harbi sen niye arıyosun haberi yok mu zaten
Bıktım artık eşimin annemde annem diye tutturmasından. Arkadaşlar yarın hastaneye yatıyorum cuma günüde Allah nasip ederse ameliyat olacağım zaten ameliyatın sıkıntısı stresi var üzerimde. Eşim iş yerinde çalışıyor şuan. Beni aradı annem aradı mı diye sordu bende hayır dedim. O zaman ben arayacakmışım ameliyata gireceğim diyecekmişim. Ne münasabet ben niye arayacak mışım? Geçen yıl ameliyat oldum beş dakika ziyaretime gelmemiş kadın. Onu geçtim babası geçmiş olsun bile demedi. Şimdi kalkıp benmi arayayım yani. Başladı işte bir daha ara dersem şöyle olayım böyle olayım demeye.
Ne yapacağım ben ya? Allah aşkına ben haksız mıyım? Ameliyat üstü eşim sinirimi zıplattı akşam akşam. Siz söyleyin aramam lazım mı? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Bıktım artık eşimin annemde annem diye tutturmasından. Arkadaşlar yarın hastaneye yatıyorum cuma günüde Allah nasip ederse ameliyat olacağım zaten ameliyatın sıkıntısı stresi var üzerimde. Eşim iş yerinde çalışıyor şuan. Beni aradı annem aradı mı diye sordu bende hayır dedim. O zaman ben arayacakmışım ameliyata gireceğim diyecekmişim. Ne münasabet ben niye arayacak mışım? Geçen yıl ameliyat oldum beş dakika ziyaretime gelmemiş kadın. Onu geçtim babası geçmiş olsun bile demedi. Şimdi kalkıp benmi arayayım yani. Başladı işte bir daha ara dersem şöyle olayım böyle olayım demeye.
Ne yapacağım ben ya? Allah aşkına ben haksız mıyım? Ameliyat üstü eşim sinirimi zıplattı akşam akşam. Siz söyleyin aramam lazım mı? Ben mi yanlış düşünüyorum?
sinirimden ağlayacağım yemin ederim. niye böyle oldu bu adam. hiç beni düşünmüyor.
Geçmiş olsun ciddi bir şey mi ne ameliyatı? Allah şimdiden şifa versin.
Haberi varmış ve aramamış, tabiki sen de arama. Zorla mı geçmiş olsun dedirteceksin eşin de bi tuhafmış yani.
Yok canım sağlıkla ilgili değil şükür. İki yıldır sıra beklediğim estetik ameliyat göğüs küçültme ameliyatı. Ama ilk defa bu kadar uzun bir ameliyata gireceğim. O yüzden çok sıkıntı yaptım kendime. Birde bu stresimin üstüne eşim sinir ediyor beni.
Aa durum değişikmiş, belki önemsemiyorlar belkide yadırgadıkları için aramıyorlar? Hani sen gelinsin ya, pek severler kaynanagil gelini yerecek şeyleri.
Şimdiden geçmiş olsun,kolaylıkla atlatırsın inşallah.
Seyahate gitmiyorsun,ameliyata gidiyorsun.Senin değil kayınvalidenin araması gerekir tabii ki.
Yalnız estetik olduğu düşünülünce...Acaba planlama aşamasında söylemedin,fikir sormadın diye mi alındı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?