eşim ve ailesi

Hanımlar ne olur evlenince adamların hayatını gasp etmeyin, sizinle evlenince hayatının tamamen bittiğine kanaat getirmesin, dizinizin dibinde sıkıntıdan kurdeşen dökmesin ve her kavgada boşanalım deyip ilişkiler sakıza dönmesin. Neşesini, canlılığını kaybettirdiğiniz bir adamın posasıyla ne yapıyorsunuz ya çıldıriciim valla.

bosver ya!!! sen hatani anlayip iletisim kurmaya calismissin.onlarinda hatasi var.herkes hatali aslinda.
daha cok ustelersen havaya sokarsin hepsini.
bence bir sure kocan dahil herkesle arana mesafe koy.kiskanclikla basetmeye calis.onlarin adimini bekle.
babana gizlice altinlari vermen cok yanlis.sana guvenerek borc yapmadi heralde. simdide borc sayip o altinlari size odemeli baban.diger turlusu cok yanlis olur.
kazandigin paranida kimseye vermek zorunda degilsin .evin giderleri ve yatirimlari beraber yapmaktir evlilik.aksi halde zaten bu is yurumez

bbasına kızması gerekmıyor mu neden karsı tarafı arıosun dıye ????*
Biraz kaba bir tabir olacak ama artislik yapmissin eline yuzune bulasmis.tehdit oyle degil boyle olur demis.bosanma lafini agzina kolaylikla alirsan demek ki onlar da. Agir insanlar degil.kol kirilir yen icinde kalir lafini duymamislar demek ki.ben kv yaninda normal elestiri yapiyorum anac kollarini aciyor.ki boyle konuda o da ayni sekil yapar ama aile aramak abarti olmus.

Neden adamı sıkboğaz ediyorsun. Haddinden fazla boğulmuş. Eşini bıktırmışsın. Bu huyunu bırak yoksa kocan seni bırakacak.

Aynı durumu kocan sana yapsa inan sende tükenirdin.

ee bir daha sinirlenirse ne olacak..
zaten kimse kimseyi durup dururken dövmüyor.. önemli olan kavga esnasında nasıl davranıldığıdır..
siz, eşiniz kp hepiniz ayrı ayrı hatalısınız..
ne olmuş adam arkadaşlarıyla dışarı çıkmışsa zaten uzun zaman görmüyormuş orada insanların içinde tepkiniz çok yersiz olmuş.. eşinizi hiç söylemiyorum bile.. kp babanızı aramış çocuk şikayet eder gibi.. yok benim karım yapsa döverim falan.. ne biçim aile ilişkileri bunlar böyle..

mesaj tekrarı..

Eskiden yoktu şimdi var aldatılan annesi affetmis burda size laf düşmüyor ki. Annesi gibi sürekli eşini yönlendiriyorsun baba sevgisi yoktu ben alıştırdım. Pardom eşiniz daha 3 aylık dimi ilk defa babasını görüyor tanıyor. Babası tabiki arıycak ne yapacaktı sen git kavga et çek kapıyı çık başına birşey gelse baban ona hesap sorar ilk okul cagındaki çocuklar gibi iş yapıyorsun sonra şikayet ediyorsun valla agzım açık okuyorum.

Madem "baba ne alaka, sen niye eşimin babasını arıyosun?" diyemeyenin eşiniz olduğunu biliyosunuz neden ısrarla kpye suç buluyosunuz?
Suç kpde değil suç eşinin ailesinin yanında rezalet çıkaran sende ve seni onların yanında döven eşinde.Ya boşan ya da bu konuyu daha fazla kurcalama.Sen zararlı çıkarsın, akışına bırak.

napıcam çok caresızım. kayınpederımle eşimin fazla görüşmesını ıstemıyorum.çunku babası eşime yön veriyor.

Kayınpederine kadar olaydaki herkes sanki ergen. Biraz sakin olun oturup düşünün bi ya. Herkes ne meraklıymış hemen boşanmaya kavga etmeye dedikodu yapmaya. Sakin olmayı öğrenin.

bu iş nereye gider?

napıcam çok caresızım. kayınpederımle eşimin fazla görüşmesını ıstemıyorum.çunku babası eşime yön veriyor.
Hala aynı kafa. Baba oğulu ayırma çabası. Yahu eşin tutup babanla görüşmeni istemiyorum seni yönlendiriyor borcunu ödemek için altınları bile verdirdi sana dese kıyamet koparırsın. Şenin derdin ne kıskançlık nede başka bir şey. Sen eşini ailesinden uzaklaştırmak istiyorsun ama nu ancak sana zarar verir.

Olayda birden fazla haya var. Ilk olarak evlendiginizde karsidaki insanin hayati bitti diye dusunmeyin. Kendi ozel cevresi illaki vardir. Tam tersi olsaydi burada kocam disari cikmama izin vermiyor beni boguyo diye konu acardiniz.
Ikinci olarak ailenin yaninda kavga ederk onlara laf soyleme hakki vermissiniz. Ozelinize karismalarini istemiyosaniz yanlarinda kavga etmeyeceksiniz. Sonra isler sarpa sariyo. Aileler karisinca daha da karisiyo ornekteki gibi. Bence boraz rahat olun. Sorununuz oldugunda esinizle uygun vakitte konusun.
Son olarak olan olmus akisina birakin. Esinizle arayi bulmaya bakin

napmam lazım.bn ınsan gıbı aradım açmadılar. ve babası eşime akıl veriyor.bu bana çok yanlış geliyor.yok parasını sana versın falan demeleri.çunku aynı seyı kayınpederım bana söyledı verıyor musun dedı ordan anladım.anladınız mı? tamam eşımı sıkmam çok yanlış.ama orda kı cevresıne güvenmıyroum arkadaslarına güvenmıyorum bu yuzden boyleyım. ve zamanında babası annesını çogu kez aldatmıs boşanmışlar,şimdi aynı seyı eşime mi yaptırmaya çalışıyor dıye dusunmeye basladım? gerçekten bakın neler düşünüyorum ya

O kadar yazdim ama size ne dense bos bence. Arkadaslariyla gorusmesin babasiyla gorusmesin. Ayni muamele size yapilsa ortaligi yikarsiniz.

peki şuan nasıl yol izlemeliyim. aradım annesı ve babası açmadı. sırf iyi niyetimden konuşmak için aradım. şimdi eşime ne demeliyim. ne yapmalıyım. ama eşiminde herseyı babsına anlatması sızce normal mi?

baba oğul arasını açma gibi bişeyim olsaydı eşimle babasını barıstırmazdım. bakın yanlış anladınız. zaten eskıden eşim babasıyla pek iyi değildi.evlendıkten sonra babasıyla arasını ben yaptım. şimdi de hislerime göre babası eşime akıl veriyor evliliğimizle ilgili. kuşkularım bu yönde.ben buna engel olmak istiyorum ? bunu soruyorum ? eşim babsına benım aıleme karısma demelı ?

Maaşını eşine vermeye kıyamıyorsun ama eşine sormadan gizlice altınları babana veriyorsun bencil birisin yazık eşine

Noktalama işaretletlerinden anladığım kadarıyla adamı bayağı boğmuşsunuz, gereksiz şeyleri kendinize dert etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…