Eşim ve Annesi. Cevap Verin Lütfen.

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Bıktım artık eşimin annemde annem diye tutturmasından. Arkadaşlar yarın hastaneye yatıyorum cuma günüde Allah nasip ederse ameliyat olacağım zaten ameliyatın sıkıntısı stresi var üzerimde. Eşim iş yerinde çalışıyor şuan. Beni aradı annem aradı mı diye sordu bende hayır dedim. O zaman ben arayacakmışım ameliyata gireceğim diyecekmişim. Ne münasabet ben niye arayacak mışım? Geçen yıl ameliyat oldum beş dakika ziyaretime gelmemiş kadın. Onu geçtim babası geçmiş olsun bile demedi. Şimdi kalkıp benmi arayayım yani. Başladı işte bir daha ara dersem şöyle olayım böyle olayım demeye.

Ne yapacağım ben ya? Allah aşkına ben haksız mıyım? Ameliyat üstü eşim sinirimi zıplattı akşam akşam. Siz söyleyin aramam lazım mı? Ben mi yanlış düşünüyorum?

hayir canm ne munasebet.esin soylesin ameliyat olcani oda arasin bi zahmet.
Allah sifa versin.

ameliyat olacak sensin, sen mi arayacakmışsın bir de ! yok artık.. oldu bir de davul zurnayla haber etseydin ameliyat olucam beni arayın diye.. Allahım yarabbim yaa.. arama canım, sen haklısın.

Boşverin, sıkmayın canınızı .
Sağlığınızla ilgilenin. Annesinide aramayın. Merak ederse o arayacaktır nasılsa.

Ne saçma ya ,
Alo kv ciğim ben hastaneye yatıyorum , ameliyat olucam ,
Hadi bana geçmiş olsun de
Başka bir arzunuz?...
Eşiniz iyi saçmalamış doğrusu, asla aramam hatta zinhar aramam

Oncelikle cok cok geçmiş olsun...

Bana konusacagina anneni ara ona konuş ameliyat olacak olan benim aramasi gereken kişide annen. Sinirini benden cikarma boşuna da geç....

Üstünde durma umrunda değilmiş gibi davran. Sen niye arayacakmissin hayret yani

Geçmiş olsun ciddi bir şey mi ne ameliyatı? Allah şimdiden şifa versin.

Haberi varmış ve aramamış, tabiki sen de arama. Zorla mı geçmiş olsun dedirteceksin eşin de bi tuhafmış yani.

Geçmiş olsun ciddi bir şey mi ne ameliyatı? Allah şimdiden şifa versin.

Haberi varmış ve aramamış, tabiki sen de arama. Zorla mı geçmiş olsun dedirteceksin eşin de bi tuhafmış yani.

Yok canım sağlıkla ilgili değil şükür. İki yıldır sıra beklediğim estetik ameliyat göğüs küçültme ameliyatı. Ama ilk defa bu kadar uzun bir ameliyata gireceğim. O yüzden çok sıkıntı yaptım kendime. Birde bu stresimin üstüne eşim sinir ediyor beni.

Siz sonuna kadar haklısınız. Kesinlikle aramayın. Zorla geçmiş olsun dedirtecek değilsiniz ya. Ben böyle adamlara çok kızıyorum birtane de bizim başımızda var. Kendini sakın üzme, eşin bir daha bir şey derse hasta olan benim annen değil o isterse beni arar sen zaten ameliyat olacağımı haber vermissin deyip kestirip atarsınız

Haber etmissiniz daha önceden, bu durumda onun aramasi lazim, sizin aramaniz sacma olur...bosverin takmayin, simdiden gecmis olsun...

Aa durum değişikmiş, belki önemsemiyorlar belkide yadırgadıkları için aramıyorlar? Hani sen gelinsin ya, pek severler kaynanagil gelini yerecek şeyleri.

Aa durum değişikmiş, belki önemsemiyorlar belkide yadırgadıkları için aramıyorlar? Hani sen gelinsin ya, pek severler kaynanagil gelini yerecek şeyleri.

Ne olursa olsun ameliyata gireceğim Allah korusun ama her ameliyatta risk vardır. Ve bu benim aynı zamanda sağlık sorunum heyet raporuyla doktor onayıyla oluyorum. Evet işte senin dediğin gibi gelinim ya ben ondan.

Şimdiden geçmiş olsun,kolaylıkla atlatırsın inşallah.

Seyahate gitmiyorsun,ameliyata gidiyorsun.Senin değil kayınvalidenin araması gerekir tabii ki.

Yalnız estetik olduğu düşünülünce...Acaba planlama aşamasında söylemedin,fikir sormadın diye mi alındı ?

Yok canım ben nişanlıyken sıraya girmiştim. Hatta kendisininde çok büyük göğüslerin ameliyat ol demişliği var bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…