- 15 Şubat 2013
- 25.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.709
- 798
Namus, ahlak, sadakat bunlar hep kadının yükümlülükleri di mi?Yuva yapmak zor yuva yıkmak kolay çocuklar var işin içinde hele ki bu devirde ben bı şansı verip önemli bı karar almasını öneririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Namus, ahlak, sadakat bunlar hep kadının yükümlülükleri di mi?Yuva yapmak zor yuva yıkmak kolay çocuklar var işin içinde hele ki bu devirde ben bı şansı verip önemli bı karar almasını öneririm
Yürüsün gitsinler, moralsizmiş de bırakamamışlar. Çanak tutmak için aynı evde kalmalarına gerek yok. Beraber kalmaları o konduramadığınız ilişki türü için olabilir ancak yoksa neden geceyi üçü beraber sizin evde geçirsin? Eşiniz ikisinin mesajlarını da siliyor, üçlü bir şey olma olasılığı çok yüksek yani. Kadın da eşiyle barışır bu arada, eşiniz sizden neden ayrılmak istemiyorsa, kadın içinde evliliğinin devamı için sebepler vardır.Herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkür ederim. Konudaki herkes evli ve arabası var, kadını gece bırakmamalarınin sebebi ulaşım değil yani, çok moralsizmis, intihar falan diyormuş tek birakamamislar. Ben bu kadarına ikna olmuştum o zamanlar aslında. 3lu sapik bir ilişki olduğunu düşünemiyorum kadının biriyle ilişkisi olabilir benim eşim veya diğer adam, öteki de çanak tutuyordur belki. Aksini hiçbirine konduramiyorum. İlişki varsa da kadın eşiyle tekrar neden barissin ki diyorum,
Bir erkeğin daha evde olması gayet kurcanılası bir mesele aslında. Arkadaşı varmış o zaman tamam demezdim ben kesinlikle, daha farklı şeyler düşünürdüm.Bu arada eminmisiniz esinizin erkek arkadasininda o gece onlarla olduguna bence siz daha fazla kurcalamayin diye esiniz bunuda uydurmus gibi geldi erkekler bu konularda birbirinin arkasini cok guzel kolluyor cunku satmiyorlar arkadaslarini siz sorduysaniz o gece orada degilse bile evet ordaydim der yani
Kadın o gece nerdeymiş diye de soralım mı?Yuva yapmak zor yuva yıkmak kolay çocuklar var işin içinde hele ki bu devirde ben bı şansı verip önemli bı karar almasını öneririm
Family gibi bir uygulama değildir, yasa dışı birşey olmalı…buna da hapis cezası var bu arada. hatta çok yakınen tanıdığımız ve sevdiğimiz bir çiftte böyle bi sorun yaşandı. eşi şikayette bulunmadı ama bir şekilde programı yükleyen kişi, bilgi işlemle alakalı olarak devlet memurluğu yapıyordu. istifa etmek zorunda kaldı kurumda duyulmasıyla.
Niye barışmasın ki?Herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkür ederim. Konudaki herkes evli ve arabası var, kadını gece bırakmamalarınin sebebi ulaşım değil yani, çok moralsizmis, intihar falan diyormuş tek birakamamislar. Ben bu kadarına ikna olmuştum o zamanlar aslında. 3lu sapik bir ilişki olduğunu düşünemiyorum kadının biriyle ilişkisi olabilir benim eşim veya diğer adam, öteki de çanak tutuyordur belki. Aksini hiçbirine konduramiyorum. İlişki varsa da kadın eşiyle tekrar neden barissin ki diyorum,
Bu kadar masum bir sebep vardı ise keşke eşiniz o gün evde kalmasına izin vermeden önce sizi de bir arayıp danışsaydı.Herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkür ederim. Konudaki herkes evli ve arabası var, kadını gece bırakmamalarınin sebebi ulaşım değil yani, çok moralsizmis, intihar falan diyormuş tek birakamamislar. Ben bu kadarına ikna olmuştum o zamanlar aslında. 3lu sapik bir ilişki olduğunu düşünemiyorum kadının biriyle ilişkisi olabilir benim eşim veya diğer adam, öteki de çanak tutuyordur belki. Aksini hiçbirine konduramiyorum. İlişki varsa da kadın eşiyle tekrar neden barissin ki diyorum,
Bu tür ilişki yaşayan kadınlar da erkeklerde çok rahat hayatına devam ediyor ondan emin olunHerkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkür ederim. Konudaki herkes evli ve arabası var, kadını gece bırakmamalarınin sebebi ulaşım değil yani, çok moralsizmis, intihar falan diyormuş tek birakamamislar. Ben bu kadarına ikna olmuştum o zamanlar aslında. 3lu sapik bir ilişki olduğunu düşünemiyorum kadının biriyle ilişkisi olabilir benim eşim veya diğer adam, öteki de çanak tutuyordur belki. Aksini hiçbirine konduramiyorum. İlişki varsa da kadın eşiyle tekrar neden barissin ki diyorum,
Kesinlikle. Mesela kocası kızdığı halde kadınla görüşmeye devam ediyor. Haberi bile yok. Kadının kocası nereden bilecek kimle yatıyor kalkıyor.Niye barışmasın ki?
