Eşim ve anlayamadigim tavrı?

Biz de bazen 3-5 gün uzaklasiyoruz ama 1 hafta bile dayandigimiz olmadı esinizin size soylemedigi bir sorun bir şey olmali bence 6ay çok fazla
Sordum sorun nedir diye , oda ağız ucuyla bende anlamıyorum bisey mi var diyor. Dr a git diyorum kaçıyor. Yanı sanki karısı olduğunun farkında değil,yanınıza anladiniz mi ,erkek karısının bakışından bile bazen etkilenmez mi, kokusundan etkilenmez mi ,

Vallaha nasil yapacaginizi bilemedim cünki böyle bi durum duymadim..
Kendimden örnek verecek olursam biz en az haftada bir iliskiye gireriz bazen iki günde bi belli olmaz .. sarilip uyumayida yapariz ama yinede ne o ne de ben dayanirim ve onun okadar uzun süre cinsellikten mahrum birakmak istemem.. anlayamadimki sizin esinizin durumunu.. ne bileyim cogu erkek hergün olsa gocunmaz diye düsünüyorum... kadin doguma gitmeniz uygun olmaz ama belki psikologa gidin onun yerine bi anlatin durumu belki burdakilerden daha iyi bir cözüm yolu sunar veya en azindan sorunu anlarsiniz ona göre davranirsiniz belki..

Kadın doğum uzmanına anlatsam eşimi ister muayene için, ürolog da eşimi isteyecek, kendini tatmin ediyorsa bile bu da sıkıntı değil mi . Eşim cinsellik adına bakay konuşmuyor kaçıyor görmezden geliyor , sarılıp öpüp uyuyor, bu kadar yani .bu mu evlilik sizce
Yanlis yere cevapladim umarim görürsünüz baya bi yazdim ..

Vallaha nasil yapacaginizi bilemedim cünki böyle bi durum duymadim..
Kendimden örnek verecek olursam biz en az haftada bir iliskiye gireriz bazen iki günde bi belli olmaz .. sarilip uyumayida yapariz ama yinede ne o ne de ben dayanirim ve onun okadar uzun süre cinsellikten mahrum birakmak istemem.. anlayamadimki sizin esinizin durumunu.. ne bileyim cogu erkek hergün olsa gocunmaz diye düsünüyorum... kadin doguma gitmeniz uygun olmaz ama belki psikologa gidin onun yerine bi anlatin durumu belki burdakilerden daha iyi bir cözüm yolu sunar veya en azindan sorunu anlarsiniz ona göre davranirsiniz belki..gördüm çok tsk ederim. Işte bende bilemiyorum ki artık ya , insan nedne bu kadar uzak kalır ki

Sordum sorun nedir diye , oda ağız ucuyla bende anlamıyorum bisey mi var diyor. Dr a git diyorum kaçıyor. Yanı sanki karısı olduğunun farkında değil,yanınıza anladiniz mi ,erkek karısının bakışından bile bazen etkilenmez mi, kokusundan etkilenmez mi ,
Yani öyle tabi... en iyisi dr a gitmesi kendide ardik anlamali bi sorununun oldgunu

Evlilikte herşey değil ama çoğu şey cinsellik.. Bilmiyorsa niye evlenmiş bu adamcağız :KK51:
Cinsellik olmadan çocuk nasıl olacaksa o_O

Yalnız bir problem yokken yapmadin diye sizi suçlamış ve çocuk gibi önemli bir konuyu dahi askıya almışsa bu bir sağlık sorunu olabilir kii sizde tahmin edersinizki erkekler bu gibi konularda bir problemleri olduğunu kendi kendilerilerine bile kabul etmezler ilk yapacağınız şey eşinizi doktora gitmesine ikna etmeniz. Diğer ihtimal ise yanlis anlamayin ama ya baskasiyla görüşüyor olabilir yada kendi kendini tatmin ediyor olabilir 6 ay gibi bir süre nasıl dayanıyor yoksa

