- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında babam çok seviyor eşimde öyle baya iyi anlaşıyorlar, bunu eşimede söylüyorum ama adam inat işte bir türlü anlatamıyorum.Kız aileleri özellikle babalar genellikle damat evinde kalmak istemezler duygusal nedenlerle. Bunu eşinize bir hatırlatın.
İyi de annenlerin az kalması normal de senin çok kalman abartı değil mi?Bende sizle aynısını düşünüyorum çok abartıyor dedim yani annemin evi gider istediğim kadar kalırım hatta eylül seminerini bile orda almayı düşünüyorum sende izinde gelirsin dedim, gelmem gelirsemde annenglin yaptığı gibi en fazla 2 gün kalırım dedi. Yine bi ton tartışma yaşadık sonra ben bayramda kendi annemgile gidecem dedi bende güle güle git dedim sen benim anneme tavır yaparsan bende senin annengile gelmiyorum dedim.
Çünkü annemler sık sık gelemiyor okul varken ben izin alamıyorum ancak bu dönemde gidebilirimİyi de annenlerin az kalması normal de senin çok kalman abartı değil mi?
Eşin seninle beraber kalacak bile olsa insan niye evini yurdunu uzun süreli bırakır ki?
Benimkiler de kalmaz amarahatsız etmek istemedikleri için. Ayrıca uzun kalacaksam eşimle giderim onu bırakıp gitmem uzum süreSelam kızlar, aslında bana göre ufak ama eşime göre büyük bir sorun gibi gösteriyor. Eşim çok inatçıdır, olay şu şekilde gelişti: Annem ve babam şehir dışındalar ve babamın bir iş vardı bize geldiler işini halletti ve hafta sonuda kalın dedik ama kalmadılar, eşim buna çok bozuldu ki çünkü bu annemlerin bize gelip 2 günden fazla kalmama durumu sadece bu olayla sınırlı değildi hep yapıyorlardı. Ben öğretmenim malum yaz tatili ve 2 3 haftalığına annemlere gidim dedim çünkü çok özledim onları, eşime söyledim kıyamet koptu, annenler gelip 2 gün zor kalıyor sen gidip haftalarca kalacaksın, onlar seni özlese gelir vakit geçirir ama gelip hemen gidiyorlar, sen beni burda yalnız bırakıp annenlere gidiyorsun vs vs bir sürü şey söyledi çok çıkmazda kaldım eşim tavır koyuyor annemde ses çıkarmıyor o da farkında olayların ne yapacağımı bilemedim
Herhalde sık sık görüşülmeyecek.Çünkü annemler sık sık gelemiyor okul varken ben izin alamıyorum ancak bu dönemde gidebilirim
Herhalde sık sık görüşülmeyecek.
Artık herkesin ayrı bir hayatı var.
Çocuk değilsin ki arkadaşım,okullar tatil oldu,annemlere gideyim,kalayım,uzun kalayım vs.
Ben eşinizin tavrını yersiz buldum kimisi geliyor gitmiyorlar diye şikayet eder sizin ki de geliyorlar da çok kalmıyorlar diye kin gütmüş iyi de neden altında art niyet arıyor ki eşiniz? Benim ailem de bize gelirler 2 gün kalırlar yalvar yakar oda üçüncü günü hayatta durmazlar giderler bazı aileler böyle fazla durup sıkmayalım ya da rahatsız etmeyelim diye düşünebilirler eşinizin size onlar seni özlemiyorlar sen beni bırakıp gidiyorsun demesi bana biraz saçma geldi herkesin kendi fikri kalmak istemeyebilirler, 2 gün durmak isteyebilirler illa altından kötü bişey çıkartmak için çabalamaya gerek yok![]()
O zaman mevzu anne babanın kalıp kalmaması değil seni kıskanması. Eğer oraya giderken çok mutlu gidip çok mutlu dönüyorsan bunu takmıştır kafaya. Aynısından bir tane de bizim sülalede var da. Adam karısına " sen akrabalarında olduğun kadar evde mutlu değilsin" deyip burnundan getiriyormuş.Evet onuda söyledi beni istemiyorlarmı ama öyle bir şey yok hatta sonra annem aradı konuştular ama baya tavırlıydı anneme, annemde üzüldü işte bu dönemde gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum gidersen bende izin alıp ayrıca tatile çıkarım dedi sen beni bırakıp gidiyorsun bende seni bırakırım dedi