Ayrılma sürecindeyken başkalarıyla takılıp sonra sevgilisiyle/eşiyle barışan ilk ve son kadın olmaz sonuçta.
Eşinizle ve/veya arkadaşıyla kaçamak yaptıysa da gelecek göremediği için kocasına dönmüştür.
Bende tamam demezdim ama adam cok pis yakalandigi icin ki bazi arkadaslarda dedi kesin komsulardan gorenler oldugu icin soyledi erken davrandi diye gunu kurtarmak icin o yalanida atmistir ki konu sahibi arkadasta inanmis ta ki gorustuklerini ve mesajlarin silindigini farkedene kadarBir erkeğin daha evde olması gayet kurcanılası bir mesele aslında. Arkadaşı varmış o zaman tamam demezdim ben kesinlikle, daha farklı şeyler düşünürdüm.
Ağzım açık okudum kesinlikle bir şeyler olmuş ya net. Düşünmeye bile gerek yokHerkese merhabalar
Eşimin birlikte çalıştığı bir hanım var bizden 5 yaş kadar küçük ve güzel bir kadın, eşiyle boşanma aşamasındayken tanışmıştık onunla sevdik hatta birbirimizi de.
Ben tanismamizdan yaklaşık bir ay sonra kadar çocukları da alıp on gunluk yurtdışına gittim. Giderken veya yurtdışında olduğumuz sürede eşimle aramda bir sorun yoktu günlük görüşüyorduk.
Döndüğümde bana kadının bir akşam moralinin çok kötü olduğunu akşam onu alıp biraz dolandiklarini ve sonra kadını tek eve birakamadiklari için bizim eve gelip beraber kaldıklarını anlattı ama bir baska arkadasi da varmış başbaşa kalmamislar, dedim diğer arkadaşında neden kalmadınız ki o zaman davet etmedi bişey yapamadım dedi.
Ben bunu kabul edemem dedim ama çok yalvardı sonra kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı, başından çok kötü bir evlilik geçtiğini hala toparlanamadigini falan anlattı. Eşimin de kadının da yaptığının ahlaklı olmadığını biliyorum ama doğru olduğuna da inanıyorum.
O zamandan bu zamana kadar geçen sürede eşim kadınla ve diğer adamla olan yazışmalarını arama kayıtlarını siliyordu, sebebini sorunca iş için görüştükleri halde benim arıza cikarmamdan sıkıldığını söylüyordu zaten kadın da esiyle tekrar birleşmiş daha neyi dert ediyormusum.
Dün cocuklarimi istedikleri bir etkinlige götürmek için işten normalden biraz daha erken çıktım. Arabayla geçerken eşimi, kadını ve diğer adamı yine birlikte disarda gördüm. Arabamı durdurabilecegim biyer değildi korna çaldım beni farkettiler geçtim. Eşimin adamla bir işi oldugunu zaten biliyordum ama kadının da dahil olduğunu o an gördüm.
Akşam büyük bir kavga çıktı ama aramızda bişey yok durduk yere kıyma evliliğimize çocuklarimiza diyor. Bilemiyorum kadının da tekrar kocasıyla birleştiğine eminim ama ne yapacağım emin değilim. Maddi durumum iyi, evim arabam isim var. Kendi anne babam hayatta değiller.
Başlı başına bu bile çok küçük düşürücü. Kadının eşinin haberi yoktur çünkü üçü de biliyor ki kabul edilebilir bir durum değil.O kadının kocasının haberi yok o duymasın diye konu sahibini kandırıyorlar muhtemelen.