Eşim ve Anlamsız Şiddeti !!!

0xyqen

' Lı...
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
30
18
3
Mrb Arkadaslar. 1.5 senelik evliyim. Evdeyim suan calismiyorum. Esimle severek evlendik. Bir ara isleri ters gitmisti ama toparlandik. Suan hiç bir sorunumuz yok. Evlenmeden once hic boyle degildi. Eger en ufak bisi gorseydim kesinlikle sevgimi icime gomer evlenmezdim. Benim sorunum tartistigimizda (duzgun, kışkırtmadan cevap bile versem) ya uzerime yuruyor ya da bogazimi sıkıyo, kollarimdan tutup sarsiyo, ensemden, çenemden tutuyo cevap vermiyim diye. Yada sinirini cikartiyo kendi capinda. Ya çok aciz benimle duzgun konusamayacak kadar. Ayrica sudan sebepler yuzunden 3 kere tokat atmisligi vardir. Ailesi de hep tartisirlar, bagirir cagirirlar bi konu olsun duzgun konusamazlar oyle yani. Bizim aile cok kibardir kimseyi kirmazlar, kavga gurultu hic bilmem. Ben el bebek buyudum, kimseyi kirmam, ince dusunurum o sekil yetistim. Çozemiyorum icinden cikamiyorum. Cok sıkılıyorum cok. Yaninda hic konusmuyorum bu ara. Eve gelince resmen enerjim düşüyo. Kaldiramiyorum. Cok mutsuzum. Hic istemedigim halde Bosanmayi bile dusunur oldum bu sira. Psikiyatriye bile gitmeyi dusunuyorum. Esimle gitmem lazim ama hic teklif etmedim. Beni gercekten cok seviyo biliyorum kendi de soyluyor ama bu nasil sevgi oluyo ben anlamiyorum. Neden yaptin vurdun dedigimde de bi anda oldu tutamadim sinirleniyorum diyor. 2 ayda bir bu sekilde yasiyoruz evlendigim ilk aylardan beri ve esimi bana karsi o sekilde gormek beni oyle cok uzuyor ki, benim sevdigim evlendigim kisi nasil bu olur diyorum, hayretler icerisindeyim.
Sizce ne yapmaliyim? Ailesinin egitemedigi bir insani ben egitebilirmiyim?
Nasıl çözmeliyim? Şimdiden teşekkurler.

Esin psikiyatriye gidip ofke kontrolu icin tedavi gorsun

Böyle olduğunu bilsem evlenmezdim demişsiniz başta sonlara doğru hiç istemediğim halde boşanmayı düşünür oldum demişsiniz. Bir tutarsızlık var bu iki cümlede
Kendinden sogutmaya basladi beni. Cok itici olmaya basladi. Ona gore sorun yokmus ben buyutuyormusum

Böyle olduğunu bilsem evlenmezdim demişsiniz başta sonlara doğru hiç istemediğim halde boşanmayı düşünür oldum demişsiniz. Bir tutarsızlık var bu iki cümlede
Siz birden fazla dil bildiginiz icin kafaniz karismis galiba bence gayet acik bosanmak istemiyor ama bosanmasi gerektigini biliyor.
Evlenmeden once de evlenmek istiyor ama siddet gorurse evlenmemesi gerektigini biliyor gibi.

Siz birden fazla dil bildiginiz icin kafaniz karismis galiba bence gayet acik bosanmak istemiyor ama bosanmasi gerektigini biliyor.
Evlenmeden once de evlenmek istiyor ama siddet gorurse evlenmemesi gerektigini biliyor gibi.
Aynen dostum anlamam için birkaç dilde daha yazmanız gerekli

1.anlamlı şiddet olmaz zaten. Şiddet başlı başına anlamsız
2.Keske esim beni seviyor vs yazmasaydın şimdi 100 tane sevgi tanımı okuyacaksın kolay gelsin
Kendisi diyor seviyorum diye. Nisanliyken inaniyordum ama suan inancim kalmamaya basladi zaten. Bana gore de seven insan kiyamaz sevdigine. Ben oyleyim sahsen. Ama o gaddar acimasiz ya.

Boşanmayı bile düşündüm nedir ya. Adamın cinnet geçirip seni öldürmesini mi bekliyorsun. Gerçekten tedavi görmezse canın çok yanar haberin olsun.
Zaten ben ona diyorum ya sen beni öldurucen ileride yada ben seni diye. Bilmiyorum nasil cozum bulmaliyim. Yada herkes kendi yoluna mi olmali.

Beni gercekten cok seviyo biliyorum kendi de soyluyor ama bu nasil sevgi oluyo ben anlamiyorum. Neden yaptin vurdun dedigimde de bi anda oldu tutamadim sinirleniyorum diyor.

Kesin seviyor kesin.

Ailesinin egitemedigi bir insani ben egitebilirmiyim?

Adami egitip ne yapacaksin. Sirke mi gondereceksin.

Kesin seviyor kesin.

Adami egitip ne yapacaksin. Sirke mi gondereceksin.
Mesela disarida kafasini kaldirmaz kimseye bakmaz etmez efendi biri hakikaten ama psikopatmi kendi icinde yoksa ailesi annesi genelde cocuklarini hep doverek buyutmus ondanmi kaynaklaniyor anlamiyorum.

adam size şiddet uyguluyor nasıl hala beni gerçekten çok seviyor diyebiliyorsunuz ya nasıl? azıcık kendinize saygınız olsun ya birazcık. seven adam niye şiddet uygulasın en ufak bir şeyde, hem niye çekiyorsunuz bunu mazoşist misiniz? boşanın yahu, boşanın kurtulun bu konuşmaktan aciz, şiddetle her şeyi şözebileceğini sanan insan müsveddesinden.

Seviyorum duzelir diye hic beklemeyin. Bir kere el kalktimi arkasi daha da siddetiyle gelir emin olun..

darp raporu alın öncelikle bulunsun,şikayetçi olmak zorunda değilsiniz rapor alınca ,eşinizi terapiye ikna edin ,
ikna olmuyorsa 1 daha ki sefere şikayetçi olun hakkında mahkeme kararı çıkınca tıpış tıpış terapiye gider ,
bugün enseden tuttu yarın tokat attı ,öbür gün tekme tokat dövse dayaktan ölseniz nolacak ,
ya çocuğunuz ona vursa naparsınız ,çocuğunuz yoksa lütfen yapmayın durum toparlanana kadar ,
asla buna izin veren bir anne olmayın

Deminde yazdigim gibi seven yapmaz zaten. Yada psikopat kendi icinde

Kendisi cok istiyor cocuk ama kesinlikle. Bu sekilde bir adama yapilmaz suan cocuk. Ve o cocuk nasil yetisir siz dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…