• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kiyida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhabalar
Eşimin birlikte çalıştığı bir hanım var bizden 5 yaş kadar küçük ve güzel bir kadın, eşiyle boşanma aşamasındayken tanışmıştık onunla sevdik hatta birbirimizi de.
Ben tanismamizdan yaklaşık bir ay sonra kadar çocukları da alıp on gunluk yurtdışına gittim. Giderken veya yurtdışında olduğumuz sürede eşimle aramda bir sorun yoktu günlük görüşüyorduk.
Döndüğümde bana kadının bir akşam moralinin çok kötü olduğunu akşam onu alıp biraz dolandiklarini ve sonra kadını tek eve birakamadiklari için bizim eve gelip beraber kaldıklarını anlattı ama bir baska arkadasi da varmış başbaşa kalmamislar, dedim diğer arkadaşında neden kalmadınız ki o zaman davet etmedi bişey yapamadım dedi.
Ben bunu kabul edemem dedim ama çok yalvardı sonra kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı, başından çok kötü bir evlilik geçtiğini hala toparlanamadigini falan anlattı. Eşimin de kadının da yaptığının ahlaklı olmadığını biliyorum ama doğru olduğuna da inanıyorum.
O zamandan bu zamana kadar geçen sürede eşim kadınla ve diğer adamla olan yazışmalarını arama kayıtlarını siliyordu, sebebini sorunca iş için görüştükleri halde benim arıza cikarmamdan sıkıldığını söylüyordu zaten kadın da esiyle tekrar birleşmiş daha neyi dert ediyormusum.
Dün cocuklarimi istedikleri bir etkinlige götürmek için işten normalden biraz daha erken çıktım. Arabayla geçerken eşimi, kadını ve diğer adamı yine birlikte disarda gördüm. Arabamı durdurabilecegim biyer değildi korna çaldım beni farkettiler geçtim. Eşimin adamla bir işi oldugunu zaten biliyordum ama kadının da dahil olduğunu o an gördüm.
Akşam büyük bir kavga çıktı ama aramızda bişey yok durduk yere kıyma evliliğimize çocuklarimiza diyor. Bilemiyorum kadının da tekrar kocasıyla birleştiğine eminim ama ne yapacağım emin değilim. Maddi durumum iyi, evim arabam isim var. Kendi anne babam hayatta değiller.
Cidden doğru mu bu yaa...
Aldatan erkeklerde de hep bir Güzin abla ayağı var.
Siz de kadının eşiyle bir geceyi beraber geçirmek isteyin,eşiniz ne diyecek bakalım.

Değerlendirip değerlendirmedigini nasıl bilecek? Tesadüfen görmeseydi görüşmediğini zannedecekti konu sahibi. Sürekli şüpheyle yaşanmaz ki.
Yuva yapmak zor yuva yıkmak kolay çocuklar var işin içinde hele ki bu devirde ben bı şansı verip önemli bı karar almasını öneririm

Yuva yapmak zor yuva yıkmak kolay çocuklar var işin içinde hele ki bu devirde ben bı şansı verip önemli bı karar almasını öneririm
Yani zaten konu sahibi şans vermiş aslında. Adam gizlice görüşmeye devam etmiş, mesajları da silmiş.
Aptala mı yatsın çocukları var diye?
İğrenç bir durumun içine düşürülmüş.

konu sahibi eşinden habersiz bir erkekle evde gece geçirse yüce gönüllü erkeğimiz şans verecek miydi?
böyle yapa yapa erkekleri şımarttınız pessss!

Çok haklısınız. Eşi yuvasını çok düşünmüş, çocukları varken başka kadınları eve alırken tek derdi "aman yuvam yıkılmasın"dı eminim.

Böyle saçmalıklara nasıl inanabiliyosunuz. Sizin eşiniz siz yokken o kadınla nasıl dolaşabilir sonra evinize gelebilir. Bu net boşanma sebebi. Ne kadar geniş insanlarsınız, bu nasıl mezhep ki içinde at koştur
Ne koca ne kadın bırakırdım. Sizi aptal yerine koydukları yetmiyor üstüne devam ediyolar. Kocan senden tırnağının ucu kadar çekince bu haltı yer yemez bıçak gibi keser atardı kadını.

Bu yuvayı yıkmak da bir kadınlara zor zaten. Çocukları olan adam çocuklarının da yaşadığı evde konulu film çekerken neden yuvasını düşünmüyor acaba?
Yada kadın kocası başka şehirdeyken iş arkadaşı hayri beyi teselli için alsa evine koca o zaman yuva yıkmak zor der miydi acaba?

konu sahibi eşinden habersiz bir erkekle evde gece geçirse yüce gönüllü erkeğimiz şans verecek miydi?
böyle yapa yapa erkekleri şımarttınız pessss!
Konu sahibi eşinden habersiz bir erkekle evde gece geçirse erkeği bırakın, o yorumu yazan üye başta linçlerdi. Sen evli kadın halinle nasıl başka erkeği eve alırsın diye.

Yuvayı koruyup kurtarmak sadece kadının sorumluluğu çünkü. Erkek yuvasını düşünmeden istediğini yapabilir ama kadın yuvasını kurtarmak zorunda.

