eşim ve annem

Esin parktami arabadami herneyse orda yatarken, sen naptin ?
Normal bi sekilde evde yatmaya devammi ettin ??
Annenin yaptigi hos degil, ama esinde fevri davranmis,
ikisiylede konusup arayi bulman gerekir,
ayrica ikisininde arasi bozukken esinle annenlere gidip kalmaya calismanda büyük cesaret isiymis,
sonunun iyi olmiyacagi belliymis.. üstelik anneninde psikolojik rahatsizligi varken.
Annenle konusup, acilen dönmen gerektiginizi söyliyerek evinize gitmek en dogrusu olcak sanirim

Anneniz icincok gecmis olsun. Size de allah yardim etsin.
Benim ailemde de var boyle bir rahatsizlik. Bayramgunu kapiya gelenibile cevirebilir.. Yasadigimiz icin biliyorumve anliyorum. Esimle yeni evlendigiizde onu ziyarete giderken esimi uyardim. Ters bir durum olursa diye haberin olsun dedim. .. Hersey beklenir cunku..
Burda yapmaniz gereken annenizintedavisiyle ilgilenmek ilaclari duzenli kullanmasini saglamak.
Esininiz hicbir konuda annenize karsi sorumlu degil. Buna ragmen oldukca anlayisli oldugunu dusundum ki; esime sonuna kadar hak veriyorum diyorsunuz.. Gonul ister ki esiniz deailenizle iyi olsun,muhabbetleri olsun.. Insallah annenizin tedavisiyle bu da mumkun olabilir..
Bence esinizle donun fakat annenizle aranizi da bozmayin, mesafe koymayin anneniz biraz duzelene kadar yanliz gorusun..

yorumlarınız için çok teşekkürler
çat kapı gitmememiştik geleceğimizden haberleri vardı bebeğim hasta oldu onu doktora götürdük o yüzden geç kalmıştık onlarda yatalı 5-10 dk falan olmuş.
şuan evime geri döndüm eşim aileme mesaj attı boşanıyoruz diye ailemle konuştuk ve eşini seviyorsan git dediler 10 saatlik yol, yol masrafı ve ailesiz geçirelecek bir bayram..üzgünüm ama ne yapalım herşey istediğimiz hayal ettiğimiz gibi olmuyor..hatalarımızın yanlışlarımızın bedelini bir şekilde ödüyoruz işte..

biri annene dur demeli.... eşinin hatalarını bilmiyorum ama en azından bir daha yapmamaya söz vermiş...evine dönmen iyi olmuş ... senin yapabileceğin tek şey eşin icin aileni,ailen icin eşini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…