• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kiyida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkür ederim. Konudaki herkes evli ve arabası var, kadını gece bırakmamalarınin sebebi ulaşım değil yani, çok moralsizmis, intihar falan diyormuş tek birakamamislar. Ben bu kadarına ikna olmuştum o zamanlar aslında. 3lu sapik bir ilişki olduğunu düşünemiyorum kadının biriyle ilişkisi olabilir benim eşim veya diğer adam, öteki de çanak tutuyordur belki. Aksini hiçbirine konduramiyorum. İlişki varsa da kadın eşiyle tekrar neden barissin ki diyorum,

Hadi kadinin cani sikkindi dolasmaya ciktilar sonrasinda aynı evde kalmak ne alaka kadin o ara bosanma asamasindaymis bir tek o gecemi tek kalacakmis sonucta artik hayati tek yasamak uzerine adim atmis o gece basina bir sey gelecekmiste esiyle tekrar birlesene kadar basina is gelmeyeceginin garantisi mi varmis o zaman simdi kadinin kocasida ogrensin bakalim o adam ne diyecek birde diger erkek arkadasinda onlarla kaldigi ne malum

Herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkür ederim. Konudaki herkes evli ve arabası var, kadını gece bırakmamalarınin sebebi ulaşım değil yani, çok moralsizmis, intihar falan diyormuş tek birakamamislar. Ben bu kadarına ikna olmuştum o zamanlar aslında. 3lu sapik bir ilişki olduğunu düşünemiyorum kadının biriyle ilişkisi olabilir benim eşim veya diğer adam, öteki de çanak tutuyordur belki. Aksini hiçbirine konduramiyorum. İlişki varsa da kadın eşiyle tekrar neden barissin ki diyorum,
Yürüsün gitsinler, moralsizmiş de bırakamamışlar. Çanak tutmak için aynı evde kalmalarına gerek yok. Beraber kalmaları o konduramadığınız ilişki türü için olabilir ancak yoksa neden geceyi üçü beraber sizin evde geçirsin? Eşiniz ikisinin mesajlarını da siliyor, üçlü bir şey olma olasılığı çok yüksek yani. Kadın da eşiyle barışır bu arada, eşiniz sizden neden ayrılmak istemiyorsa, kadın içinde evliliğinin devamı için sebepler vardır.

Son düzenleme:
Bu konuyu buraya yazana kadar gidip bosanma dilekçesini vermiştim coktan. Aldatiliyosunuz o kadin da esiniz de sizi saf yerine koyuyor. Ne guzel dunya ya prensesin etrafinda dönüyor hayat. Esinizin sizi düşürdüğü pozisyon igrenc. O kadin da gülüyodur arkanizdan . Durumunuz da iyiymis basin tekmeyi ya

Kabullenmek zor olabilir ama hiç mantıklı değil. Yani sadece bir gün ile mi sınırlıymış kadının intihar düşüncesi. Eşiniz çok manipülatör biri. Mesaj silme olayından belli. Adam utanmadan bunun için sizi suçlamış "Huzurumuz bozulurdu sildim." diye. Huzur bozacak bir şeyler konuşuluyor demek ki. Ayrıca apartmana girerken biri gördü muhtemelen size söyler diye söyledi yoksa haberiniz bile olmazdı. Aldatan tüm adamlar inkar ediyor. Kim kabul etmiş.
Kadın da hiç masum biri değil. Burada eşinden ayrılan, şiddet gören bir sürü kadın var kim evli erkek arkadaşının evine gidiyor eşi evde yokken.
Kadının kocası ve diğer arkadaşın eşi de öğrensin madem sadece arkadaşlar ve kötü bir şey yapmadılar. İş yerindekiler falan da öğrensin hatta...
Hiçbir şey yapmamış olsalar bile bu şekilde eşlerin olmadığı bir gece buluşması yine uygun değil.

Bu arada eminmisiniz esinizin erkek arkadasininda o gece onlarla olduguna bence siz daha fazla kurcalamayin diye esiniz bunuda uydurmus gibi geldi erkekler bu konularda birbirinin arkasini cok guzel kolluyor cunku satmiyorlar arkadaslarini siz sorduysaniz o gece orada degilse bile evet ordaydim der yani

Bu arada eminmisiniz esinizin erkek arkadasininda o gece onlarla olduguna bence siz daha fazla kurcalamayin diye esiniz bunuda uydurmus gibi geldi erkekler bu konularda birbirinin arkasini cok guzel kolluyor cunku satmiyorlar arkadaslarini siz sorduysaniz o gece orada degilse bile evet ordaydim der yani
Bir erkeğin daha evde olması gayet kurcanılası bir mesele aslında. Arkadaşı varmış o zaman tamam demezdim ben kesinlikle, daha farklı şeyler düşünürdüm.

buna da hapis cezası var bu arada. hatta çok yakınen tanıdığımız ve sevdiğimiz bir çiftte böyle bi sorun yaşandı. eşi şikayette bulunmadı ama bir şekilde programı yükleyen kişi, bilgi işlemle alakalı olarak devlet memurluğu yapıyordu. istifa etmek zorunda kaldı kurumda duyulmasıyla.
Family gibi bir uygulama değildir, yasa dışı birşey olmalı…

Kapının üzerine normal güvenlik kamerası koyabilir. Ancak delile felan gerek yok, bu hali bile boşanma sebebi. Grup yapıyor olmaları da olası. İğrenç ya..

Niye barışmasın ki?
Ayrılma sürecindeyken başkalarıyla takılıp sonra sevgilisiyle/eşiyle barışan ilk ve son kadın olmaz sonuçta.

Eşinizle ve/veya arkadaşıyla kaçamak yaptıysa da gelecek göremediği için kocasına dönmüştür.

