Eşim ve annesi

solmazturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
60
20
3
36
İyi günler.Lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yardımlarınızı almak için üye oldum.Arkadaşlar ben evliyim ve ısrar kıyametlerıme rağmen kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Eşim çok fazla anneci.Şöyle ki kayınpederim başka ilde çalışıyor ve ayda 3-4defa geliyor.Eşim ne yesek ne içsek annesinide çagırıyor.ne pişirsem annemede ver meyve yesem anneme teklif etdinmi?bir yere gezmeğe çıksak anne sende gel.Yani kayınvalidem olmadan hiç bir saniyemiz yok.Eşim oturur saatlerce annesiyle sohbet eder akrabalardan falan şakalaşırlar yani onların ilişkisinde resmen kendimi fazla hiss ediyorum.tatile gitsek anneside gelsin diye saatlerc yalvarır annesine.bana hediye alsa mutlaka annesinede alır.siz bana akıl verin abartıyormuyum?belki yersiz kıskançlık yapıyorum bilmiyorum.

Eşiniz babası yokken annesiyle ilgilenmeye alışmış sanırım o yüzden böyle devam ediyor. Onlar düzenini kurmuşlar gerçekten siz sanki fazlalık gibi olmuşsunuz. Eşinize söyleseniz baş başa kalmak istiyorum diye dicem o zaman kesin annem tek başına ben onu nasıl bırakim deme ihtimali var. Size verebileceğim bir tavsiye yok malesef çok üzgünüm ama isterseniz eşinizle konuşmayı bir deneyin

İyi günler.Lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yardımlarınızı almak için üye oldum.Arkadaşlar ben evliyim ve ısrar kıyametlerıme rağmen kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Eşim çok fazla anneci.Şöyle ki kayınpederim başka ilde çalışıyor ve ayda 3-4defa geliyor.Eşim ne yesek ne içsek annesinide çagırıyor.ne pişirsem annemede ver meyve yesem anneme teklif etdinmi?bir yere gezmeğe çıksak anne sende gel.Yani kayınvalidem olmadan hiç bir saniyemiz yok.Eşim oturur saatlerce annesiyle sohbet eder akrabalardan falan şakalaşırlar yani onların ilişkisinde resmen kendimi fazla hiss ediyorum.tatile gitsek anneside gelsin diye saatlerc yalvarır annesine.bana hediye alsa mutlaka annesinede alır.siz bana akıl verin abartıyormuyum?belki yersiz kıskançlık yapıyorum bilmiyorum.
Esiniz gereken dengeyi kurmuyor
Seviyorsaniz sirf bu sebepten tartismaya gerek yok
1 yol
aileniz yakinsa onlari sık sık cagirin gezmeye kv geliyorsa annenizi de cagirin bastan hatayi burda yapmissiniz
2 yol
Asiri mesafe koyun esinize uzaklasin
Bir sey derse de kendimi kotu hissediyorum annenle arana girmek istemiyorum siz yapin edin deyin
Eger sizi onemsemezse hic bir zaman onemsememistir demektir
Allah kimseyi bu duruma dusurmesin

Bu konuyla ilgili daha önce eşinizle konuştunuz mu?

yersiz kıskançlık değil de eşiniz babası uzun süre gelmediğinden kendini sorumlu hissediyor sanırım ama üzgünüm evlilik bu değil. babasının gelmediğini bile bile evlenmiş sonuçta, çok annesini düşünüyorsa o zaman evlenmeseymiş de annesiyle yaşamaya devam etseymiş. kimse üç kişilik hayat düşünerek evlenmiyor sonuçta. bence kesin bir dille konuşun fakat düzeleceğini hiç sanmıyorum. siz de keşke altlı üstlü oturmayı kabul etmeyip, ısrar ediliyorken bunları düşünseydiniz. burada defalarca yorum yapılıyor aynı yerde oturmayın diye, işte bu yüzden.

yersiz kıskançlık değil de eşiniz babası uzun süre gelmediğinden kendini sorumlu hissediyor sanırım ama üzgünüm evlilik bu değil. babasının gelmediğini bile bile evlenmiş sonuçta, çok annesini düşünüyorsa o zaman evlenmeseymiş de annesiyle yaşamaya devam etseymiş. kimse üç kişilik hayat düşünerek evlenmiyor sonuçta. bence kesin bir dille konuşun fakat düzeleceğini hiç sanmıyorum. siz de keşke altlı üstlü oturmayı kabul etmeyip, ısrar ediliyorken bunları düşünseydiniz. burada defalarca yorum yapılıyor aynı yerde oturmayın diye, işte bu yüzden.
👏👏👏👏

