eşim ve annem

insanlar neden yapıcı olmaz yıkıcı olur yaa .... :47: eşinde senı neden tehdıt edıo yok gelmezssen bosanırız falan dıye.... anlam veremedım

annenizle konuşun, bu yaptıkların evliliğime mal olacak, boşanıp gelmemi mi istiyorsun şeklinde anlatın. düşman değil o, sizin eşiniz, onun da damadı. annenizin olgun davranması gerekiyor.

annenizle konuşun, bu yaptıkların evliliğime mal olacak, boşanıp gelmemi mi istiyorsun şeklinde anlatın. düşman değil o, sizin eşiniz, onun da damadı. annenizin olgun davranması gerekiyor.

annemle konuşamıyorum sinirlenir defol git bir daha gelme der siler beni de o kadar farklı bir kadınki anlatamam babamı bile dinlemiyor

nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum
annemle eşimin arasında bitmek bilmeyen sorunlar son safhaya ulaştı
oysaki mutlu mesut neşe içerisinde gelmiştik memleketimize eşim sonunda ikna olmuş gönlümü almış annenlere karşı gereken saygıyı göstericem en iyi şekilde gönüllerini alıcam demişti dün gece geldik ışıklar sönmüş yatmışlar çaldık kapıyı uyandılar içeri girdik annem eşim beni bırakıp gidicek sanmış eşiminde kalacağını öğrenince odadan bile çıkmadı ve eşimi istemedi babam ise ara bulmaya çalıştı ama nafile..eşimde gecenin bir yarısı gitti parkta arabanın içinde uyumaya çalışmış şimdi ise başka bi yerde kalıyor yarın gidicem ya gelirsin yada boşanırız diyor bayram için gelmiştik 2 gün kalacak beni bırakıp dönücek sonra almaya gelecekti şimdi gidersem herşey daha kötü olucak gitmezsem eşimi kaybedicem onu çok seviyorum kaybetmeyi göze alamıyorum ne yapıcam bilmiyorum..annemle konuşma anlaşma yoluna giremiyoruz yaşanan çoğu olaydan dolayı psikolojisi bozuk tedavi görüyordu haplarınıda içmiyormuş ya eşim ya ailem ne yapıcam çok kötü durumdayım..

Annen rahatsızmış geçmiş olsun.
Bence sen de eşin de onu idare etmek zorundasınız.
Annene habersiz gitme,öyle geceyarısı çat kapı falan hoş değil. Annen eşini istemiyor sen saatsiz aniden gidiyorsun,eşin parklarda kalıyor,ne garip.
Normal gündüz vakti gidersin anneni görürsün,eşinle de karşılaşmak istemiyorsa biraz süre ver bakalım. Yalnız görüş annenle.
Kadıncağız belli ki iyi değil.

saçma şeyler surat yapıyor konuşmuyor yemek yerken kolunu kaşıyor yemeği karıştırıyor en son bunlardı kızdıkları

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ya bunlarımı takıyor annen valla cok guldum ya... tatlım bence annale guzelce konus.. daha neler var karısını dovenlermı ararsın oldurenlerınmı ararsın... bence sende bıtıyor olay ...

annenin eşine yaptıklarını,kaynananın sana yaptığını düşün ne hissederdin ona göre hareket et:34:

Son düzenleme:
Eşini sakinleştirmelisin. Ona senin annen bana böyle davransaydı bende annenin davranışından ötürü senden boşanmak isteseydim ne hissederdin diye sor. Annen niye böyle yaptı bilmiyorum ama eşin açısından kötü olmuş. Madem böyle gerilim var aralarında bence de çat kapı gitmemeliydiniz. Eşin görüşmez olur biter, boşanma aşamasına neden geliyorsunuz anlamadım? Annenin tavırlarının kurbanı neden sen olasın ki?

Bence iki tarafıda idare etmek sana kalıyor arkadaşım...
Annen rahatsızmış onu böyle kabul etmekle işe başlayabilirsin, eşinin bunu anlaması zor olabilir bu süreçte de yalnız görüşmek en mantıklısı sanırım...her iki tarafıda alttan alttan tava getireceksin bu hemen 2 günde olcak bir şey değil zamanla onları biraraya getirmeden annene eşine olan sevgini eşinede annene olan sevgini göstermelisin....kolay gelsin...

normal sartlarda annen haksiz derdim..lakin hastaymis gecmis olsun..her ne kadar esinin tehditleri hos olmasada...senin huzurun bozulunca yuvan yikilinca annenin yaninda huzurlu mu olacaksin sanki??? gercekten eve gelen bir yabanciya dahi yer acilir musama gosterilir, annen birazcik ayip etmis ama hasta oldugu icin birsey demekte zor aslinda :26:

