• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kiyida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir tane uygulama vardı. Başka bir forumda bir hanımefendi eşini takip etmek için kullanıyordu. Çocuk takip uygulaması. Eşinin telefonuna yüklüyor. Eşinin telefonundan uygulamayı silse bile ona gelen tüm mesajları vs. görebiliyordu. Ben olsam böyle bir uygulama yüklerdim telefonuna. Davada kullanamasanız bile neyin ne olduğunu öğrenirsiniz. Eşiniz sözüne ve davranışına güvenebilceğiniz bir olgunlukta değil maalesef.

siz yokken çok da bilmediğiniz bir grup insanın evde kalmasını ne olursa olsun nasıl kabul edersiniz?
Ben şahsen kabul etmem ki ben rahat bir insanımdır. Kıskanç da sayılmam. Ama bir kadın bir erkek üç kişi ben yokken ne maksatla benim evimde kalabilirler? Üstelik samimiyet de yok. Ben yokken çok yakından tanıdığım arkadaşları olabilir kalabilir ama böyle iş arkadaşı kalamaz.
Grup seks yapıyorlar muhtemelen. Rezalet

Herkese merhabalar
Eşimin birlikte çalıştığı bir hanım var bizden 5 yaş kadar küçük ve güzel bir kadın, eşiyle boşanma aşamasındayken tanışmıştık onunla sevdik hatta birbirimizi de.
Ben tanismamizdan yaklaşık bir ay sonra kadar çocukları da alıp on gunluk yurtdışına gittim. Giderken veya yurtdışında olduğumuz sürede eşimle aramda bir sorun yoktu günlük görüşüyorduk.
Döndüğümde bana kadının bir akşam moralinin çok kötü olduğunu akşam onu alıp biraz dolandiklarini ve sonra kadını tek eve birakamadiklari için bizim eve gelip beraber kaldıklarını anlattı ama bir baska arkadasi da varmış başbaşa kalmamislar, dedim diğer arkadaşında neden kalmadınız ki o zaman davet etmedi bişey yapamadım dedi.
Ben bunu kabul edemem dedim ama çok yalvardı sonra kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı, başından çok kötü bir evlilik geçtiğini hala toparlanamadigini falan anlattı. Eşimin de kadının da yaptığının ahlaklı olmadığını biliyorum ama doğru olduğuna da inanıyorum.
O zamandan bu zamana kadar geçen sürede eşim kadınla ve diğer adamla olan yazışmalarını arama kayıtlarını siliyordu, sebebini sorunca iş için görüştükleri halde benim arıza cikarmamdan sıkıldığını söylüyordu zaten kadın da esiyle tekrar birleşmiş daha neyi dert ediyormusum.
Dün cocuklarimi istedikleri bir etkinlige götürmek için işten normalden biraz daha erken çıktım. Arabayla geçerken eşimi, kadını ve diğer adamı yine birlikte disarda gördüm. Arabamı durdurabilecegim biyer değildi korna çaldım beni farkettiler geçtim. Eşimin adamla bir işi oldugunu zaten biliyordum ama kadının da dahil olduğunu o an gördüm.
Akşam büyük bir kavga çıktı ama aramızda bişey yok durduk yere kıyma evliliğimize çocuklarimiza diyor. Bilemiyorum kadının da tekrar kocasıyla birleştiğine eminim ama ne yapacağım emin değilim. Maddi durumum iyi, evim arabam isim var. Kendi anne babam hayatta değiller.
Olmuş gayet de. Yazişma sildigime göre geçmişi de var bunun hatta. Arsız bir de eşiniz sizi manipüle ediyor