Bunun adı kıskançlık değil ki siz kıskanç değilsiniz sinir oluyrsnz o vıcık vıcık iliskilerine .Her seyden büyük problem bence .Anasina senin dudaklarını yerim diyen kocadan bosandm ben sapkınliga gdyrdu artk iliskileri.Su dediklerini tıpa tıp yasdm.Zor iş valla bacım .Evde sana güzel davransa seni de çok sevse belki bu kadar batmaz gözüne.Sana karşı nasıl ?

Bu konuyla ilgili daha önce eşinizle konuştunuz mu?
Evet kaç defa konuştum annenle mesafe koy değilde bana annemide yemeğe çagır annemide çagır çay içelim falan söğlediğinde annençocuk değil yemeği yoksa çıkar bizde yiyer veya isterse gelir çay ister böyle şeyleri sevmiyorum diye konuştum ama hiç bir faydası yok

Eşiniz bu dengeyi ayarlıyamıyorsa siz yapacaksınız.
Sonuçta evler ayrı. Eşiniz ne söylerse hayır diyeceksiniz.
Tabii ki yiyecek içecek konusunda insan esirgememeli. Lakin zamanla cok berbat bir hal aldığı kesin

O yuzden her defasında kavga bıle etmek zorunda kalırsanız çekinmeden edin.

Deveye diken
Adamı s.ken yaranır derler :tokat:

Evet kaç defa konuştum annenle mesafe koy değilde bana annemide yemeğe çagır annemide çagır çay içelim falan söğlediğinde annençocuk değil yemeği yoksa çıkar bizde yiyer veya isterse gelir çay ister böyle şeyleri sevmiyorum diye konuştum ama hiç bir faydası yok
Ben böyle bi durumda eşim laftan anlamıyorsa kv ile konuşurdum biz artık aile olduk farkına varın derdim

Bunun adı kıskançlık değil ki siz kıskanç değilsiniz sinir oluyrsnz o vıcık vıcık iliskilerine .Her seyden büyük problem bence .Anasina senin dudaklarını yerim diyen kocadan bosandm ben sapkınliga gdyrdu artk iliskileri.Su dediklerini tıpa tıp yasdm.Zor iş valla bacım .Evde sana güzel davransa seni de çok sevse belki bu kadar batmaz gözüne.Sana karşı nasıl ?
Bana karşıda kötü değil ilgilenir üstüme düşer ama zaten kvdan fırsat olmuyor bir kaç kez kv eşinin yanına gitti bir kaç
Günlüğüne o kadar güzel ki o zaman ilişkimiz.bide ben annesiğle ilgili en ufak birşey söylesem inadına daha fazla yaklaşır annesine

Bana karşıda kötü değil ilgilenir üstüme düşer ama zaten kvdan fırsat olmuyor bir kaç kez kv eşinin yanına gitti bir kaç
Günlüğüne o kadar güzel ki o zaman ilişkimiz.bide ben annesiğle ilgili en ufak birşey söylesem inadına daha fazla yaklaşır annesine
Tüm erkeklerde var o inatlasma.Sanada iyiymiş ne desem bilemedim .Güzel güzel konuşsn huyuna giderek rahatsız olduğunu soylesen

Dedigimi yap iste uzak dur mesela yatagin köşesine kivril dusecek kadar nazlan biraz sıkıntılarının oldugunu soyle isinamiyorum sana de madem oyle bu isler boyle

Bu durum bagimlilik.

Aşırı sınır bozucu, babası orda olmadığı için seninle başbaşa birşey yapsa kendini suçlu hissediyor muhtemelen, yani annesini ihmal etmiş hissediyor ama bu arada seni ihmal ediyor haberi yok...ne yapılır bilmiyorum acaba yemek hazirlayinca falan o annesini çağırmadan sen kv ye yemek mi gotursen, dersin annene götüreyim yemekten onda yer diye bu şekilde en azından siz başbaşa yemiş olursunuz

Cok zor olur benm esim anneye düşkün değil mesela izne geliyor normalde ben ailesiyle kalıyorum izne gelince evimize geçiyoruz başka zamn gelmek istiyor çaya yada yemege ona bile gönlüm olmuyor siz iyi dayanıyorsunuz valla ha

Back
X