- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
Biraz kaba bir tabir olacak ama artislik yapmissin eline yuzune bulasmis.tehdit oyle degil boyle olur demis.bosanma lafini agzina kolaylikla alirsan demek ki onlar da. Agir insanlar degil.kol kirilir yen icinde kalir lafini duymamislar demek ki.ben kv yaninda normal elestiri yapiyorum anac kollarini aciyor.ki boyle konuda o da ayni sekil yapar ama aile aramak abarti olmus.bbasına kızması gerekmıyor mu neden karsı tarafı arıosun dıye ????*
evet bana el kaldırdı.ama sınırlı ortamdı gerildik o yuzden.yoksa durup dururken oyle bişey olmaz.şuan napmam lazım. kaynanamı ve kayınpederimi aradım açmıyorlar telefonlarımı.ve sanırım eşimde herşeyi bbsına anlatıyor.eskıden o ypmaz dıodum ama artık ınanıyrm.çnku bız tartısırken bbsı bneı odaya aldı bnmle konustu o zmn bana aldgınız parayı nbıosunuz falan dedı.burdam anladım eşimin acaba anlatıyr mı dıye dsundum
evet bana el kaldırdı.ama sınırlı ortamdı gerildik o yuzden.yoksa durup dururken oyle bişey olmaz.şuan napmam lazım. kaynanamı ve kayınpederimi aradım açmıyorlar telefonlarımı.ve sanırım eşimde herşeyi bbsına anlatıyor.eskıden o ypmaz dıodum ama artık ınanıyrm.çnku bız tartısırken bbsı bneı odaya aldı bnmle konustu o zmn bana aldgınız parayı nbıosunuz falan dedı.burdam anladım eşimin acaba anlatıyr mı dıye dsundum
Eskiden yoktu şimdi var aldatılan annesi affetmis burda size laf düşmüyor ki. Annesi gibi sürekli eşini yönlendiriyorsun baba sevgisi yoktu ben alıştırdım. Pardom eşiniz daha 3 aylık dimi ilk defa babasını görüyor tanıyor. Babası tabiki arıycak ne yapacaktı sen git kavga et çek kapıyı çık başına birşey gelse baban ona hesap sorar ilk okul cagındaki çocuklar gibi iş yapıyorsun sonra şikayet ediyorsun valla agzım açık okuyorum.esımın babasıyla görüşmesini engellemıyorum. babası çok sinsi bi adam.zamanın da kayınvalıde mı aldatmıs biri.eşime akıl veriyor.parasını sana getırsın versın dıyor.normalde eşimle babasının arasını çok iyi değildi.eskiden babasıyla annesı ayrıydı bundan 15 sene öncesi.sonra barısıyorlar.eşimi babannesı büyütmüş.hep ona alışmış.baba sevgisi pek yoktu eşimde.ona ben alıştırdım.kötü biri değilim ben.babasının babamı aramasına canım sıkıldı.eşim orda diyebilirdi baba karısma dıye ? sorun bu ?
bu iş nereye gider?Madem "baba ne alaka, sen niye eşimin babasını arıyosun?" diyemeyenin eşiniz olduğunu biliyosunuz neden ısrarla kpye suç buluyosunuz?
Suç kpde değil suç eşinin ailesinin yanında rezalet çıkaran sende ve seni onların yanında döven eşinde.Ya boşan ya da bu konuyu daha fazla kurcalama.Sen zararlı çıkarsın, akışına bırak.
Hala aynı kafa. Baba oğulu ayırma çabası. Yahu eşin tutup babanla görüşmeni istemiyorum seni yönlendiriyor borcunu ödemek için altınları bile verdirdi sana dese kıyamet koparırsın. Şenin derdin ne kıskançlık nede başka bir şey. Sen eşini ailesinden uzaklaştırmak istiyorsun ama nu ancak sana zarar verir.napıcam çok caresızım. kayınpederımle eşimin fazla görüşmesını ıstemıyorum.çunku babası eşime yön veriyor.
napmam lazım.bn ınsan gıbı aradım açmadılar. ve babası eşime akıl veriyor.bu bana çok yanlış geliyor.yok parasını sana versın falan demeleri.çunku aynı seyı kayınpederım bana söyledı verıyor musun dedı ordan anladım.anladınız mı? tamam eşımı sıkmam çok yanlış.ama orda kı cevresıne güvenmıyroum arkadaslarına güvenmıyorum bu yuzden boyleyım. ve zamanında babası annesını çogu kez aldatmıs boşanmışlar,şimdi aynı seyı eşime mi yaptırmaya çalışıyor dıye dusunmeye basladım? gerçekten bakın neler düşünüyorum yabosver ya!!! sen hatani anlayip iletisim kurmaya calismissin.onlarinda hatasi var.herkes hatali aslinda.
daha cok ustelersen havaya sokarsin hepsini.
bence bir sure kocan dahil herkesle arana mesafe koy.kiskanclikla basetmeye calis.onlarin adimini bekle.
babana gizlice altinlari vermen cok yanlis.sana guvenerek borc yapmadi heralde. simdide borc sayip o altinlari size odemeli baban.diger turlusu cok yanlis olur.
kazandigin paranida kimseye vermek zorunda degilsin .evin giderleri ve yatirimlari beraber yapmaktir evlilik.aksi halde zaten bu is yurumez
O kadar yazdim ama size ne dense bos bence. Arkadaslariyla gorusmesin babasiyla gorusmesin. Ayni muamele size yapilsa ortaligi yikarsiniz.napıcam çok caresızım. kayınpederımle eşimin fazla görüşmesını ıstemıyorum.çunku babası eşime yön veriyor.
baba oğul arasını açma gibi bişeyim olsaydı eşimle babasını barıstırmazdım. bakın yanlış anladınız. zaten eskıden eşim babasıyla pek iyi değildi.evlendıkten sonra babasıyla arasını ben yaptım. şimdi de hislerime göre babası eşime akıl veriyor evliliğimizle ilgili. kuşkularım bu yönde.ben buna engel olmak istiyorum ? bunu soruyorum ? eşim babsına benım aıleme karısma demelı ?Hala aynı kafa. Baba oğulu ayırma çabası. Yahu eşin tutup babanla görüşmeni istemiyorum seni yönlendiriyor borcunu ödemek için altınları bile verdirdi sana dese kıyamet koparırsın. Şenin derdin ne kıskançlık nede başka bir şey. Sen eşini ailesinden uzaklaştırmak istiyorsun ama nu ancak sana zarar verir.
Maaşını eşine vermeye kıyamıyorsun ama eşine sormadan gizlice altınları babana veriyorsun bencil birisin yazık eşinenapmam lazım.bn ınsan gıbı aradım açmadılar. ve babası eşime akıl veriyor.bu bana çok yanlış geliyor.yok parasını sana versın falan demeleri.çunku aynı seyı kayınpederım bana söyledı verıyor musun dedı ordan anladım.anladınız mı? tamam eşımı sıkmam çok yanlış.ama orda kı cevresıne güvenmıyroum arkadaslarına güvenmıyorum bu yuzden boyleyım. ve zamanında babası annesını çogu kez aldatmıs boşanmışlar,şimdi aynı seyı eşime mi yaptırmaya çalışıyor dıye dusunmeye basladım? gerçekten bakın neler düşünüyorum ya
bencil değilim. biz evlenmeden önce eşime para gönderen insandım ben.Maaşını eşine vermeye kıyamıyorsun ama eşine sormadan gizlice altınları babana veriyorsun bencil birisin yazık eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?