Eşim ve arkadaşim..Kavga:(

Bu kadının eşinizle alakalı gizli kapaklı çevirdiği bir işler var ve evinize gelip sizinle vakit geçirmeye çalışması eşinizi rahatsız ediyor,tehdit olarak algılıyor bu durumu eşiniz. Bana böyle bir his ve düşünce uyandırdı okuduklarım.
Resmen sizi ondan uzaklaştırmak için sert restler çekiyor.
Herşey ortaya çıkarsa sonu boşanma olacağı için,inceden mahkemeyide eklemiş araya.
Siz şimdi çocuğu değil,olacak olayları izleyin bence,gözünüzü dört açın bence.

Eşim dediğim adam bana küfretse özür dilese bile uzun bir süre bırak yumurtayı çocuğu sevişmeyi bile düşünmem. Ortada bir dolaplar dönüyor hiç kavga etmeyen adam kalkıp böyle sert çıkıştığına göre altında bir şeyler var. Önce onu ortaya çıkarın bence. Arkadaşınızı da gözlemleyin. Ne zaman size gelmek istiyor. Evde değil de dışarıda görüşün. Tepkisi ne. Ne konular okuduk burada. En ufak şeyi bile göz önüne almak lazım. Tepkinizde haklısınız o özür dilemeden geri adım atmayın.

Eşiniz haksız üstelik küfür var, bence de hiç yanaşmayın, bırakın anlasın hatasını

İnce düşünceli bir arkadaşın olsa, eşinin haftasonu evde olduğunu bile bile son dk senle program yapmaz. Hani günler önceden konuşursunuz ayarlarsınız o farklı. Bir de eskiden okuduğum birşey paylaşayım, eviyle huzursuz olan kişiler diğerlerininde huzursuz olmasını isterlermiş, dikkat et

Kufur et ozur dile ...tekrar et tekrar dile.. o sizin gitmeyeceginizi bildigi vakit gorun bakalim kufurleri .. sizde niye arkadasinizin ozelini anlatiyorsunuz..sevgiliye kocaya bu tur seyler anlatilinca zevk mi aliyorsunuz...arkadasiniz da size guvenmis duysa sizin yuzunuze bakarmi ? Tanidigim kocasyla anlasamiyor ailesnn parasi yok diye kocayi birakmiyor birde mecbur cocuk yapacm diyor :) sizde yapin sonra kocanizi izleyin

Valla kus de olsanız bebek olaylarına ara vermeyın :D gıt senınle barısmıyrum ama bebek yapmamız lazım de snra kusluge devam edersınız :D ya enınde sonunda ozur dıleyecek senden bugun yarın barısacaksınız barı yumurta bosa gıtmesın :) zaman gerıye alonmıyor malesef sacma sapan ınat yuzunden 1 ay kaybetme sımdı ısını hallet pacavra gıbu at :D suratına bakma

Bugun cok yakin arkadasim aradi,bana gel hatta esim gidecek belki beraber disarida cikariz dedim.bu tel konusmasini duyan esim nereye gideceksiniz gecen cumarteside disardaydiniz ben gitmeni istemiyorum gidip gitmemek sana kalmis diye kavga cikardi ki bu benim en yakin arkim. Ben cevap verdim ama cok fevride olmadim bulasiklari yerlestirirken bilirsiniz tabak canak sesi cikar onu duyup cok istiyosan s.ktirgit dedi sanki ona tepkili ses cikarmis gibi. Ki normalde asla birbirimizi kisitlamayiz o cikar ben cikarim birbirimize guveniriz sorgulamayiz bile 3 senedir ilk defa laf soyledi onunda sebebi yakin zamanda arkasima sinir olmustu bir sebepten.arkadasm geldi evde oturduk cikmadik ark gitti vs. Az once yine kavga ettik s.ktirgit dedgin icin ozur diliceksin dedim oda sen evlilik kurumumuzu sarstigin icin ozur diliceksin dedi dedim ki sen ozur dilemeden bir omurde olsa asla barismam kufuru asla kabul edemem ve en son o kadar kavgadan sonra mahkemedede oyle soylersin dedi ve küsüz suan.biz hic kavga etmeyiz normalde ve suan ikimizde inat ettik ozur dilememeye ve bebek istiyoruz yumurtlama donemimdeyim ve oda biliyor bu donemi. Bu kavga hic olmadi bu zamanda.hakliyim ve ozur dilemem ama cok uzgunum. Onun kufurunu asla normallestirip ozur dilemeden barismicam ama oda beni sen getirdin bu raddeye diyor ki hic birsey yapmadim. Bu donemi kacirmak istemiyorum.Kafayi yicem ya..Yorumlarinizi merak ediyorum..
Nasıl hiçbirşey yapmadınız yada yaptığınızın farkında mı değilsiniz, kocanıza nispet yapar ki tartıştığı insanla dışarı çıkıp plan yapmayı olmayınca da evde takılmayı tercih ediyorsunuz damara basmak denir ya haaa işte onu yapmışsınız, bunun karşılığında küsüp konuşmasaymış iyiymiş tabi küfür hiç olmamış, ama hata karşılıklı burada bu işi siz başlattığınız için 1-0 siz yeniksiniz o da küfür edip haklı iken haksız olmuş. Kocanıza rest çekerken kendi yaptığınız hata ile orantılı cevap verseydiniz bu hale gelmezdiniz

