- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Baba kelimesiyle aranızda bir husumet mi var? Allah aşkına Türkçeyi böylesine katletmeyin.çok çaresiz kaldım.napmam lazım.eşımın memleketıne ne zmn gıtsek hep aynı sorun oluyor.onunla hep tartısıorum orda.bu ılk degıl.bende cok sınırlı agresıf ınsan oldum.ama ilk kez bnm bbm arandı boşansınlar dıye
Esinizle ortak takilari babaniza vermissiniz maasinizida kocaniza verin ne olur.yani şunu demek istiyorum.eşimin babası telefonda görüşünce işte paranızı nabıyorsunuz falan dıye sorup akıl verdiğini düşünüyorum.çunku babası bana dedı kı paranı alınca kocana verceksın dedi.böyle bişey var mı ya orda anladım eşimin anlattıgını.çunku esımde oyle dıyordu
takıları verdım evet ama babamın borçları vardı.düşünsene çalışıyorsun maasını gelip eşine veriyorsun.bı kadın olarak tuhaf degıl mı ?Esinizle ortak takilari babaniza vermissiniz maasinizida kocaniza verin ne olur.
Bana cevap vermek isterseniz bu yorumun altindaki cevaplaya tiklayin ortaya konusuyorsunuz surekli.
evet kımsenın bana saygısı kalmadı.benım de kımseye kalmadı.kayın valıdemlerle aynı şehirde degılız. şimdi düğün oluyor oraya gıdıyorsun mecbur gıdıcen.ben bı daha o ınsanların yuzune nasıl bakarım.telefonlarımı açmıyorlar.peki şimdiden sonra napmam lazım.siz evli misinizHatalısın.Başka insanların yanında nası davranacağını bilmiyosun.Kol kırılır yen içinde kalır demişler.İki kişinin arasında yaşananı herkes bilmez.İnsanların içine çıktığında rezillik çıkmasın diye bazen susman ve kendini frenlemen gerekir.Sen bu olgunluğu gösterememişsin.Herkese kendini rezil etmişsin.Doğal olarak da o kadar laf yemişsin çünkü nerde nası davranılır bilmiyosun.
Eşinin hareketlerinden rahatsızsan bile onun ailesinin evi böyle bi tartışmanın yeri değil.Eve gidince konuşur gerekirse orda olay çıkarır babanın evine gidersin.Öyle yapmazsan işte böyle seni kayınpeder de azarlar kayınvaliden de telefonuna çıkmaz.İnsanlar sana saygısını kaybeder.
Eşinin el kaldırmasına hiç girmiyorum onun kabul edilecek bi tarafı zaten yok.Benden sana tavsiye madem yeni evlisin, yapamayacağın şeyleri boşanırım giderim türü şeyleri özellikle kv ve kp yanında asla dile getirme.Böyle rezil olduğunla kalır,itilir kakılır sonra bi yere de gidemez oturursun evde.
Sizin takilari habersiz vermeniz kadar tuhaf.Demekki parayi babaniza degil evinize harcayin istiyorlar.takıları verdım evet ama babamın borçları vardı.düşünsene çalışıyorsun maasını gelip eşine veriyorsun.bı kadın olarak tuhaf degıl mı ?
Kayınpederinizin borcu olsaydı o altınları verir miydiniz? Vallahi ben olsam eşim benden habersiz altınlarımızı babasına verseydi kıyamet kopardı. Tabi ki zordaki aile bireylerine yardım edilir ama bu gizli yapılmaz.takıları verdım evet ama babamın borçları vardı.düşünsene çalışıyorsun maasını gelip eşine veriyorsun.bı kadın olarak tuhaf degıl mı ?
bn haklıyım demıyorum kıKayınpederinizin borcu olsaydı o altınları verir miydiniz? Vallahi ben olsam eşim benden habersiz altınlarımızı babasına verseydi kıyamet kopardı. Tabi ki zordaki aile bireylerine yardım edilir ama bu gizli yapılmaz.
Siz kendiniz yapınca haklısınız eşiniz ve babasına gelince vurun abalıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?