Adam daha yeni evliyken de 2022de birebir ayni cumleleri kuruyormus. Hala alisamadiniz mi?
eşim dedi ki bundan sonra ben ne istersem onu yapacağım, istersem haftda 2-3 gün çıkacağım, istersem bir ay evde otururum Sen karışamazsın. Yapamıyorsan-ayrılalım.
Bu arada evli barkli insanın ergen gibi her hafta birkaç gün çıkıp eve gece yarısı gelmesini asla anlayışla karşılamam. Yaptığı da kahvede oturan babalar gibi salak salak arkadaşlarıyla goygoy yapmak. Yüz sene yapsa bir b.ka yaramayacak, boş beleş insan işleri.
Her şeyin bir usulü var , adabı var.
Benim eş adayım sehrime tasinacak. Bu ülkede hiç kimsesi, dili mili de yok. Ben ona daha şimdiden haftada bir gece halısaha yapan erkek arkadaşlarımi ayarladım. Benim hatırım için arkadaşlarim onu da çağıracak, sosyallessin - rahatlasin diye. Mesela buna asla ses çıkarmam . Çünkü binevi spor, sağlıklı yaşam için gereken bir şey. Ayrıca akşam iş çıkışı beraber takiliriz yemeğimizi yeriz gece çıkar arabasıyla, maç öncesi/ sonrası biraz takılır gelir. Ya da benim de zamanında aldığım bir eğitim var. Arama -kurtarma acil durum vs uzerine. Onun gece tatbikatları / telsiz eğitimleri vs çok oluyor. Bazen çok uygunsuz saatlerde bitiyor. Ama ben kendim gitmesine teşvik edeceğim çünkü ne güzel bir etkinlik, gitsin tabii ki. Ya da akşam bisikletçileri grubu var, iş çıkışı buluşup İstanbul'da pedalliyorlar. Genelde beraber gideriz diye düşündüm ama ben usendigim zamanlar da (ki genelde usenirim) çıksın pedallasin, hem sosyallesir, hem saglikli bir şey, dopamin depolar. Arasıra arkadaşlarıyla da çıkabilir, herkesi buna ihtiyacı var. cikmisken saat geceyarisini geçmişken de dönebilir. Benden çok daha fazla tatili var, ben calisirken kendine tatil de ayarlayabilir...
Yani cidden insanın özgür alanına saygı duyan bir insanım. Bu saydiklarima ben de giderim, tiyatrolar vs geç bitiyor zaten eve geç gelirim, tek tatile gitmeyi çok severim evliyken bile arasıra cocugu eşime bırakıp kendi tek tatilime başka ülkeye gidecek bir evlilik hayali içindeyim.
Amaaaaaa yine de sizin eşiniz gibi bir insanı asla kabul etmem.
Her haftasonu siz evde onu beklerken arkadaşlariyla takılmak ne demek ya? 6da işten cikiyor. Zamanını verimli kullansın insan gibi otursun gelsin yani.
Ergen gibi, sanki ben annesiymisim gibi ne pazarlığa giriyor ya. Yok "hep giderim, şöyle de giderim, istersem gelmem" bilmemne.
Tepiniyor oğlan çocuğu gibi
istediği şey de kafede goygoy yapmak
Ayrıca bu adam özgürlük naraları atıyorsa aynısını sen yapacaksın. Yok sıkılırım deme. Koçanı beklerken de evde sıkılıyorsun. Al laptopunu git kafede dizi izle. Maksat adama yaptiginin evde bekleyen eş için ne kadar rahatsız edici oldugunu göstermek.