Slm kızlar. Herkesin derdini okuyup kendime dersler ya da davranislarima dair fikirler cikaran bi insanim ama dert basa gelince insan ne yapacagini bilemio sizlerden fikir almak istedim. 1 bucuk yillik evliyim ve 9 ay kadarda nisanli kaldik. Esim normalde cok iyi cok anlayusli cok merhametli bi adamdir.nisanlilik doneminde de evlendigimjz ilk zamnlarda da annemi cok ama cok severdi anne ogul gibilerdi.ama yaklasik 7 8 ay once annemle aralarinda buyuk bi kopma noktasi oldu ve icinden cikilamaz bi hal aldi.olay su sekilde gelisti; ben annesi babasi ayri bi ailenin çocuğuyum annem cok genc görünen ve cok bakimli bi kadindir bizi girenler abla kardes zannederdi. Annem varlikli bi kadindi daha sonra iflas etti evler arabalar dukkan falan hepsi bir bir elinden gitti. Bu surecte ben farkli bi sehirde oldugum icin pek yaninda olamadim.is guc nisan dugun derken biraz uzaklastik. Bu surecte annem kendini oldukca yalniz hissetmis ve bi bisluga dusmus olacak ki benimle yasit biriyle bi iliski yasamaya baslamis.annem o kadr osmanli kadiniydi ki boyle bisey yasayacagimiz olsem aklima gelmezdi. Daha sonra hatasini anlamis olacak ki bu kisiden ayeilmaya çalışmis ve bu belali bi kişiymis. Annem istemeyince ailesinin annemin zaafı oldugunu kesfetmis olacak ki esimin is yerini arayip cep tel. Istemis ve esimi aramis. Esime k.v ni soyle seviyorum boyle ciddiyim ama o beni istemio falan demis esim cok agir seyler soyleyince belden asagi vurmaya baslamais k.v sunu yaptim bunu yaptim gibi agza alinmicak seyler. Esim bunlari duyunca sinir krizi gecirdi ve bana ya annen ya ben ben boyle bi insani hayatimda istemiorum. Senin annen su senin annen bu gibi soylemlerde bulunmaya basladi ilk 3 ay cok fena gecti yatip kalkip anan soyle anan boyle diyordu psikolojim bozulmustu annemle gorusmemi engelliyordu. Daha yeni yeni yumusamaya basladi. Ama kendisi hic bi sekilde gorusmek istemio annemin ise cok zoruna gidio. Boyle beni silmek yerine bana sahip cikip o kisinin dersini verebilirdi diye uzuluo. Hamileyim cocuk olunca annen goremez diyo hastalanio gomdermio. Annm icin hic bisey yapmama musade etmio. Annem ise sen anneni esine degistin diye uzuluo iki arada kaldim. Ne annemden gecebiliorum ne esimden. Ne yapabilirim bilmiorum. Annemin icini disini cok iyi biliorum kotu bi kadin deil her insan hata yapabilir. Ama bunu esime anlatamiorum. Yapici yorumlarinizi bekliorum...