Son düzenleme:
çok sorun yaşadık bu konuyla ilgili çünkü artık onunda dayanacak sabrı kalmadı eşime sonuna kadar hak veriyorum ama ailemdende geçemiyorum

annen için geçmiş olsun.
eşinin biraz anlayışlı olması gerekirdi.
anlattığına göre oda sana söz vermiş alttan alıcam demiş ama
herkesinde bir sabrı var.
bence sen bir süre eşinle anneni görüştürmemeye çalış
yanlız gidip gel bence...

kadın hasta diyorsun daha ötesi var mı

oysaki mutlu mesut neşe içerisinde gelmiştik memleketimize eşim sonunda ikna olmuş gönlümü almış annenlere karşı gereken saygıyı göstericem en iyi şekilde gönüllerini alıcam demişti dün gece geldik ışıklar sönmüş yatmışlar çaldık kapıyı uyandılar içeri girdik annem eşim beni bırakıp gidicek sanmış eşiminde kalacağını öğrenince odadan bile çıkmadı ve eşimi istemedi babam ise ara bulmaya çalıştı ama nafile..eşimde gecenin bir yarısı gitti parkta arabanın içinde uyumaya çalışmış şimdi ise başka bi yerde kalıyor yarın gidicem ya gelirsin yada boşanırız diyor bayram için gelmiştik 2 gün kalacak beni bırakıp dönücek sonra almaya gelecekti şimdi gidersem herşey daha kötü olucak gitmezsem eşimi kaybedicem onu çok seviyorum kaybetmeyi göze alamıyorum ne yapıcam bilmiyorum..annemle konuşma anlaşma yoluna giremiyoruz yaşanan çoğu olaydan dolayı psikolojisi bozuk tedavi görüyordu haplarınıda içmiyormuş ya eşim ya ailem ne yapıcam çok kötü durumdayım..

bence hiç düşünme direk eşinin yanına git ben eşin gibide demezdim benim eşim annemin yanına kadar gelecek sonra annem eşimi istemeyecek.ben eşim giderken bende eşimle giderdim.bence sen düşünme bile hemen eşinin ardı sıra git .

eşin çok haklı kızmakta. ama seçim yapmak zorunda deilsin ki. önce ne yapmak istediine karar ver ona göre eşini yada anneni ikna etmeye çaliş. heralde bundan dolayı boşamaz yoksa bu kadar fedakarlık yapmazdı senin için.

Anne atılmaz...
Ama bu konuda da ne söylenebilir bilemiyorum. Anlattığınız huyu benim eşimin annesinde de var... Bu tarz sert, net, sinirli tavırlar. Ve kızmayın lütfen, hiç hoş değil...
Eşiniz benden iyi anladığım kadarıyla ki, bu durumlara tahammül edebiliyor..
Ne olursa olsun, gelen kapıdan çevrilmez... Hoşgeldin denir... Anlayamıyorum...

Eğri oturup doğru konuşalım... Kız annesi diye kayıramam yazdıklarımda... "Eşimi kabul etmeyen, beni kabul etmemiştir... Çünkü eşim, benim seçimimdir.. İyisiyle ve kötüsüyle... O evliliği oturtmaya çalışırken kösteklere değil, desteklere ihtiyaç vardır.. Olgun insanların yönlendirmelere, affediciliklerine ihtiyaç vardır..."

Çok sert anneniz.. Tahmin ediyorum ne yazılırsa yazılsın, değişmeyecektir... Zira eşiniz herhangi bir şekilde bu konuda adım atmayacak.. Ne iyi yönde, ne kötü yönde...
Aradan çekilin... Eşiniz haklı... Annenize de söyleyin "Sana hiç yakıştıramadım, haklı da olsaydın, bu yaptığınla haksız duruma düştün, bana zarar verdin... Şimdi gitmek zorundayım... Bayramı birlikte geçiririz diye umud etmiştim... Ama yüzümü düşürdün, bunu hiç unutmayacağım..." deyin... Ve gidin...

Çok şey yazılabilir ama... Diyorum ya, eşimin annesine benziyor bu huyu... Onun da bu tarz huyları vardı... Hala var da, bana yapması biraz zor Allah'ın izniyle...
Ama eşinizin benim geçtiğim sınavdan geçmek için mücadele edeceğine inanmıyorum.. Zaten açıkçası gerek de yok erkek olduğu için.. Toplum böyle.. Asgari müştereklerde buluşsalar bile yeterdi...
Gelin olunca böyle olmuyor..

Bence.. Eşinizle dönün...
Bayramınız mübarek olsun,

Back
X