Siz varken olmaz zaten böylesi durumlar, yokluğunuza denk gelmiş.
Başka bir arkadaşının daha kalması bende farklı düşüncelere sebep olurdu ayrıca, olayı masumlaştırmazdı. Yazışmaların silinmesi de o farklı düşüncelerimi destekler. Üçlü ve güçlü bir grup var bence karşınızda. ‍🤷‍♀️
benim de aklıma bu geldi dedim sus ne kötü niyetlisin

konu sahibi böyle bişey de olabilir mi? iyi takipte kalın

Bir tane uygulama vardı. Başka bir forumda bir hanımefendi eşini takip etmek için kullanıyordu. Çocuk takip uygulaması. Eşinin telefonuna yüklüyor. Eşinin telefonundan uygulamayı silse bile ona gelen tüm mesajları vs. görebiliyordu. Ben olsam böyle bir uygulama yüklerdim telefonuna. Davada kullanamasanız bile neyin ne olduğunu öğrenirsiniz. Eşiniz sözüne ve davranışına güvenebilceğiniz bir olgunlukta değil maalesef.

buna da hapis cezası var bu arada. hatta çok yakınen tanıdığımız ve sevdiğimiz bir çiftte böyle bi sorun yaşandı. eşi şikayette bulunmadı ama bir şekilde programı yükleyen kişi, bilgi işlemle alakalı olarak devlet memurluğu yapıyordu. istifa etmek zorunda kaldı kurumda duyulmasıyla.

Yok artık. Böyle bir olayı nasıl kabullendiniz?

Adam bir de hatalı olan sizmişsiniz gibi üste çıkmış. Ee tabi bu kadar büyük olaylar bile affedilince karşı taraf iyice azıtıyor. Hala kadınla görüşmeye devam edebiliyor.

Masum olmadıkları çok açık. Kesin komşu vs. biri gördüğü için size söyledi. Yoksa ruhunuz duymadan neler yaşıyorlardır.

sonra kamerayı buluyorlar. üç kişi birden çat diye kadına dava açmasın mı?
yahu siz verdiğiniz tavsiyeleri kontrol ediyor musunuz hiç? birisine zarar verir mi ya da hukuka aykırı bir yönü var mı diye düşünüyor musunuz?
Kendi evime kamera koynak için kadından izin mi almam lazım anlamadım onu?

Kendi evime kamera koynak için kadından izin mi almam lazım anlamadım onu?

eve ancak güvenliğin tesisi sebebiyle kamera koyabiliyorsunuz ve bunun da bütün evde yaşayan kişilerin bilgisi dahilinde olması gerekyor. bazı açıları çekmesi ancak kabul ediliyor. "güvenlik" gerekçesi dışında, yani kısaca hırsızlık gibi durumlar dışında kameraya girmesi muhtemel herkesi de kamera konusunda bilgilendirmeniz gerekiyor. ve o noktada "özel hayatın gizliliği" söz konusu olduğu için de rızası dahilinde görüntü alabiliyorsunuz.
evdeki güvenlik kamerası olayı maalesef biraz karmaşık. bir sürü "ama", "fakat" fakötür var ve birçok fakrlı koşula göre değişiyor. maalesef "benim güvenlik şüphem vardı. eşime de bildirmeden kamerayı koydum. oldu." gibi bi durum pek mümkün değil.

Ben bi de böyle postlarda şeye sinir oluyorum, su an böyle diyen olmadı da, sana sorumluluğu olan eşin diyorlar ya. Kadın seni ilgilendirmez falan filan. Yok ya? Benim tüm düzenim bozulacak ama kadin asla hiçbir yara almadan bu işten çıkacak? Yok öyle bir şey. Benim evliliğim bitiyorsa, tüm düzenim bozuluyorsa onun da o hayatini alır alt üst ederim.

Hiç sorma kadınlar melek çünkü. O çocukların düşeceği psikolojik sarsıntıdan zerre sorumlu değil çünkü söz vermemişmiş. Aile toplumun temel taşıdır oraya atılan her darbeden herkes sorumludur.kimse kusura bakmasın.

Ortada grup varsa erkekler de yoksa tövbe tövbe.
Eşiniz de bir farklılık var mı?