Kadını gözü önünde çatır çatır aldatıyor dahası bunu aptal yerine koyarak yapıyor. Bu saçmalıklara ancak zekası çok düşük insanlar inanır kusura bakmayın. Koca bi halt yediyse ve kadında affedecekse biraz utanırdı, keser atardı kadını. Hala görüşmeler bi şeyler adamın umrunda değil bulmuş böyle kadını ne dese kanıyo aldatmaktan vazgeçer mi.
İnsan bu hayatta ne için yaşar, onurumuzu gururumuzu çiğneyip önümüze tükürenlere aman kocam aman yuvam nasıl denebilir.

Herkese merhabalar
Eşimin birlikte çalıştığı bir hanım var bizden 5 yaş kadar küçük ve güzel bir kadın, eşiyle boşanma aşamasındayken tanışmıştık onunla sevdik hatta birbirimizi de.
Ben tanismamizdan yaklaşık bir ay sonra kadar çocukları da alıp on gunluk yurtdışına gittim. Giderken veya yurtdışında olduğumuz sürede eşimle aramda bir sorun yoktu günlük görüşüyorduk.
Döndüğümde bana kadının bir akşam moralinin çok kötü olduğunu akşam onu alıp biraz dolandiklarini ve sonra kadını tek eve birakamadiklari için bizim eve gelip beraber kaldıklarını anlattı ama bir baska arkadasi da varmış başbaşa kalmamislar, dedim diğer arkadaşında neden kalmadınız ki o zaman davet etmedi bişey yapamadım dedi.
Ben bunu kabul edemem dedim ama çok yalvardı sonra kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı, başından çok kötü bir evlilik geçtiğini hala toparlanamadigini falan anlattı. Eşimin de kadının da yaptığının ahlaklı olmadığını biliyorum ama doğru olduğuna da inanıyorum.
O zamandan bu zamana kadar geçen sürede eşim kadınla ve diğer adamla olan yazışmalarını arama kayıtlarını siliyordu, sebebini sorunca iş için görüştükleri halde benim arıza cikarmamdan sıkıldığını söylüyordu zaten kadın da esiyle tekrar birleşmiş daha neyi dert ediyormusum.
Dün cocuklarimi istedikleri bir etkinlige götürmek için işten normalden biraz daha erken çıktım. Arabayla geçerken eşimi, kadını ve diğer adamı yine birlikte disarda gördüm. Arabamı durdurabilecegim biyer değildi korna çaldım beni farkettiler geçtim. Eşimin adamla bir işi oldugunu zaten biliyordum ama kadının da dahil olduğunu o an gördüm.
Akşam büyük bir kavga çıktı ama aramızda bişey yok durduk yere kıyma evliliğimize çocuklarimiza diyor. Bilemiyorum kadının da tekrar kocasıyla birleştiğine eminim ama ne yapacağım emin değilim. Maddi durumum iyi, evim arabam isim var. Kendi anne babam hayatta değiller.
Hiç samimi gelmedi. Anlık olaylar gelişmiş olabilir. Kocanız ayrı ama bir kadının erkek arkadaşının evinde karısı yokken kalmasının ahlaklı bir durum olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bence eşinizin telefon dökümlerine ulaşmaya çalışın aramalar mesajlar. Umarım whatsap üzerinden görüşmüyordur

Ya şans vermiş işte tesadüfen yakalamış adamı kadınla, daha ne şansı verecek? Şüphe içinde nasıl güvenecek? İnsan paranoyak olur.

konu sahibi bilgilendirse ne güzel olur, bizleri gelişmelere yönelik. üzüldüğüm, aklıma takılan 2 konudan biri oldu bu konu bugün. ben eskiden her iki cins veya cinslerden birisi evli olsa da arkadaş olunabilir, normal karşı cins arkadaşları olabilir diye düşünürdüm. ancak bir gün x`de epey bilinen şimdi ismini hatırlayamadığım bir askerin uyarısına denk geldim, şöyle diyordu: ltf bayanlar bana msj atıp arkadaş olmak istiyorum, sizinle sohbet etmek istiyorum vs. demesin. ben kendi eşimle sohbet ediyorum. bunu okuyunca bir anda aydınlandım, ufkum genişledi. evet ya, dedim kendi kendime, evliler eşleriyle arkadaş olmalı. kendi eşleriyle zaman geçirmeli, kendi eşleriyle sohbet etmeli. başka kadın/erkeklerle sohbet etmelerine gerek yok ki. o günden sonra bu söylemi düstur edindim. özetle baştan yanlış olay - eşim ve karşı cins arkadaşı - diye bir başlık hiç olmamalıydı. karşı cinsten arkadaşı olmamalıydı.

Herkese merhabalar
O adamı boşar ayrıca kadının da kocasına haber verirdim siz nasıl bu kadar sakinsiniz pes

Siz safmisiniz bir kadin iki adamla hicbir bagi olmadığı adamlarla onlarin evinde neden kalir yani siz buna inandinizmi acaba inanmissniz fakat cok sacma neymis moral vermek acaba nasil moral verdiler kadina bi dusunun

Bence de grup var işin içinde. Hani sonradan mesajları falan silmese bi nebze iyi niyetle yaklaşılabilirdi belki ama. Tekrar bir tatile çıkma zamanınız gelmiş sanki ama eve ne olup bittiğini anlayabileceğiniz bişeyler bırakarak ☹️

Bir de kadın doğuma gidip kontrol yaptırmanızı öneririm cinsel hastalık açısından.

Back
X