Estağfurullah :) böyle şeyler yaşamadım Allah da kimseye yaşatmasın ama uzaktan bir göz olarak bakıldığında ılımlı olunacaksa yapılması gerekenler bunlar. O duruma düşmeyelim ama allah korusun düşülürse de rabbim güçlü ve dik durmayı kendimize eziyet çektirmemeyi ve kıymetimizi bilmeyi nasip etsin. Allahın emanetine hıyanet eden bir adam için bu saydıklarımız bile fazla. Kızım olsa direkt boşanmasını isterdim.harikasınız keske hepimiz böyle güçlü olabilsek
rabbim kimseye ama kimseye göstermesin bende evlendiğimde 1 tokatına göz yumdum sinirlilik tir geçer diye...geçmedi hamileyken şiddet gördüm şimdi babasız bir evlat yetiştiryorumEstağfurullah :) böyle şeyler yaşamadım Allah da kimseye yaşatmasın ama uzaktan bir göz olarak bakıldığında ılımlı olunacaksa yapılması gerekenler bunlar. O duruma düşmeyelim ama allah korusun düşülürse de rabbim güçlü ve dik durmayı kendimize eziyet çektirmemeyi ve kıymetimizi bilmeyi nasip etsin. Allahın emanetine hıyanet eden bir adam için bu saydıklarımız bile fazla. Kızım olsa direkt boşanmasını isterdim.
kesinlikleŞiddet uygulayan adam tedavi edilebilir.Bunu söyleme sebebim eşinizin sakin kafayla konuşurken "ne var lan vurduysam karım değil misin vururum da döverim de" dememesi, "yanlış olduğunu biliyorum kontrolümü kaybettim" demesi.Bakın arada zihniyet farkı var.Gitsin öfke kontrolü tedavisine başlasın.İster darp raporu alın (sadece hastaneden rapor alın polise verip vermemek sizin tercihiniz) ister eve kamera yerleştirip kendisine o dayak anını izletin.Diyin ki ya şurda boğazımı sıkarken "kontrolü kaybetsen" beni öldürsen nolacaktı?Ya şurada "kendini tutamayıp" yumruğu indirdiğinde bebeğimiz olsaydı?Yaptığının ciddiyetini kavratın ve yardım almaya başlatın.Eğer yaptıklarını normal buluyorsa üzgünüm,yol yakınken boşayın
Canım benim sakın üzülme, geç de olsa yolunu ayırmışsın sanırım o koca müsvettesiyle. İnşallah çocuğunla çok çok çok mutlu huzurlu güzel bir hayatın olur. Evladını güzelce yetiştirir yeniden sever ve sevilirsinrabbim kimseye ama kimseye göstermesin bende evlendiğimde 1 tokatına göz yumdum sinirlilik tir geçer diye...geçmedi hamileyken şiddet gördüm şimdi babasız bir evlat yetiştiryorum
benim eski eşim sinir ucu lazer tedavisi bile gördü en fazla 7 ay sabrebildi ömürboyu onada para dayanmıyor bir insan neyse odur değişmez evladın olmadan yolunu ayır cunku canını alıp onun ellerine teslim etmek okdr zor bişi kii.....güzel dileklerin için teşekkr ederim arkadasım rabbim hepimize hayırlı güzel mutlu hayatlar nasip etsin kadınlara kalkan o eller kırılsınCanım benim sakın üzülme, geç de olsa yolunu ayırmışsın sanırım o koca müsvettesiyle. İnşallah çocuğunla çok çok çok mutlu huzurlu güzel bir hayatın olur. Evladını güzelce yetiştirir yeniden sever ve sevilirsinkonu sahibi sana da hepimize de ders olsun, tedavi olmazsa yolunu ayır kendini buna hazırla canım
Haklisiniz. EvetCanım benim sakın üzülme, geç de olsa yolunu ayırmışsın sanırım o koca müsvettesiyle. İnşallah çocuğunla çok çok çok mutlu huzurlu güzel bir hayatın olur. Evladını güzelce yetiştirir yeniden sever ve sevilirsinkonu sahibi sana da hepimize de ders olsun, tedavi olmazsa yolunu ayır kendini buna hazırla canım
ahh keşke değişsseler keşke ama okdr zor ki neolur kendini savun neolur sana 1 kez daha vurmasına izin vermeHaklisiniz. Evet
Zaten yardim da vukû bulmazsa sonumuz belli.Şiddet uygulayan adam tedavi edilebilir.Bunu söyleme sebebim eşinizin sakin kafayla konuşurken "ne var lan vurduysam karım değil misin vururum da döverim de" dememesi, "yanlış olduğunu biliyorum kontrolümü kaybettim" demesi.Bakın arada zihniyet farkı var.Gitsin öfke kontrolü tedavisine başlasın.İster darp raporu alın (sadece hastaneden rapor alın polise verip vermemek sizin tercihiniz) ister eve kamera yerleştirip kendisine o dayak anını izletin.Diyin ki ya şurda boğazımı sıkarken "kontrolü kaybetsen" beni öldürsen nolacaktı?Ya şurada "kendini tutamayıp" yumruğu indirdiğinde bebeğimiz olsaydı?Yaptığının ciddiyetini kavratın ve yardım almaya başlatın.Eğer yaptıklarını normal buluyorsa üzgünüm,yol yakınken boşayın
