eşim ve ailesi

Allahtan kork be kardeşim daha ne yapacaksın
altınları al babana ver eşine söyleme bile bu hırsızlık
Adamın arkadasına karıs
Babası ile görüşmesini engelle
Allah düşman başına vermesin
esımın babasıyla görüşmesini engellemıyorum. babası çok sinsi bi adam.zamanın da kayınvalıde mı aldatmıs biri.eşime akıl veriyor.parasını sana getırsın versın dıyor.normalde eşimle babasının arasını çok iyi değildi.eskiden babasıyla annesı ayrıydı bundan 15 sene öncesi.sonra barısıyorlar.eşimi babannesı büyütmüş.hep ona alışmış.baba sevgisi pek yoktu eşimde.ona ben alıştırdım.kötü biri değilim ben.babasının babamı aramasına canım sıkıldı.eşim orda diyebilirdi baba karısma dıye ? sorun bu ?

Sizin takilari habersiz vermeniz kadar tuhaf.Demekki parayi babaniza degil evinize harcayin istiyorlar.
Altinlari verirken esinize soyleseydiniz neden gizli is cevirdinizki guveni kalmaz kimsenin size.
sonradan soyledım.bASTA soyleyemedım çekındım.babam küçük düşücek diye.yoksa baska niyetım yok

Eşinizin babasıyla görüşmesini engellemeye hakkınız yok, onlar baba oğul elbette görüşecekler, aynı şeyi eşinizin size yapsa kıyamet kopardı değil mi?
Eşinizi boğmaya da hakkınız yok, onla görüşme, dışarı çıkma gibi kısıtlamalar yapamazsınız, takılarınızı da babanıza verecekseniz eşinizle konuşup ortak karar alarak vermeliydiniz, evlilikte benim param, benim altınım gibi şeyler olmaz, olursa o evlilik yürümez, ben değil biz demeyi öğrenmelisiniz.
Sizin paranıza gelince eşinize vermek zorunda değilsiniz tabii ama kazanılan paralar ortaya konup bütçe planlamasını birlikte yapmalısınız.

evet fitili ben ateşledım.ama napıyım kıskanıyorum bu yuzden çok boguyorum.gercekten bunu yenmem lazım. ama orda da arkadslarıyla oturunca bazen içiyorlar ???

Ya kac yasindasiniz Allah askina.bu ne bicim evlilik. Buyuklerin yaninda nasil bosancam dersin. Azcik akil...... boyle evlilik olur mu....

kendımı nasıl düzeltmem lazım. şuan kayınpederim ve kayın valıdem benım telefonlarımı açmıyor.insan gibi arayıp konuşayım dedım alttan alayım.ama açmadılar. nasıl bir politika yapmam lazım

evlendıgımden berı çok agrasif,sinirli.herkesı tersleyen ınsan oldum. sinirli oldugumda agzımdan çıkanı kulagım duymuyor.tek sorun ben mıyım pekı? kayın pederimin babamı araması çok mu normal ? orda eşim diyemez miydi baba sana ne oluyor karısma diyemez mıydı? ben eşimle kavgalıyım daha cok tartısmamak ıcın evden cıktım.benı ılk arayan kayın pederım.10 dakıka ıcınde gel gelmezsen babanı arıcam dedı ve aradı. bu çok mu normal ALLAh askına? o sırada esımde yanındaydı babasının.

Esiniz arasin size yasattigimiz huzursuzluk icin esim ozur dilemek istiyor desin telefonu size versin.Ve bir daha asla esinizin arkadaslarina karismayin ve baskalari yaninda tartismayin.

bbasına kızması gerekmıyor mu neden karsı tarafı arıosun dıye ????*
sen rest çekmişsin aileme giderim diye, onlar da güle güle demiş o yüzden. artık istenmiyorsun.

peki napmalıyım? ama eşimle bbsının arasının çok ıyı olmasını artık ıstemıyorum.çnku eşimin bbsına herseyı anlattgını bbsının da ona akıl verdgını düşünüyrm.
niye? eşin akılsız mı? en fazla bu kadınla ömür geçmez diyordur ki, haklı.

Esiniz arasin size yasattigimiz huzursuzluk icin esim ozur dilemek istiyor desin telefonu size versin.Ve bir daha asla esinizin arkadaslarina karismayin ve baskalari yaninda tartismayin.
tamam özür diledim varsay. babası babamı arayıp erkek adam evıne bakıyorsa içki de içer hovardolukta yapar demesıne ne olucak peki?benım babamı boşansınlar dıye aradıgında bunu de demiş ama

Herkesin herşeye karismasini istemiyorsanız başkalarının yanında ozelinizi konusmayacaksiniz tartismayacaksiniz. Eşini çok sıkma benim eşim de memleketine gittiğinde hiç evde durmaz çok sıkılıyorum bende oraya gidince yalnız kalıyorum hatta çok kavgalar da ettik bu yüzden ama kavgayla çözülmüyor maalesef. Önceki konularimda yazmıştım hatta bende. Eşini rahat bırak oraya gidince dişini sık ne kadar zor olsa da senin için idare et senede bikac sefer gidiyosunuzdur zaten onda da musade et madem normal zamanlarda çıkmıyormus..

+1

takıları verdım evet ama babamın borçları vardı.düşünsene çalışıyorsun maasını gelip eşine veriyorsun.bı kadın olarak tuhaf degıl mı ?
tuhaf olan sen eşinin her şeyine karışırken, onun arkasından iş çevirmen. takıları vermeden önce haber vermeliydin.
sen kendi ailenle planlar yaparken, kocan yapınca niçin zoruna gidiyor?

Eşinizi bunaltmaktan vaz geçin artık bir gün yetti artık dediğinde geri dönüşü olmayabilir. Ayrıca güvenini de yitirmişsiniz. Ondan özür dileyin ve bundan sonra gizli hiçbir şey yapmayacağınıza onu sıkmayacağınıza söz verin ama dil ucuyla olmasın yürekten gelerek söyleyin ve uygulayın. Eşiniz de bir daha asla el kaldırmayacağına dair söz versin. Beraberce beyaz bir sayfa açın ve olanları geride bırakın. kv ve kp le ilgili sorunları zamana bırakın. onların yanında tartıştığınız için kendilerince karışmak durumunda kalmışlar. Söylediklerini de cahilliğine verin. Sizin iyi olmanız onlara da olanları unutturacaktır.

Hatalisin canım ya kusura bakmada kimsenin hoşuna gitmesi kadar sklmak bunaltmak falan herkes rahatsız olur sen üstüne düştükçe senden kacar şehir değiştirdi benim için diyosun demekki ozluyo arkadaslarini her hafta gidiyo değilsinizdir birakta görsün ne var bunda ne yaptığını da biliyommussun iste ayrıca tamam olmamış kv kp yanında tartismanizda aramaktada ısrarcı olma aramissin iste bi kere kendileri bilir adamida bu kadar boğma bırakta seni de ozlesin özlemeye firsati olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…