- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
Kizlar baslik nekdar dogru oldu bilmiyorum.. sorunum soyle esimin annesi vefat etmis babasi sagir dilsiz ve gormuyor birde abisi var evli.. biz 8 aylikevliyiz babasi bir gun abisinde yenek yiyor bir gun bizde ama ototurduğu ev farkli. Biz hem babasi gozumuzun onunde olsun dye abisi ve biz ortak apartman yapmaya karar verdik vir evleri vardi satildi arsa alindi evin bizz eltimle bilezillerimizi verdik... ama evin % 70 i bitince ev kredisi ceklicek tabi bu surecte biz dugun takilarimizi ustumuze takilan 7000 tl yide koyduk abisi koymadi oda dha 1.5 yillik evli o dgun borcunu odedi takilariyla.. neyse esim dediki hiz takilarimizida koyalim kredi cekilince paramizi geri aliriz dedi fakat smdi ev btmek uzere ve cekilen kredi eve yetmediki biz 7000 tl paramizi nasil alicaz esim almicaz dedi.. abisi insaatta esime yardima gelmekte ble cekiniyor sanki evi sadece biz yaptiriyoruz btun sorumlulul bizde ben tamam dedim ama icimi yiyen bseyler var ben o parayla ustune ekleyip araba alicaktik kizlar ama simdi o para yok sadece bizim evimiz olsa alyansima kadar veririm ama ortak ve cekilen kredi babasinin maasiyla odenicek.. ve abisi cekilen krediden 1000 lira istyor evinin eksigi varmis ama biz alamiyoruz 7000 tl paramizi kizlar bunda haksizlik yokmu esim abisinin by hatalarini gormuyor hic bir laf ettirmiyor kizlar..