Herkese merhabalar
Eşimin birlikte çalıştığı bir hanım var bizden 5 yaş kadar küçük ve güzel bir kadın, eşiyle boşanma aşamasındayken tanışmıştık onunla sevdik hatta birbirimizi de.
Ben tanismamizdan yaklaşık bir ay sonra kadar çocukları da alıp on gunluk yurtdışına gittim. Giderken veya yurtdışında olduğumuz sürede eşimle aramda bir sorun yoktu günlük görüşüyorduk.
Döndüğümde bana kadının bir akşam moralinin çok kötü olduğunu akşam onu alıp biraz dolandiklarini ve sonra kadını tek eve birakamadiklari için bizim eve gelip beraber kaldıklarını anlattı ama bir baska arkadasi da varmış başbaşa kalmamislar, dedim diğer arkadaşında neden kalmadınız ki o zaman davet etmedi bişey yapamadım dedi.
Ben bunu kabul edemem dedim ama çok yalvardı sonra kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı, başından çok kötü bir evlilik geçtiğini hala toparlanamadigini falan anlattı. Eşimin de kadının da yaptığının ahlaklı olmadığını biliyorum ama doğru olduğuna da inanıyorum.
O zamandan bu zamana kadar geçen sürede eşim kadınla ve diğer adamla olan yazışmalarını arama kayıtlarını siliyordu, sebebini sorunca iş için görüştükleri halde benim arıza cikarmamdan sıkıldığını söylüyordu zaten kadın da esiyle tekrar birleşmiş daha neyi dert ediyormusum.
Dün cocuklarimi istedikleri bir etkinlige götürmek için işten normalden biraz daha erken çıktım. Arabayla geçerken eşimi, kadını ve diğer adamı yine birlikte disarda gördüm. Arabamı durdurabilecegim biyer değildi korna çaldım beni farkettiler geçtim. Eşimin adamla bir işi oldugunu zaten biliyordum ama kadının da dahil olduğunu o an gördüm.
Akşam büyük bir kavga çıktı ama aramızda bişey yok durduk yere kıyma evliliğimize çocuklarimiza diyor. Bilemiyorum kadının da tekrar kocasıyla birleştiğine eminim ama ne yapacağım emin değilim. Maddi durumum iyi, evim arabam isim var. Kendi anne babam hayatta değiller.
Bence senin eşinin yaptığı normal bı şey değil ne kadar iş arkadaşı olsa dahi arasında bı mesafe olması gerekir maddi durumun güzelse bı karar vermenin zamanı gelmiştir bı şans ver herkes ikinci şansı hak eder baktın bu şansı değerlendiremedi o zaman bı karar ver temiz bı sayfa aç kendine canım

Herkese merhabalar
Aralarında bir şey olsun ya da olmasın konu burada hoşunuza gitmeyen bir şeyi sizden gizli olarak yapmaya devam etmesi.

Bence senin eşinin yaptığı normal bı şey değil ne kadar iş arkadaşı olsa dahi arasında bı mesafe olması gerekir maddi durumun güzelse bı karar vermenin zamanı gelmiştir bı şans ver herkes ikinci şansı hak eder baktın bu şansı değerlendiremedi o zaman bı karar ver temiz bı sayfa aç kendine canım
Değerlendirip değerlendirmedigini nasıl bilecek? Tesadüfen görmeseydi görüşmediğini zannedecekti konu sahibi. Sürekli şüpheyle yaşanmaz ki.

Ne okudum ben yaa… böyle konularda kriterim şudur: aynı şeyi sen yapsaydın eşin ne tepki gösterirdi??? Beni boşardı diyorsan boşa, normal karşılardı diyorsan sen de normal karşıla.

Hayır şeyi merak ettim. Kadının kocası da haberdar mı acaba yabancı iki erkekle bu samimiyetten?

Umarım olur. Kimse aldatılmayı hak etmiyor. Boşanma davası açılmış olsa bile sadakat yükümlülüğü devam ediyor. Sizin yapamadığınızı adam yapar belki.
O kadının kocasının haberi yok o duymasın diye konu sahibini kandırıyorlar muhtemelen.

Back
X