- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi solmazturk
Aile apartmanlarında galiva apartman komple bir aile oluyor. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuh ayı...geri vites yapmayın cidden ana okulu başbakan bırakın artık. Terbiyesizlik resmen.Arkadaslar konunu guncellemem lazim bugun Esim baska ile gezmek icin gitmeyi teklif etti tabi annesine benden once gotti teklif ben daha kapidan cikarken gordum.bayaa bir tavir yaptim hatta cikista benim cantama yer olmadigi icin kavga ettim.basladi kiyamet esim annesinin yaninda beni hirpaladi senin derdin benim annem annem
Ne zaman bizimle gitse surat asiyorsun zaten anne bu sizi hic sevmedi bu evdede yasamak istemiyor ne zaman sizinle bir yere gitmek istesem hep surat asiyor anneside hepsini duydu.buyuk kavga ettik anneside gaz veriyor sen yaptin sen yuz verdin onyuzden simdi bizi yaninda istemiyor falan.neise su an ayni evin icinde ne esimle ne kv ile konusmuyorum.kv yuzume bakmiyor onlar yuzunde esime herdefa surat asmama onlari istemedigime gore benimle kusmus guya anne ogul bir birleriyle sakalar falan ama benimle hoc konusmuyirlar yuzume bakmiyorlar
Resmen anne ogul beni karsilarina aldilar agizlarina geleni soylediler kendimi o kadar yalniz savunmasiz hiss ettim anlatamam.esim konusuyor ne zaman sizinle biryere gitmekYuh ayı...geri vites yapmayın cidden ana okulu başbakan bırakın artık. Terbiyesizlik resmen.
Minareden atmalıİyi günler.Lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yardımlarınızı almak için üye oldum.Arkadaşlar ben evliyim ve ısrar kıyametlerıme rağmen kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Eşim çok fazla anneci.Şöyle ki kayınpederim başka ilde çalışıyor ve ayda 3-4defa geliyor.Eşim ne yesek ne içsek annesinide çagırıyor.ne pişirsem annemede ver meyve yesem anneme teklif etdinmi?bir yere gezmeğe çıksak anne sende gel.Yani kayınvalidem olmadan hiç bir saniyemiz yok.Eşim oturur saatlerce annesiyle sohbet eder akrabalardan falan şakalaşırlar yani onların ilişkisinde resmen kendimi fazla hiss ediyorum.tatile gitsek anneside gelsin diye saatlerc yalvarır annesine.bana hediye alsa mutlaka annesinede alır.siz bana akıl verin abartıyormuyum?belki yersiz kıskançlık yapıyorum bilmiyorum.
K.baba nerde çalışıyor.Evet meslegim var su an cocugum cok kucuk oldugu icin izne ciktim ailemde her zaman arkamda ama onlara hic belli etmiyorum uzulmesinler diye.malesef gercektente kocali ama kocasizim su an.ve kendimi buna alistirsam iyi olucak cunki esim annesini hayatimizin merkezinden cikarana benzemiyor.sadece cocuklarimla ve kendimle ilgolenmek istiyorum ama dip dipe olmuyor malesef insan gordukce sinirleniyor dert ediyor
Cevap vermediniz mi?Resmen anne ogul beni karsilarina aldilar agizlarina geleni soylediler kendimi o kadar yalniz savunmasiz hiss ettim anlatamam.esim konusuyor ne zaman sizinle biryere gitmek
Istesem surat asiyor annem desem surat asiyor anneside duygusala bagladi aglamalar falan hic beklemezdim bu ne saygisizlik falan resmen cocuk gibi azarliyip hirpaladilar
Malesef cevap veremedim dondum kaldim.EsimeCevap vermediniz mi?
