eşim ve bakici arasinda kaldim

valla calisana lux değil sart bence :anne:eskiden aileler bakarmış kaynanalar anneler falan anneler arada nefes alırmış simdi ailesi uzak olanlar falan hastalanınca yada çok bunaldı depresyona mi girsin arada anneyi ozlemek çocuk içinde iyidir saygı sevgi artar ..simdi bu insalar 7/24 çocuklarıyla beraberde müthiş zaman mi geçiriyor yani bazı inşaatı hic anlayamayacagim galiba çalıştığım zamanlarda yaz tatiliyle kiyasladigimda cocugumla kaliteli zamanı calistigimda geçiriyorum onu anliyorum:kahve:

Onlar iyi anne çünkü. Bizler kendilerini düşünen bencil anne oluyoruz galiba. Yakinimda kimse yok mecburuz bakiciya. Kaliteli zaman ise tüm gün beraber olmakla olmuyor ki 3 5 saatte de olsa kaliteli zaman geçiriliyor

yani tek bakici tutan benim sanki
herkes menopoza girmis kadinlarla calisiyor da sanki ilk genc bakiciyi ben tuttum
tovbestagfurullah
nekadar kalp kirmaya meyillisiniz gece gece üzüp aǧlattiniz beni

Ay çok üzüldüm, aglamayin lutfen.. Biz disaridan yorum yapabiliriz anca. Esinizde rahat etmiyorsa kavga etmeye gerek yok nice bilgili yasi daha ileride teyzelerimiz var. Bulursunuz manasinda.. Ama lutfen aglamayin .. :anne:

Aklın yolu bir kardeşim edemez tabi rahat.

He dersen ki sarayda oturuyorum evin içinde buluşmak 10 dakka
ozaman başka

Ev dublex de olsa, üst kat sadece onun da olsa bu kız o evin çocuklarına bakacak. Yani sürekli onlarla ilgilenirken üst katta duramaz.
Ben de olsam evde bir yabancı varken rahat rahat yatamam eşin haklı.
İlle de bu kız diyorsan en azından yatılı kalmasın. Akşam geç saat de olsa verin parasını taksiyle gönderin.
Ya da eşini dikkate alıp başka yaşı geçkin bir bakıcı bul.

Sonuçta o evde yek yaşamıyorsunuz eşinizin fikri de önemli farklı bir bakıcı araştırmanız daha mantıklı görünüyor :KK14:

Bakıcı tutulması gayet normal bir şey ama sizin istediğiniz biraz fazla değil mi. Sürekli o çocuklara bakıcı mı bakacak çok yogunsunuz anne sevgisi alamayacak mı bu çocuklar. Belli bir saate kadar durur sonra siz ilgilenirsiniz çocuğunuzla. Eşiniz haklı bu konuda insan evinde yabancı birini istemez rahat edemez

yani tek bakici tutan benim sanki
herkes menopoza girmis kadinlarla calisiyor da sanki ilk genc bakiciyi ben tuttum
tovbestagfurullah
nekadar kalp kirmaya meyillisiniz gece gece üzüp aǧlattiniz beni
Aslında burada birçok insanın tepkisi bakıcı almanıza değil. Genelde akşamları da gezeriz deyince çocuklarin gözünden düşünüldüğü için böyle bir onyargi oluştu. Yoksa insanlarin kimsenin anneligini sorguladığı felan yok. Boyle bir hakki da yok. Madem niyetiniz kesin evin her yerinde kamera dosetin. Neler duyuyoruz.

hala esime olan guvenimi sorguluyorsunuz ya pes
tabiki guveniyorum esim sapik degil
yabanci bi insanla evde nasil yasiyorsunuz ne igbi sorunlar cikiyor olumlu diyenlerin memnun olduklari durumlar neler offffff offf