Valla kus de olsanız bebek olaylarına ara vermeyın :KK70: gıt senınle barısmıyrum ama bebek yapmamız lazım de snra kusluge devam edersınız :KK70: ya enınde sonunda ozur dıleyecek senden bugun yarın barısacaksınız barı yumurta bosa gıtmesın :) zaman gerıye alonmıyor malesef sacma sapan ınat yuzunden 1 ay kaybetme sımdı ısını hallet pacavra gıbu at :KK70: suratına bakma
O şekilde yapılan çocuk?? Çok kötü bence.. :(

O şekilde yapılan çocuk?? Çok kötü bence.. :KK43:

Valla adam ozur dıleyecegı ve tatlıya baglanacagı bellı olan bır durumda bır ayı cope atmaya gerek yok bence zaten sureklı kufur eden ve kavga eden bır cıft degıllermıs bu mevzudan bosanılmayacagına gore vakıt kaybetmenın anlamı yok benceben 4 yıl ınfertılıteyle ıgrastım doktora gtmek ıcın bıle bır yıl bekledık bu yolda zaman cok onemlı kaybedecek vakıt yok. bu yuzden konuya baska taraftan bakamadım

Valla adam ozur dıleyecegı ve tatlıya baglanacagı bellı olan bır durumda bır ayı cope atmaya gerek yok bence zaten sureklı kufur eden ve kavga eden bır cıft degıllermıs bu mevzudan bosanılmayacagına gore vakıt kaybetmenın anlamı yok benceben 4 yıl ınfertılıteyle ıgrastım doktora gtmek ıcın bıle bır yıl bekledık bu yolda zaman cok onemlı kaybedecek vakıt yok. bu yuzden konuya baska taraftan bakamadım
Çok tesekkur ederim yorumlariniz icin. Sabah özür diledi kendini anlatti ve bariştik:olamaz: :21:benimle haftasonu başbaşa vakit gecirmek istedigi icin oyle tepki vermis. arsel arsel esime güveniyorum. ayrica O okyanustakibulut01 nereden cikardiniz arkadasimin esime bunu söylediğimi bilmediğini? Hatta esimin yanindada bundan bahsetmiştik.

Bir kere daha bir kavga aninda ( ki cok cok nadir kavga ederiz) s.ktrgit demisti o zamanda barismamistim mecbur gelip özür dilemek zorunda kalmisti.. fakat bu S***** G** (Defol) gercekten git kovdum anlaminda degil bu arada kufur anlaminda..cunku istedigimde gidebilecek güçte oldugumu biliyor ekonomik anlamda bagimsiz bir kadinim.
Ya aslında kavganın şiddetine göre ağızdan çıkması çooooook imkansız bir söz değil bence. Bir de (sadece bu konuda yazanlara göre) birbirinizi de seviyorsunuz gibi hissettim. Bence bir daha küfür etmemeye ve mahkeme vs konusu açmamaya söz verin birbirinize. Eşiniz sevildiğini hissetmemiş biraz güvensizlik hissine kapılmış gibi o nedenle panik olmuş sanki. Ve arkadaşınızın sizi kötü etkileyeceğini düşünüyor. Sevmeyen biri de bunları düşünmez.. (Küfür etmesi normal demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama erkekler arasında bu söz küfür kategorisine pek girmeyebilir.)

Zaten bu stres içinde yumurtlama Döneminde olsan bile tutmayabilir .

Ayrıca sana küfür etmiş bu daha önemli bir sorun bence hep mi böyle kabaydı ?

Back
X