Eşinizin işi ne acaba? Böyle davranan kişinin işindede iyi olabikeceğini sanmıyorum. Acaba iş yerinde bazı şeyleri yutup acısını sizden mi çıkartıyor?Mrb Arkadaslar. 1.5 senelik evliyim. Evdeyim suan calismiyorum. Esimle severek evlendik. Bir ara isleri ters gitmisti ama toparlandik. Suan hiç bir sorunumuz yok. Evlenmeden once hic boyle degildi. Eger en ufak bisi gorseydim kesinlikle sevgimi icime gomer evlenmezdim. Benim sorunum tartistigimizda (duzgun, kışkırtmadan cevap bile versem) ya uzerime yuruyor ya da bogazimi sıkıyo, kollarimdan tutup sarsiyo, ensemden, çenemden tutuyo cevap vermiyim diye. Yada sinirini cikartiyo kendi capinda. Ya çok aciz benimle duzgun konusamayacak kadar. Ayrica sudan sebepler yuzunden 3 kere tokat atmisligi vardir. Ailesi de hep tartisirlar, bagirir cagirirlar bi konu olsun duzgun konusamazlar oyle yani. Bizim aile cok kibardir kimseyi kirmazlar, kavga gurultu hic bilmem. Ben el bebek buyudum, kimseyi kirmam, ince dusunurum o sekil yetistim. Çozemiyorum icinden cikamiyorum. Cok sıkılıyorum cok. Yaninda hic konusmuyorum bu ara. Eve gelince resmen enerjim düşüyo. Kaldiramiyorum. Cok mutsuzum. Hic istemedigim halde Bosanmayi bile dusunur oldum bu sira. Psikiyatriye bile gitmeyi dusunuyorum. Esimle gitmem lazim ama hic teklif etmedim. Beni gercekten cok seviyo biliyorum kendi de soyluyor ama bu nasil sevgi oluyo ben anlamiyorum. Neden yaptin vurdun dedigimde de bi anda oldu tutamadim sinirleniyorum diyor. 2 ayda bir bu sekilde yasiyoruz evlendigim ilk aylardan beri ve esimi bana karsi o sekilde gormek beni oyle cok uzuyor ki, benim sevdigim evlendigim kisi nasil bu olur diyorum, hayretler icerisindeyim.
Sizce ne yapmaliyim? Ailesinin egitemedigi bir insani ben egitebilirmiyim?
Nasıl çözmeliyim? Şimdiden teşekkurler.
Bayağı şiddetli seviyomus eşiniz.Kendisi diyor seviyorum diye. Nisanliyken inaniyordum ama suan inancim kalmamaya basladi zaten. Bana gore de seven insan kiyamaz sevdigine. Ben oyleyim sahsen. Ama o gaddar acimasiz ya.
Esine şart koşsan? Tedavi gormezse cocuk yapmayacagini filan soylesen, belki yola gelir, kabul eder.. Bosanmayi goze alamiyorsun, belli ki seviyorsun da.. O zaman elinden geleni (en azindan terapi aldırmak) yapmis ol, icinde pismanlik kalmasin.. Anlayacagi dilden gozunu korkutmak bile işe yarayabilir ama oylesi senin ne kadar içine siner?Kendisi cok istiyor cocuk ama kesinlikle. Bu sekilde bir adama yapilmaz suan cocuk. Ve o cocuk nasil yetisir siz dusunun.
İşi web tasarim. Bende bir kac defa soyledim. Is yerinde bisi oluyo herhalde acisini benden cikartiyorsun diye. Ne alakasi var diyor senin yuzunden oluyor sussan cevap vermesen bu duruma gelmeyiz diyor.Eşinizin işi ne acaba? Böyle davranan kişinin işindede iyi olabikeceğini sanmıyorum. Acaba iş yerinde bazı şeyleri yutup acısını sizden mi çıkartıyor?
Esine şart koşsan? Tedavi gormezse cocuk yapmayacagini filan soylesen, belki yola gelir, kabul eder.. Bosanmayi goze alamiyorsun, belli ki seviyorsun da.. O zaman elinden geleni (en azindan terapi aldırmak) yapmis ol, icinde pismanlik kalmasin.. Anlayacagi dilden gozunu korkutmak bile işe yarayabilir ama oylesi senin ne kadar içine siner?
Allah yardimcin olsun..
Eşime karsi sevgim gunden gune bitiyor ne yazik ki. Son çarem tedavi olmasi eger sonuc vermezse herkes kendi yoluna olucak.
Icine siner mi derken bunu kastediyordum iste.. Unutamaman ve soguman cok normal..Hani unutamiyorum bana yaptiklarini, yasattiklarini, iyi gunumuz bile olsa icimden o kareler canlaniyor, hep taze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?