esımın babasıyla görüşmesini engellemıyorum. babası çok sinsi bi adam.zamanın da kayınvalıde mı aldatmıs biri.eşime akıl veriyor.parasını sana getırsın versın dıyor.normalde eşimle babasının arasını çok iyi değildi.eskiden babasıyla annesı ayrıydı bundan 15 sene öncesi.sonra barısıyorlar.eşimi babannesı büyütmüş.hep ona alışmış.baba sevgisi pek yoktu eşimde.ona ben alıştırdım.kötü biri değilim ben.babasının babamı aramasına canım sıkıldı.eşim orda diyebilirdi baba karısma dıye ? sorun bu ?Allahtan kork be kardeşim daha ne yapacaksın
altınları al babana ver eşine söyleme bile bu hırsızlık
Adamın arkadasına karıs
Babası ile görüşmesini engelle
Allah düşman başına vermesin
sonradan soyledım.bASTA soyleyemedım çekındım.babam küçük düşücek diye.yoksa baska niyetım yokSizin takilari habersiz vermeniz kadar tuhaf.Demekki parayi babaniza degil evinize harcayin istiyorlar.
Altinlari verirken esinize soyleseydiniz neden gizli is cevirdinizki guveni kalmaz kimsenin size.
evet fitili ben ateşledım.ama napıyım kıskanıyorum bu yuzden çok boguyorum.gercekten bunu yenmem lazım. ama orda da arkadslarıyla oturunca bazen içiyorlar ???Çok sacma sapan seyler olmus.
1 kere neden bunaltiyorsun. 2. El kaldirmasinfalan hic hos segil. Dovme potansiyeli var. 3. Kayin oederin sanki bosanicam kelimesini duymayi dort gozle bekliyormus gibi. Yememis icmemis babana yetistirmis. O da ayri bir densizlikm insan bir ortami yumusaltmaya calisir arayi bulur. Ne o dundne razi gibi.
Birde kalkip ben olsam doverdim demeler.
4. Sinirle boaanirim diyip durusan evliliginde bosanmaninda bir anlamini olmaz. Peşinden de gelmez.
5. Hepiniz cok tuhafsiniz. Cok ilginc bir hikaye olmus. Cok gereksiz kavga etmissin. Fitili sen ateslemissin.
merhaba arkadaşlar;benim büyük bi sıkıntım var.eşimi cok sıkıyorum asırı derecede boğuyorum dışarı çıkması konusunda.eşimle 1 yıldır evliyiz.eşimin ailesiyle farklı şehirlerde oturuyoruz.eşim benım için memleketini değiştirdi.kayınvalıdemlere gidince de eşim dsarı çıkmak arkdslarıyoa gezmek istiyor.bende arkdslarını pek sevmiyor.çok dısarda olmasını istemiyorum.ama normalde kendı evimizdeyken eşim çok dısarı cıkan biri değil.neyse kayınvalıdemlerdeyken kavga ettık herkesın içinde tabi eşimin tarafının yanında.eşim bana benı sıkıosun bogma benı yeter artık bunaldım tak dedı falan dedı.sonra bende bana bagırma boşanırım falan filan dedım.e tabı sınırlıyken üstüme yürümeler ve bana el kaldırdı.herneyse sonra ben evden çıktım.kendımı dısarı attım.dedım ben bosanıyrm bbmlara gidiyorum otobuse bınıp gtcem deyıp çıktım evden.sonra eşim arkamdan gelmedi.kayınpederim bn gıdınce babamı aradı bunlar anlaşamıyor boşansın dıye.sonra benı de aradı kayınpederim buraya gel nereye gıdıosun,gelmezsen bbnı ararım falan ddı.ama ztn aradı bbmı. herneyse snra bn tekrar gttm oraya.eşimle gene tartıştık.ve kayınpederim bnmle ayrı bı odada konustu.cocugu cok sıkıosun aynı seyı bnm karım bana yapsa boşardım döverdım onu dedı.herneyse sonra konu kapandı.biz ertesi günü kendi evimize döndük.ama eşim bbsı bbmı aradgı ıcın kendı babasına falan hıc kızmadı.normlde de eşim bbsını pek sevmezdi.evlendiğimizden beri hep bn bbsıyla arasını ıyı tuttum.şuan da da eşimin herşeyi bbsına anlattgnı dusunuyrm.ne yapmam lazım.ve kaynanamı aradım telefnlarımı açmadı aynı zmnda kayınpederimde.hanı dedım arıyım ara sıcak olsun.iyi dvranayaım dedım.napmam lazım.lütfen yardım.
Dogru degil yaptiginiz.Yine soyluyorum ozelinizi kari koca tartisin konusun baskalarinin onunde atip tutup tukurdugunuzu yalamayin.sonradan soyledım.bASTA soyleyemedım çekındım.babam küçük düşücek diye.yoksa baska niyetım yok
Esiniz arasin size yasattigimiz huzursuzluk icin esim ozur dilemek istiyor desin telefonu size versin.Ve bir daha asla esinizin arkadaslarina karismayin ve baskalari yaninda tartismayin.kendımı nasıl düzeltmem lazım. şuan kayınpederim ve kayın valıdem benım telefonlarımı açmıyor.insan gibi arayıp konuşayım dedım alttan alayım.ama açmadılar. nasıl bir politika yapmam lazım
sen rest çekmişsin aileme giderim diye, onlar da güle güle demiş o yüzden. artık istenmiyorsun.bbasına kızması gerekmıyor mu neden karsı tarafı arıosun dıye ????*
niye? eşin akılsız mı? en fazla bu kadınla ömür geçmez diyordur ki, haklı.peki napmalıyım? ama eşimle bbsının arasının çok ıyı olmasını artık ıstemıyorum.çnku eşimin bbsına herseyı anlattgını bbsının da ona akıl verdgını düşünüyrm.
tamam özür diledim varsay. babası babamı arayıp erkek adam evıne bakıyorsa içki de içer hovardolukta yapar demesıne ne olucak peki?benım babamı boşansınlar dıye aradıgında bunu de demiş amaEsiniz arasin size yasattigimiz huzursuzluk icin esim ozur dilemek istiyor desin telefonu size versin.Ve bir daha asla esinizin arkadaslarina karismayin ve baskalari yaninda tartismayin.
+1Bunu yazmam belki yanlış olacak, önyargılı davranmış olacağım ama, olayı nasıl anlatırsanız anlatın, üslubunuzdan mıdır, yazım şeklinizden midir nedir? Sizden hiç pozitif enerji alamadım, sizi mantıklı, olgun, aklı başında bulmadım.
Zihnimde biraz cazgır, geçimsiz birisi olarak canlandınız. Üzgünüm.
Olayın geri kalanına yorum yapmayacağım ama sanırım eşinizin ve ailesinin yerinde olsaydım sizi geri döndürmeye çalışmazdım.
O zaman aramayin siz ariyorum acmiyorlar diye uzuluyorsunuz diye boyle dedim.tamam özür diledim varsay. babası babamı arayıp erkek adam evıne bakıyorsa içki de içer hovardolukta yapar demesıne ne olucak peki?benım babamı boşansınlar dıye aradıgında bunu de demiş ama
tuhaf olan sen eşinin her şeyine karışırken, onun arkasından iş çevirmen. takıları vermeden önce haber vermeliydin.takıları verdım evet ama babamın borçları vardı.düşünsene çalışıyorsun maasını gelip eşine veriyorsun.bı kadın olarak tuhaf degıl mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?