Benim arkadasim koyden 40 yas ustu bi kadin getirdi. Kadin hem ev isi yapıyor 7 24 hem de cocuklara bakiyor.
Ha ben olsam evimde kimse olsun istemem. Gunduzleri gelsin aksam gitsin en mantiklisi. Ben de rahat edemem sonucta..

evet zenginim niye kendinizi eziklediniz anlamadim
onarca aile var boyle yasayan
bazen gozumuzun onundeki yanlisi farkedemiyoruz. bdv nin en iyi tarafida bu degil mi yanlislarimizi ortaya cikarmak. ben bdv de onlarca kisiye yorum yaptim ne kimsenin anneligine nede kadinligina yorum yaptim. yazik cok yazik kinamaktan baska bisey gelmiyor elimden

Üzülmeyin yahu.
Toplumun genelinden maddi durumunuz iyi olduğu için taşlanmanız normal zenginleri kimse çekemiyor.

Eşiniz bakıcı kıza sarkacak karakterde bir adam değilse güveniyorsanız bir problem yok bence. Evdeki çalışana yan bakacak karakterde erkeklerle evli kadınların yazdıklarını dikkate almayın derim.

Öte yandan eşiniz haklı kendi evinizde bir yabancıyla rahat edemezsiniz. Adamı kendi evinde rahat edemez duruma düşürmeyin istemiyorsa istemiyor işte. Yatıya vereceğiniz farkı taksiye verin derim.

geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
Bence eşin kendine güvenemiyordur.Neler neler duyuyoruz olmazlar oluyor. Allah göstermeye 1 olmaz 2 olmaz 3 e ya akli kayar şeytana uyarsa nasil cesaret bence vazgecin bu sevdadan .Bu devirde böyle sansli insan bulmussnz.Genc bi kizdan bahsediyoruz erkek nefsine hakim olamazsa ya bi gün? Adam baska nasil ykksa istemedigini dile getiriisn

Ya şahsen bende rahat edemezdim. Ki annemlerde kalırken bile rahat olamıyorum. Genç kız vs kıskançlık anlamında da değil yani.

Sadece gündüz daha rahat edersiniz.

Cok abartmisdiniz.bakiciyi tatilde yaniniza goturmek nedir yahu...yatili kaldirmak nedir..gezmeye gideceginizde aile buyuklerine birakabilirsiniz.yada herkes cocuguyla gezebiliyor.
Tatile gitmistim gecen yaz yabancilar aylik bebekleriyle tatil yapiyorlar.yanlarindada kimse yok.yani bebek demek sorumluluk demek.eski hayatinizdan azda olsa fedakarlik yapmaniz demek.ama siz bunu yapmiyorsunuz.keyfimde olsun bebegimde buyusun.esinize gelince cok cok hakli.siz evde 24 saat esinizin yasinda genc bir erkegin evde yatili kalmasini istermiydiniz.biraz mantik.o ev sizin ozeliniz.bakiciyi bu kadar ozelinize sokmayin.

Bayanlar vermis gene gazi son surat gidiyo:))
Arkadas gecenlerde bi konu acmistim
orada evime yatili hir bayan almaya korkusumu kinayan kinayanaydi
ben sahsen evimde yatili bir bayan istemem cok buyuk zorunluluk olmadikca.
esiniz oldukca hakli
genc olmadi sorun tedkil edebilir.atesle barut yanyana durmaz
seytan azapta gereklidir.
ya esiniz onun guzelligine sirinligine sempatikligine kapilirsa ne olur
neden ki boyle bir rusk
daha yasi basi oturmus dadilar var.

Her gece mi dışarı çıkıyosunuz? Bence bazen kalabilir sizde. Ama sürekli kalması bana mantıklı gelmedi. Tatile hele asla yabancı biriyle gitmem. Başbaşa kalmak istiyosam çocukları bırakıp tatil yaparım. Çocukla olan tatiller çocuğun yaşantısına göre ayarlanır. Bakıcıyı götürmek fazla abes.

Back
X