Eşim ve akrabası....

bana kadın huzur bozup bi şansımı deneyeyim diye uğraşmış gibi geldi nedense.
kv ile sorunlu değilseniz, eşinizin de aynı evde bulunan bir akrabaya böyle davranmayacağına inanıyorsunuz sorun kadının zıpçıktılığı sanki.

evet bu olay üzerine kv ve eşin tutumları önemli.
sinek küçük ama mide bulandırır. mesafe koymaları ve eve almamaları lazım.

Kadın bahsettiğiniz özelliklerdeyse iftiradır ama ben bir erkek olsam ve böyle bir taciz iftirasına uğrasam konuyu bu kadar çabuk kapatmazdım gerekirse mahkemeye taşırdım

Eşinizin karakterini, huyunu biliyor olmalıydınız. Net bir şekilde 'öper evet' ya da 'öpmez hayır' diyemiyorsanız birbirinizi tanıyamamılsınız. Tanıyamamışsınız dedim çünkü eşiniz gerçekten dürüst bir karakterse ve siz şüphe duyup huzuru bozduysanız, karaktersiz iftiracı insanlar her daim olacaktır. Bunu yapmıştır diye düşünmeniz için adamın mutlaka bir yanlışını görmüşsünüzdür.

Kadin anlattığınız karakterde bir insansa eşiniz onu öptüğünde karşılık verir ve ilişki başlar size herhangi bir haber gelmezdi...sonucta eşinizin yakışıklı olduğunu söylemiş,beğenisi var yani adamı kaçırmaz... yaptığı şeyin amacı eşeğin aklina karpuz kabuğu getireyim de adamı ağıma düşüreyim olabilir.

Zorla mı öpmüş?Kadın sallamış kafasından eşinin de kafasına böyle bir şey sokmuş böylece.Sonradan niye reddediyor ki.Tehlikeli kadın.

Yalniz kalma durumları oldu mu? Ev malikane değilse o durumda illaki birisi görürdü. Hem bir anne böyle bir şey duysa gelinine duyurmadan söyler oğluna. Açıp da gelininin yanında söylemez. Bu durum danışıklı dövüş gibi geldi bana. Hem kaynanada hem de akrabada numaralar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…