Eşim ve Anlamsız Şiddeti !!!

Bu kadar ayakları sağlam basan birisi boşanma davası açmayı düşünmüyor sanırım...

Siddet artarak devam eder. Bugun tartistiginizda tokat atip bogazinizi sıkan adam bikac ay sonra hirsini alamayip daha kotu yollara basvurur. Acilen ofke kontrolu tedavisi gorsun..normal degil. Beni seviyor demissiniz ama ofke aninda sevgi falan kalmaz bunu yapan adamin cok sevdigini dusunemedim. Seven karisina kiyamaz..

Eşiniz tedavi olmak zorunda.Bulundugunuz ilde sağlam güvenilir bi terapist araştırın randevu alın gidiyoruz deyin.
Gitmezse de boşanma davası açın.
Yapacak başka hiçbir şey yok.
Saydiklariniz çok ciddi şiddet asla kucumsemeyin .
Tabi uzun bi süre de asla çocuk yapmamak gerek.

Esin seni dovuyor ve sen hala esinin seni cok sevdigini soyluyorsun oyle mi? O zaman sorun ne canim bizden ne yazmamizi bekliyorsun? Size mutluluklar..

Kendimi anne babanızın yerine koydum da... kız vermişim ev vermişim... kızımı dövüyor evimde paşalar gibi yaşıyor. Hakaret bu. Nasıl böyle bişeyi sindiriyorsunuz ya koysanıza kapının önüne. İnsan olamamış aciz yaratıkları besliyorsunuz.

Düzelmez. Adamın normali bu... Öyle görmüş, öyle yetişmiş. Düzelmesi için tedavi olması gerekir ama büyük ihtimal kabul etmeyecektir. Senin ailenin diliyle onunki çok farklı. Çocuk olmadan koşarak kaç derim ben. Bu şekilde ömür geçmez, böyle baba olmaz, çocuğa yazık olur.

Batsin boyle sevgi ya sevmesin bu sekilde mumkunse.calisiyorsan arkana bakma kac calismiyorsan da acil ise gir kurtar kendini.

Ailesinden böyle gören birini eğitmeniz cok zor. Psikolojik tedavi ile belki öfke kontrolünü öğrenebilir. siz konuşmayın diye siddet uygulayan bir erkekle bir ömür gecer mi? Bir erkek bir kadına vurduğunda hep aklıma aynı sey geliyor. Erkeğe karşılık verebilecegi gücü olmayan, bu konuda aciz bir varlığa el kaldirmak. Cok merhametsizce. Halbuki bizim tek silahımız kelimelerimiz. Biz konusuyorsak onların da konusma yetenekleri yok mu?

Mesela disarida kafasini kaldirmaz kimseye bakmaz etmez efendi biri hakikaten ama psikopatmi kendi icinde yoksa ailesi annesi genelde cocuklarini hep doverek buyutmus ondanmi kaynaklaniyor anlamiyorum.

Ben tek seyi merak ediyorum size tokat atip caninizi yaktigi elini tekrar vucudunuzda gezdirdiginde ne hissediyorsunuz?

seven insan şiddet uygulamaz

Şiddetin anlamlisi olduğu an bosanin bari

Anlamsız şiddet nedir dayak yemek alışkanlık yapıp düşünce gücünü yok ediyo galiba

Şiddet'i o kadar normalleştiren kişiler var ki aklım almıyor cimciklemek bile şiddet gözüm de benim.
Ben mi çok abartıp , kabartıyorum bilmiyorum ama en aza dur denmezse bir şekil de daha yoğunu gelir her daim bunu bilir , bunu söylerim.
Kesinlikle bir bebek girmemeli bu durum da evinize , bebek ağladı mı vurup susturmaya kalkması içten bile değil , ne olacak tutamadı adam kendini sinirden bebekse bebekliğini bilsin der geçer , yapmayınız efendim bir tokatla boşanırsanız o erkekliğini nerde sinire harmanlayıp içi rahatlıyacak!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…