Ama o anlamıyor, konuşmuyor bile . Kapatmaya görmemeye çalışıyor . Ama telefonda arkadaşlarıyla surekli geyik muhabbetini daha çok önemsiyor . Habi yani onlarsiz olmaz .
Yani bi sorun var ortada o da kaciyor belli... yoks niye sürekli telefonda takilsin... ben esimi uyaririm birakir cogunlukla telefonu... bi de söyle deneyin üstüne varmayin ve günde bi kahveyi beraber göz göze icin yani telefon yok bisey yok normal sohbet edin bugün ne yaptin fln filan hos konulara girin ... belki öyle samimi davraninca zamnla dili acilir ve size anlatir sorunu.. bi de yatakta yatarlen dikkat edin en azindan ayaginiz ayaginiza deysin bu cok önemliymis birbirine sürekli dokunmak ille cinsellikle dokunmak deyil icten bi sarilma yatarken sarilarak uyuma veya size yakin yatmasi veya size yapisik yatmasi hic olmadi dedigim gibi bi sekilde uyurken onda olsun ayaginiz veya eliniz... belki kahve konusuda ise yarayabilir.. yani sigara iciyorsa balkonda beraber yok icmiyorsa oturma odasinda tv kapali teller bi kenarda oraya gitmesin akli.. insAllah ise yarar biraz sabr gerektirir ama

Yalnız bir problem yokken yapmadin diye sizi suçlamış ve çocuk gibi önemli bir konuyu dahi askıya almışsa bu bir sağlık sorunu olabilir kii sizde tahmin edersinizki erkekler bu gibi konularda bir problemleri olduğunu kendi kendilerilerine bile kabul etmezler ilk yapacağınız şey eşinizi doktora gitmesine ikna etmeniz. Diğer ihtimal ise yanlis anlamayin ama ya baskasiyla görüşüyor olabilir yada kendi kendini tatmin ediyor olabilir 6 ay gibi bir süre nasıl dayanıyor yoksa
Başkası olma ihtimalini pek düşünmüyorum,ama adam beni erkek gözüyle de ki bakmıyor onu anlamadım ya i

Yani bi sorun var ortada o da kaciyor belli... yoks niye sürekli telefonda takilsin... ben esimi uyaririm birakir cogunlukla telefonu... bi de söyle deneyin üstüne varmayin ve günde bi kahveyi beraber göz göze icin yani telefon yok bisey yok normal sohbet edin bugün ne yaptin fln filan hos konulara girin ... belki öyle samimi davraninca zamnla dili acilir ve size anlatir sorunu.. bi de yatakta yatarlen dikkat edin en azindan ayaginiz ayaginiza deysin bu cok önemliymis birbirine sürekli dokunmak ille cinsellikle dokunmak deyil icten bi sarilma yatarken sarilarak uyuma veya size yakin yatmasi veya size yapisik yatmasi hic olmadi dedigim gibi bi sekilde uyurken onda olsun ayaginiz veya eliniz... belki kahve konusuda ise yarayabilir.. yani sigara iciyorsa balkonda beraber yok icmiyorsa oturma odasinda tv kapali teller bi kenarda oraya gitmesin akli.. insAllah ise yarar biraz sabr gerektirir ama
Ben kısmen de olsa , bunlarinyaptim zamanında. Yanı tel eline alma bi bırak dedim , o an birkaiyir ama kafa hala başka şeylerde. He konuştuğu kişler de erkek arkadaşları ve erkeklerin klasik geyik muhabbetleri . Hatta az önce anne yaptım içtik, ama aynı şey eşim çok romatik adam değil.ama yaparkenki bahsettiklerini yapıyor. Sarılıyor dokunuyor. Ama nedense binerkeknolaeak düşünsek duramaz diye baksaknolaya , ondan öteye gitmiyor adam o isteği gezilerinde göremiyorum.

