşine veriyorsun.bı kadın olarak tuhaf degıl mı ?
Sizin takilari habersiz vermeniz kadar tuhaf.Demekki parayi babaniza degil evinize harcayin istiyorlar.
Altinlari verirken esinize soyleseydiniz neden gizli is cevirdinizki guveni kalmaz kimsenin size.

Kayınpederinizin borcu olsaydı o altınları verir miydiniz? Vallahi ben olsam eşim benden habersiz altınlarımızı babasına verseydi kıyamet kopardı. Tabi ki zordaki aile bireylerine yardım edilir ama bu gizli yapılmaz.
Siz kendiniz yapınca haklısınız eşiniz ve babasına gelince vurun abalıya.

Çok sacma sapan seyler olmus.

1 kere neden bunaltiyorsun. 2. El kaldirmasinfalan hic hos segil. Dovme potansiyeli var. 3. Kayin oederin sanki bosanicam kelimesini duymayi dort gozle bekliyormus gibi. Yememis icmemis babana yetistirmis. O da ayri bir densizlikm insan bir ortami yumusaltmaya calisir arayi bulur. Ne o dundne razi gibi.
Birde kalkip ben olsam doverdim demeler.
4. Sinirle boaanirim diyip durusan evliliginde bosanmaninda bir anlamini olmaz. Peşinden de gelmez.
5. Hepiniz cok tuhafsiniz. Cok ilginc bir hikaye olmus. Cok gereksiz kavga etmissin. Fitili sen ateslemissin.

bn haklıyım demıyorum kı

Eşinizin, memleketine gittiğinizde arkadaşlarıyla görüşmek istemesi çok normal. Normalde zaten dışarı çıkması yokmuş fazla abartmışsınız. Rahatsız olsanız bile misafirliğe gittiğiniz ailesinin önünde dile getirmememiz gerekirdi. Eşiniz sizi arkadaşlarınızla görüştürmese, ailenizin önünde küçük düşürse hoşunuza gider mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…