Bu kadar masum bir sebep vardı ise keşke eşiniz o gün evde kalmasına izin vermeden önce sizi de bir arayıp danışsaydı.
Ancak nedense bu masum misafirliği gizleme gereği hissetmiş. Ayrıca bu kadın da ne kadar kimsesiz bir kadınmış öyle. Bir kız arkadaşı, akrabası, yakını da mı yokmuş? Bak sen şu işe.
Yok moralsizmiş, intihar edecekmiş, geçsinler bunları.
Kadının kocasıyla barışması da olayın masum olduğunu kanıtlamıyor ki bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.
Oh ne güzel dünya, başına gelse kim bilir ne tepkiler vereceği bir olayı beyefendi sırf "erkek" olduğu için kendine hak görebiliyor ve pişkin pişkin karısından da bu olaya karşı anlayış bekliyor.
Aralarında bir şey geçsin ya da geçmesin; benden habersiz evimde kalıyorsa ve ben bir şekilde şüphe içerisine düşüyorsam benim için bu boşanma sebebidir. Kanıtlama çabasına girmeye bile gerek yok. Kameraymış, uygulamaymış. Baştan bu şüphenin olmasına izin vermeyecekti. Burada bitirmiş oldu zaten.
Evleneceğim insanda huzuru ve güveni hissetmeyeceksem; şüphe, güvensizlik ve stres dolu bir hayat içinde sürükleneceksem ne anlamı var evliliğin?

Bu tür ilişki yaşayan kadınlar da erkeklerde çok rahat hayatına devam ediyor ondan emin olun

Niye barışmasın ki?
Ayrılma sürecindeyken başkalarıyla takılıp sonra sevgilisiyle/eşiyle barışan ilk ve son kadın olmaz sonuçta.

Eşinizle ve/veya arkadaşıyla kaçamak yaptıysa da gelecek göremediği için kocasına dönmüştür.
Kesinlikle. Mesela kocası kızdığı halde kadınla görüşmeye devam ediyor. Haberi bile yok. Kadının kocası nereden bilecek kimle yatıyor kalkıyor.
Evli olmanın kadına bir zararı yok. Kocası da saf saf kirayı öder, evin masrafını karşılar....

Bir erkeğin daha evde olması gayet kurcanılası bir mesele aslında. Arkadaşı varmış o zaman tamam demezdim ben kesinlikle, daha farklı şeyler düşünürdüm.
Bende tamam demezdim ama adam cok pis yakalandigi icin ki bazi arkadaslarda dedi kesin komsulardan gorenler oldugu icin soyledi erken davrandi diye gunu kurtarmak icin o yalanida atmistir ki konu sahibi arkadasta inanmis ta ki gorustuklerini ve mesajlarin silindigini farkedene kadar

Herkese merhabalar
Eşimin birlikte çalıştığı bir hanım var bizden 5 yaş kadar küçük ve güzel bir kadın, eşiyle boşanma aşamasındayken tanışmıştık onunla sevdik hatta birbirimizi de.
Ben tanismamizdan yaklaşık bir ay sonra kadar çocukları da alıp on gunluk yurtdışına gittim. Giderken veya yurtdışında olduğumuz sürede eşimle aramda bir sorun yoktu günlük görüşüyorduk.
Döndüğümde bana kadının bir akşam moralinin çok kötü olduğunu akşam onu alıp biraz dolandiklarini ve sonra kadını tek eve birakamadiklari için bizim eve gelip beraber kaldıklarını anlattı ama bir baska arkadasi da varmış başbaşa kalmamislar, dedim diğer arkadaşında neden kalmadınız ki o zaman davet etmedi bişey yapamadım dedi.
Ben bunu kabul edemem dedim ama çok yalvardı sonra kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı, başından çok kötü bir evlilik geçtiğini hala toparlanamadigini falan anlattı. Eşimin de kadının da yaptığının ahlaklı olmadığını biliyorum ama doğru olduğuna da inanıyorum.
O zamandan bu zamana kadar geçen sürede eşim kadınla ve diğer adamla olan yazışmalarını arama kayıtlarını siliyordu, sebebini sorunca iş için görüştükleri halde benim arıza cikarmamdan sıkıldığını söylüyordu zaten kadın da esiyle tekrar birleşmiş daha neyi dert ediyormusum.
Dün cocuklarimi istedikleri bir etkinlige götürmek için işten normalden biraz daha erken çıktım. Arabayla geçerken eşimi, kadını ve diğer adamı yine birlikte disarda gördüm. Arabamı durdurabilecegim biyer değildi korna çaldım beni farkettiler geçtim. Eşimin adamla bir işi oldugunu zaten biliyordum ama kadının da dahil olduğunu o an gördüm.
Akşam büyük bir kavga çıktı ama aramızda bişey yok durduk yere kıyma evliliğimize çocuklarimiza diyor. Bilemiyorum kadının da tekrar kocasıyla birleştiğine eminim ama ne yapacağım emin değilim. Maddi durumum iyi, evim arabam isim var. Kendi anne babam hayatta değiller.
Ağzım açık okudum kesinlikle bir şeyler olmuş ya net. Düşünmeye bile gerek yok

O kadının kocasının haberi yok o duymasın diye konu sahibini kandırıyorlar muhtemelen.
Başlı başına bu bile çok küçük düşürücü. Kadının eşinin haberi yoktur çünkü üçü de biliyor ki kabul edilebilir bir durum değil.

Ama eşi konu sahibine söyleyebiliyor. Artık eşini saf mı görüyor, boşanamaz gibi mi görüyor bilinmez.

Konu sahibinin eşi bu olayı çok normal buluyorsa üç aile buluşsunlar ve bu konu konuşulsun. Diğer iki kişinin hayatındaki kişiler ne tepki verecek bakalım.

Back
X