Ben de yaklaşık iki yıldır evliyim. Eşimle halen cinsel hayatımızı oturtturamadık. İş stresi, aramızdaki tartışmaları sebep gösterip o yüzden isteğim azaldı dedi. Fakat ben anlayamıyorum. Yeni evli bir çiftiz ve cicim ayları diye bir şey yaşamadım. Ortalama ayda 1-2 kez yapıyoruz. Gel psikoloğa gidelim dedim yok dedi sorunum yok. Tuhafıma gidiyor. Açıklamadığı bir şeyler var sanki ama kaç defa konuştuk herşey yoluna girecek deyip duruyor.

Ben de yaklaşık iki yıldır evliyim. Eşimle halen cinsel hayatımızı oturtturamadık. İş stresi, aramızdaki tartışmaları sebep gösterip o yüzden isteğim azaldı dedi. Fakat ben anlayamıyorum. Yeni evli bir çiftiz ve cicim ayları diye bir şey yaşamadım. Ortalama ayda 1-2 kez yapıyoruz. Gel psikoloğa gidelim dedim yok dedi sorunum yok. Tuhafıma gidiyor. Açıklamadığı bir şeyler var sanki ama kaç defa konuştuk herşey yoluna girecek deyip duruyor.
Aynen işte. Bizimkinizin de olsa sorunun olduğunu ilk tartışmamızda kabul etti gibi , fakar dr deyince ben diyemem dr a dedi . Ve başka da hiç ağzını açmadı konunun , bazen susuyorum bakıyorum bahseder mi diyen,yok ağzını bile açmıyor. Sanki normal gibi herşey davranıyor. Napacagimi bilmiyorum

iyide zaten aranızdaki sorunları çözmeden çocuk yapmamanız iyi olmuş.aranızdaki bozukluk daha da derinleşecekti yoksa e bir de çocuk olunca ee ayrılamayız düşüncesi binecekti.bence önce aranızı halledin

Evet aynen. Ben açık açık eşime söyledim. Cinsel hayatımızı oturtmadığımız sürece bebek yapmak istemiyorum. Kadınlığımı yaşamak istiyorum önce. Çünkü bebek olduktan sonra cinsel hayat bir süre kenara koyulacak. Zaten yoktu iyice yok olacak. O yüzden biraz birbirimize odaklanalım dedim. Tabi zoruna gitti ama yapacak bir şey yok. Halen anlamış değilim neden 2 yıl kaybettik. Başka kadın var mı diye sordum yemin etti ki yok, ki çoğunlukla benimle akşamları zaten. Sağlık sorunu olabilir diye düşündüm ama bilmiyorum. Bakalım, hayırlısı neyse o olsun.

Evet aynen. Ben açık açık eşime söyledim. Cinsel hayatımızı oturtmadığımız sürece bebek yapmak istemiyorum. Kadınlığımı yaşamak istiyorum önce. Çünkü bebek olduktan sonra cinsel hayat bir süre kenara koyulacak. Zaten yoktu iyice yok olacak. O yüzden biraz birbirimize odaklanalım dedim. Tabi zoruna gitti ama yapacak bir şey yok. Halen anlamış değilim neden 2 yıl kaybettik. Başka kadın var mı diye sordum yemin etti ki yok, ki çoğunlukla benimle akşamları zaten. Sağlık sorunu olabilir diye düşündüm ama bilmiyorum. Bakalım, hayırlısı neyse o olsun.
Sizde de mi.aynı sorun. Ya benimki konuşmayı bile kabul etmez . Sürekli laf söyleyerek beni bastırmaya çalışır. Biz eşimle oturup da bisey konuşamayız

doktora gidip diyemem dedigine gore cinsel isteksizlik var 6 ay degil 6 hafta bile öldürsen durmaz bir erkek doktora gitmeniz lazim boyle olmaz

Back
X