Eşim ve annesi

Üstüne gidersen ters teper. Daha çok yılışır anasına. Çok sıkıntı bence hayır hayır hayır hayır diyin yemek annemefe götür diyorsa hayır annemi çağralm hayır gerekirse duysun kv dee kişisi duyma noktasına gelincede içinde ne varsa söyle gitsin.

Her an birlikte olmanız evet aşırı ve bunaltıcı, fakat yediğinden içtiğinden annesi de tatsın istiyor, size hediye aldığında ona da alıyorsa falan bunlar dert edecek konular değil. Hayırlı evlatmış eşiniz ne güzel. Tabi valideniz nasıl bi kadın bilemiyorum. Eğer nahoş tavırları varsa ondan dolayı gıcık oluyo olabilirsiniz.

İyi günler.Lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yardımlarınızı almak için üye oldum.Arkadaşlar ben evliyim ve ısrar kıyametlerıme rağmen kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Eşim çok fazla anneci.Şöyle ki kayınpederim başka ilde çalışıyor ve ayda 3-4defa geliyor.Eşim ne yesek ne içsek annesinide çagırıyor.ne pişirsem annemede ver meyve yesem anneme teklif etdinmi?bir yere gezmeğe çıksak anne sende gel.Yani kayınvalidem olmadan hiç bir saniyemiz yok.Eşim oturur saatlerce annesiyle sohbet eder akrabalardan falan şakalaşırlar yani onların ilişkisinde resmen kendimi fazla hiss ediyorum.tatile gitsek anneside gelsin diye saatlerc yalvarır annesine.bana hediye alsa mutlaka annesinede alır.siz bana akıl verin abartıyormuyum?belki yersiz kıskançlık yapıyorum bilmiyorum.
Seni niye almış ozaman 😂

Yemek yapsın diye 😬
Allah sabır versin ben biraz çözümsüz gördüm durumu . Çocugunuz var mı ? Nişanlılıkta anlamadınız mı bu bagımlılıgı ?
Yok hayir nisanlilikta hic belli etmedi kendisini.evet 2cocugum var inanin kendimi hic bu eve ait hissedemiyorum.cikmazdayim resmen

Yok hayir nisanlilikta hic belli etmedi kendisini.evet 2cocugum var inanin kendimi hic bu eve ait hissedemiyorum.cikmazdayim resmen
Çocuk yoksa boşanmayı düşünebilirdin, şuansa zaten kocalı ama kocasız bi hayatın var , meslegın var mı , aıle destegın var mı ? Huylu huyundan malesef vazgecmıyor ama belki son şans ; sözunu dınlediği bir aile buyuguyle bu konuyu konusmak ve eşinize çekirdek aıle kavramını anlatması ögüt vermesi

Eşiniz neden evlenmiş o zaman. Af buyurun ama sadece yatak odasına eş almış ben bunu böyle yorumlarım üzgünüm.
E tamam babası uzakta yalnızlık çekmesin diye yarenlik edersiniz bazen ama bu abartma gititğiniz her yere davet etmek falan. Başbaşa olmak istemiyor mu hiç?
Konuşurdum, konuşmakla anlamıyorsa çeşitli yaptırımlarıma da katlanırdı.

Evet meslegim var su an cocugum cok kucuk oldugu icin izne ciktim ailemde her zaman arkamda ama onlara hic belli etmiyorum uzulmesinler diye.malesef gercektente kocali ama kocasizim su an.ve kendimi buna alistirsam iyi olucak cunki esim annesini hayatimizin merkezinden cikarana benzemiyor.sadece cocuklarimla ve kendimle ilgolenmek istiyorum ama dip dipe olmuyor malesef insan gordukce sinirleniyor dert ediyor

Taş olsa çatlar gerçekten böyle evlilik olmaz. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben bu durumu kocamda değil ama babamda yaşadım. Aile apartmanında oturduk senelerce nereye gitsek babam yeğenlerini de çağırmak isterdi. Ne pişse ablamlara da bir tabak götürelim derdi. Babaları yurt dışında çalışıyor diye kendini onların babası gibi görüyordu. Bana ne alsa yeğenlerine de alırdı. Hala bile babamın yeğenlerini benden çok sevdiğini düşünüyorum, bu durum psikolojimi çok kötü etkiledi. Taşındık ama yeğen sevgisi bitmedi. Sürekli göz önünde olmayınca insan bir tık daha tahammül edebiliyor. Yaşadığınız durum çok zor. Annesi yaşlı mı peki? Ya her gün kavga edeceksiniz ya kabulleneceksiniz. Bütün imkanlarımızı zorlayıp taşının hatta. Eşiniz çok meraklıysa gitsin annesiyle otursun, sinir oluyorum böyle erkeklere.

Evet meslegim var su an cocugum cok kucuk oldugu icin izne ciktim ailemde her zaman arkamda ama onlara hic belli etmiyorum uzulmesinler diye.malesef gercektente kocali ama kocasizim su an.ve kendimi buna alistirsam iyi olucak cunki esim annesini hayatimizin merkezinden cikarana benzemiyor.sadece cocuklarimla ve kendimle ilgolenmek istiyorum ama dip dipe olmuyor malesef insan gordukce sinirleniyor dert ediyor
Keske anlatsaydiniz ileride bir sey deseniz niye bu zamana kadar demedin gercekten kusuru olsa soylerdin derler

