eşim ve annesi :(

bende diyorum ki havada nem var acaba kapsam mı :) bugüne kadar ki tüm konularda geline hak verdim.. burda yazacaklarıma ben bile inanamıyorum ama kadın belki gelmek istemiyorsanız zaten söylerler diye ben davetimi yapayım diyordur. sizi aramayada çekiniyor olabilir.. telefon açmak bazen çekinir insanlar birbirlerine.

Ben de hoşlanmazdım... Benim kayınvalidem ya beni arar ya da eşimle konuşurken söylüyorsa bile eşim mutlaka benimle konuşmasını söyler sonra yine beni arar. Yani 5 senelik evliyim bir kere bile eşim bana gidiyoruz akşam ya da gidelim mi demedi. Hep biz konuştuk kayınvalidemle. Bence sen de rahatsızsan ya eşine söyle " anne bilmiyorum ... İle konuş " desin.. Ya da sen direk konuş " anne bu tip programları benimle yaparsanız daha memnun olurm diye " ...

Son düzenleme:
eşimin ailesi her konuda hatta benimle konuşması gereken konularda bile eşimi ararlar.amaaaa sevgili kocacım ben bi pcpca ya sorayım der gelir bana sorar yada ben sizi arıcam biz aramızda bi konuşalım der. açıkçası bu duurum çokta hoşuma gidiyor.benim muhatabım eşim oluyor:)

ancak eşiniz size sormuyorsa karşı tarafta sizi aramıyorsa o zaman canınız istese bile gitmeyeceksiniz.yorgunum işim var vs. die bahane uydurun.kendinizi saydırın.eşinizde sizin hazırolda beklediğinizi sanmasın.evliliğimin başlarında bu tarzda çok davranmışımdır.

size karşı anladığım kadarıyla kayınvalidenizin başka bir olumsuz hareketi yok ki bu da bence olumsuz bir hareket sayılmaz bence kadıncağız iyilik yapmak istemiş oğlunu aramış burda bir sorun varsa o da eşinizin size sormuyor olması bence siz size sofra hazırlayan iyi niyetli kayınvalidenize değil eşinize bi çare bulun ama tabiki güzel bir yolla
aşkım bende sana çok güzel bi sofra kurucaktım ya bugün heveslenmiştim keşke bana sorsaydın diye hafif bir cilve işe yarayabilir :)

Kv ile aran iyiymiş beni seviyolar da diyosun kendine dert arama :) siz olmadan yemek istemiyolardır burdaki kv leri oku da kv ni öp başına koy

eşinin ailesini en iyi sen tanıyorsun eğer iyi anlayışlı insanlarsa aranız iyiyse bence bunu dert etme ama art niyetli olduklarını düşünüyorsan bilemem tabii:31:

Keşke benim kayınvalidemlerde eşimi arasa, ama onu asla aramazlar çünkü eşim haftaiçi çalışıyoruz diye hiçbir yere gitmek istemez kayınvalidemler 10 dakikalık mesafede ama oraya bile hafta içi gitmeyi istemiyor dinlenemiyorum diyor. Kayınvalideme açıkça söylediği için bunu beni arara böyle zamanlarda kızım akşam gelsenize şu yemeği yaptım filan diye hatta eşime sorayım da haber vereyim anne gelmezse bizim için hazırlık yapma boşuna yorma kendini diyorum çünkü biliyorsun oğlun huysuz haftaiçi eve girdimi çıkmak istemiyor diye, sen ikna edersin kızım gelin hem torunlarda seviyor içime sinmiyor siz olmadan diyor tabii bende bir şekilde ikna ediyorum. Her zaman olmasa da. Çocuklarda devreye girince hadi baba hadi baba diye eşime de kalkıp gitmek düşüyor.:))))

Back
X