bence kucuk yalanlar soyle :)
kocana gidip,annem sunu sunu dedi senin hakkinda de.
mesela evet senin memleketini sevmiyo ama benim damadim bambaska dedi sen yatmaya gittiginde de.
bu yalanlar gunah degil,hatta iki kisinin arasini boyle yapmak sevap bile.
canim senin degilde annenin esinin gönlünü almasi lazim ..mesela sabah kahvaltida '' oglum kusura bakma aksam saka yapayim derken galiba seni kirdim istemeden'' falan diyebilir bence..
'Özür dileme ' kelimesini telaffuz etmeye gerek yok.' Anne ! onun yarın bir şekilde gönlünü alırız ,birşeyler yaparız değil mi?Sence ne yapalım ? 'diye sorabilirsin.Adamcağızın üzgün,kırgın uyumaya gitmesine üzüldüm
annem hala kabullenemedi uzağa gelin gidişimi banada kızıyor bazen bende tabi eşime yükleniyorum
en doğrusu annenin özür dilemesi. hatta annenin hiç kapris yapmaya hakkı yok çünkü bence %100 haksız. resmen çam devirmiş. aynı şeyin kayınvalideniz tarafından size söylendiğini ve eşinizin destek verdiğini düşünün.
annem hala kabullenemedi uzağa gelin gidişimi banada kızıyor bazen bende tabi eşime yükleniyorum
Anlıyorum ama Seviyorsan ,güveniyorsan bu büyük bir sorun değil.
eşimin ailesinde de kabahat var annem buraya düğün için geldiğinde burası şöyle belalıdır böyle adamlar mafya gibi dolaşırlar tarzı şeyler söylemişler sanki övünülecek bişemiş gibi annem de pimpirikli zaten yani öyle olsa bile söylenirmi bu..
her iki ailenin de böyle saçma sapan düşüncelerden vazgeçmesi lazım ki siz karı koca olarak mutlu olun. bu arada anneniz en azından bir kusura bakma demezse eşinizin annenize ve size karşı kırgınlığı sürecektir.
Ailenizle eşiniz arasındaki dengeyi sizin kurmanız lazım ,kimseyi kimseye ezdirmeyin ,anneniz çok ayıp etmiş ,eşinizin evinde misafir sofrasında oturuyor ....
eşiniz kümüş yatmış , annen için bir daha gelmesinde diyebilir di ....
eşinizle onuşun annem bana kızgın sana laf çarptı ,bende gönlü olsun diye biraz yandan verdim ona diyin küsmemesini aranıza kimsenin girmesin izin vermeyeeğinizi söyleyin ,
sonuçta bir seçim yapmışsınız eşiniz için oraya taşınmışsınız ....
bu seçimden sizde pişmansanız o zaman eşinize bunu anlatın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?