İyi günler.Lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yardımlarınızı almak için üye oldum.Arkadaşlar ben evliyim ve ısrar kıyametlerıme rağmen kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Eşim çok fazla anneci.Şöyle ki kayınpederim başka ilde çalışıyor ve ayda 3-4defa geliyor.Eşim ne yesek ne içsek annesinide çagırıyor.ne pişirsem annemede ver meyve yesem anneme teklif etdinmi?bir yere gezmeğe çıksak anne sende gel.Yani kayınvalidem olmadan hiç bir saniyemiz yok.Eşim oturur saatlerce annesiyle sohbet eder akrabalardan falan şakalaşırlar yani onların ilişkisinde resmen kendimi fazla hiss ediyorum.tatile gitsek anneside gelsin diye saatlerc yalvarır annesine.bana hediye alsa mutlaka annesinede alır.siz bana akıl verin abartıyormuyum?belki yersiz kıskançlık yapıyorum bilmiyorum.
Aynı apartmanda malesef böyle oluyor ilişkiler.
Eşiniz acaba annemsiz yesek üzülür mü, acaba tek başına ne yedi, ne yapıyor, şimdi biz buradan çıkıp bir yere gitsek annemin haberi olsa beni çağırmadılar diye üzülür olarak düşünüyor. Aslında eşinizde kötü niyet yok ama kayınvalidenizin biraz da oğlum siz başbaşa gidin, yada ben bugün evimde yedim siz karınla beraber yiyin oğlum demesi lazım.

Kayınvalidenin tüm bunlara karşı tepkisi ne? Her çağrıldığında geliyor mu?

Sanırım bende kv ile aynı apartmanda otursam ve tek olsa onsuz birşey yapmaya vicdanım el vermezdi. Belki çoğunuza yanlış gelecek ama bu vicdani birşey. Ben çağırırım ama kayınvalideminde bak bu çocuklar bensiz birşey yapmıyor ama onların da yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir diye düşünerek hareket etmesi gerekir.

Yok oyle bir kaynana
Bence var, benim kayınvalidemin de eşi yok, 20 yıl olmuş vefat edeli...
Bir sokak arayla oturuyoruz, eşim de tek erkek. Her gittiğimiz yere de eşimden önce ben kendim çağırıyorum. O ise mahcup olup gelmek istemiyor. Evime asla habersiz adım atmaz, çağırsam 40 defa sen yorulma kızım, siz gelin ben herşeyi hazırlarım der. Oraya gitsem, çzyım bitse kalkıp doldurup getiriyor. Çoğu zamanda siz karı koca gidin, bu seferlik beni pas geçin der.

Bu insanlıkla alakalı birşey...

Bence var, benim kayınvalidemin de eşi yok, 20 yıl olmuş vefat edeli...
Bir sokak arayla oturuyoruz, eşim de tek erkek. Her gittiğimiz yere de eşimden önce ben kendim çağırıyorum. O ise mahcup olup gelmek istemiyor. Evime asla habersiz adım atmaz, çağırsam 40 defa sen yorulma kızım, siz gelin ben herşeyi hazırlarım der. Oraya gitsem, çzyım bitse kalkıp doldurup getiriyor. Çoğu zamanda siz karı koca gidin, bu seferlik beni pas geçin der.

Bu insanlıkla alakalı birşey...
Hah benim annemde anlattiginiz gibi ama ne anne ne kv yerine koyan yok

Hah benim annemde anlattiginiz gibi ama ne anne ne kv yerine koyan yok
Benim annemde böyle. Gercekten evler o kadar yakın kı. Haftada bır 10 dk anca ugrar kardeşim. Gelin ise bayramdan bayrama. Ve annem sessız sakin kendi halınde bi kadın. Problem falanda olmadı. Ne hızmet bekler ne ilgi.

Eşijiz ağır saçmalamiş. Sizin özel olduğunuzu size ve herkese hissettirmesi lazım. İnsan evlenince birinci sıraya eş yerleşmeli bu kadin için de erkek için de öyledir. Boyle olursa aile ve dış insanlar da çifte saygı duyuyor.

Eşiniz annesi ve sizi eşit tutmaya çalışiyir ama o anne siz eşsiniz aynı kulvar değilki

Evet kaç defa konuştum annenle mesafe koy değilde bana annemide yemeğe çagır annemide çagır çay içelim falan söğlediğinde annençocuk değil yemeği yoksa çıkar bizde yiyer veya isterse gelir çay ister böyle şeyleri sevmiyorum diye konuştum ama hiç bir faydası yok

Rest çekmeyi bilmiyormusun? Yani resmen 3 kisilik hayat yasiyorsun ve halen "yersiz kiskançlikmi" diye soruyorsun. Restini çek, gerekirse yemek yapma, esin ile gezme,.. Ve o apartmandan ayrilmaniz lazim.

Bunlara ragmen adamin degisme ihtimali halen az. Bu sekilde yetisti, büyüdü. Anneci bir adam iste. Esi ile zaman geçirmeyi bilmiyor. Kesinlikle çocuk yapma. Bu adam kim bilir yillar sonra bir nebze degisir ama o zamana sende çok yipranmis olursun. Degismesi fayda etmez o kadar.

Eşiniz daha büyümeden evlenmiş . Bence hayatınızı bu kişilerle harcamayın .

Kesin devam edeceksiniz ama , bari aynı evde oturun diğerini de kiraya versinler .

Bende aile apartmanındayım valla bi ara her misafir de kardeşimde gelsin mi dedi diye “ her misafirde ben senin kardeşini çağırmak zorunda mıyım ya alla alla “ diye tepki verdiğim için artık çekiniyor. Siz neden susuyorsunuz ? Bazen illaki olur çağırırsınız alır eder de sınırlarınızı koruyun

Back
X