Peki kayinvalide nasıl bir kadın? Bütün davetlere hemen iştirak ediyor mu? Seninle arasi nasıl? Ya ben arkadaşlar kadar olumsuz olamıyorum. Daha yeni evli değilsiniz 2 çocuk var. Öyle kendini cek, sana ısınamıyorum numaraları falan yap diyenler olmuş ama hoş değil. Yetişkin insanlarsınız. Güzelce konuşarak halletmek lazım. Haftada 1 gün anneyle 1 gün ailece plan yapmak mesela, 1 gün kahvaltıyı anneyle yapıp 1 gün basbasa yapmak, hatta çocukları babaanneye bırakıp ayda 2-3 kes basbasa birseyler yapsanız inanın kayinvalideli etkinlikler artık o kadar bogmaz sizi. Ama eşinizi buna alavere dalavere ile değil hakkaniyetli bir şekilde yavaş yavaş alıştırmak lazım. Bizim de annelerimiz var, biz de kayinvalide olacağız. Oyunlar dolaplar bana cok da hoş ve olgun yaklaşımlar gibi gelmiyor. Çocukların yaşları kaç?Evet meslegim var su an cocugum cok kucuk oldugu icin izne ciktim ailemde her zaman arkamda ama onlara hic belli etmiyorum uzulmesinler diye.malesef gercektente kocali ama kocasizim su an.ve kendimi buna alistirsam iyi olucak cunki esim annesini hayatimizin merkezinden cikarana benzemiyor.sadece cocuklarimla ve kendimle ilgolenmek istiyorum ama dip dipe olmuyor malesef insan gordukce sinirleniyor dert ediyor
Siz resmen 3ünüz evlenmıssınız.hatta o ıkısı evlı gıbı. Bence bosanın cekılır cıle degılArkadaslar konunu guncellemem lazim bugun Esim baska ile gezmek icin gitmeyi teklif etti tabi annesine benden once gotti teklif ben daha kapidan cikarken gordum.bayaa bir tavir yaptim hatta cikista benim cantama yer olmadigi icin kavga ettim.basladi kiyamet esim annesinin yaninda beni hirpaladi senin derdin benim annem annem
Ne zaman bizimle gitse surat asiyorsun zaten anne bu sizi hic sevmedi bu evdede yasamak istemiyor ne zaman sizinle bir yere gitmek istesem hep surat asiyor anneside hepsini duydu.buyuk kavga ettik anneside gaz veriyor sen yaptin sen yuz verdin onyuzden simdi bizi yaninda istemiyor falan.neise su an ayni evin icinde ne esimle ne kv ile konusmuyorum.kv yuzume bakmiyor onlar yuzunde esime herdefa surat asmama onlari istemedigime gore benimle kusmus guya anne ogul bir birleriyle sakalar falan ama benimle hoc konusmuyirlar yuzume bakmiyorlar
Ben böyle bi durumda eşim laftan anlamıyorsa kv ile konuşurdum biz artık aile olduk farkına varın derdim
Yemek ,sohbet ya da hediye konusunu anlarım da gittiğimiz yere gel hele ki tatile gel abartinin dik alası ,saçma ve gereksiz.O kısımda sizi haklı buldum bnİyi günler.Lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yardımlarınızı almak için üye oldum.Arkadaşlar ben evliyim ve ısrar kıyametlerıme rağmen kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Eşim çok fazla anneci.Şöyle ki kayınpederim başka ilde çalışıyor ve ayda 3-4defa geliyor.Eşim ne yesek ne içsek annesinide çagırıyor.ne pişirsem annemede ver meyve yesem anneme teklif etdinmi?bir yere gezmeğe çıksak anne sende gel.Yani kayınvalidem olmadan hiç bir saniyemiz yok.Eşim oturur saatlerce annesiyle sohbet eder akrabalardan falan şakalaşırlar yani onların ilişkisinde resmen kendimi fazla hiss ediyorum.tatile gitsek anneside gelsin diye saatlerc yalvarır annesine.bana hediye alsa mutlaka annesinede alır.siz bana akıl verin abartıyormuyum?belki yersiz kıskançlık yapıyorum bilmiyorum.